FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi, bilo prenosa ili ne, gledajte da napunimo onaj lavor koliko god je vise moguce. Sutra kad se probudite isplanirajte dan tako da u 21 sat i 15 minuta budete tamo gdje zaista svi koji volimo nas Klub trebamo biti, a to je na utakmici. Imamo jedan cilj, a korist ce biti ogromna ako ga prodjemo zajedno. Ne trazimo svakakve izgovore. Karta nije skupa (realno), pauza na mundijalu, termin poslija iftara, Zeljo nije dugo igrao, podmladjena ekipa... Milion razloga da budemo na utakmici. SVI NA LAVOR.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kralju, živio ti nama dugo godina, i vama sve najboljeAmca007 je napisao/la:Jesmo rivali, ali najbolji na svijetu....
Sretno komsije u cetvrtak i da pobijedite đetiće....
Nadam se da ce biti na BHT-u prenos....
![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kako je jaka ona nova pjesma, pa naježio sam se par puta slušajući. Svaka čast momci! 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Kako ovaj izračuna milion od tri pretkola ccc. JEst možda prihodi. OK, za tri pretkola dobiješ 380.000 Eura što je cca 750.000 KM. Nek na ove cijene karata i da računamo prosjek od 10.000 u tri tekme dobijemo nekih 7,5*30000=225.000 KM. A troškove za ove tekme nemamo jelde care iz Avaza? MOžda treća ako prođemo aBd bude i sa avionom negdje itd itd. A i sada će nas koštati pofino i organizacija i put dole. DOduše dobro smo prošli i sa CG i sa MAK, ali opet kažem ja bi više volio SAN Marino pa nek su veći troškovi puta.
Na Zeljo TV ce biti prenos kako sam ja vidio kosta 8e dali je istina ako jeste ODLICNO 
-
samozeljo1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
Alexandre Pato - Analize
1 hr ·
Zeljeznicar (Bih) - Lovcen (Mne)
Ovaj meč je namješten, a dobitni tip utakmice dobit će samo ljudi u vip grupi!!! Ne treba pojašnjavati moje utakmice prošle sezone iz BiH lige..... Meč je potvrđen od igrača Širokog!!!
Zainteresirani za vip grupu, INBOX!!!!!!
Facebook kladioničari.
1 hr ·
Ovaj meč je namješten, a dobitni tip utakmice dobit će samo ljudi u vip grupi!!! Ne treba pojašnjavati moje utakmice prošle sezone iz BiH lige..... Meč je potvrđen od igrača Širokog!!!
Facebook kladioničari.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- EdinDzekomo
- Kontakt:
jedna trica u golu lovcena,da ih spusti na zemlju
Maxi je napisao/la:Alexandre Pato - Analize
1 hr ·
Facebook kladioničari.
Joj kakav dokumentarac o nama na sajtuuu, uf kako ti se sve okrene u stomaku...
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Zar jos uvijek neko vjeruje u toMaxi je napisao/la:Alexandre Pato - Analize
1 hr ·
Facebook kladioničari.
pa svako zna kako se to radi, uradi u PS-u listić i kao on ima dojavu , on je uplatio 50€ na te prelaze i utakmice, kad mu posaljes pare, blokira te i donji si.
Opušteno ljudi, pprotiv Lovćena sa dva ili više razlike.
http://nogomania.ba/video-sjajna-prica- ... ts-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hoce li ovo biti emitovano na nekoj TV stanici ili je ovo samo za YouTube Channel?samozeljo1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svaka cast za ovaj video!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 02 jul 2014, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kako sam skonto za nas iz BiH neće biti prijenosa?
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Hoće li više prestati pitarska propaganda prije skoro svake Željine tekme. Prije prvenstva itd. Sve na nekim bezvenim sajtovima ili preko ovih fejs analitičara ccc. Isto ko da smo mi budale. Što je najgore prvo ovdje postave. Stvarno nema smisla više. Trebamo reagovati ali fakat više.mirza_it je napisao/la:Maxi je napisao/la:Alexandre Pato - Analize
1 hr ·
Facebook kladioničari.![]()
Kad se puštaju ulaznice imal mozda danas na grbavici ulaznica da se ode kupiti ?
sutra tekterabajt je napisao/la:Kad se puštaju ulaznice imal mozda danas na grbavici ulaznica da se ode kupiti ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Rasplaka me ovaj film, svaka čast ljudima koji su ga uradili
Da hoće više svanuti ovaj četvrtak
Ja te volim, volim Željo..
- Consigliere
- Kontakt:
Al Bulent i akcenat
K'o da je rodjen u sred Rima 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Brate dragi, fakat je covjek "pogodio". Buki samo sto ne pukne kad spominje kroz sta je prosao. Suze same krenu, htio to neko priznati, ili ne. I sve znamo, sve smo vidjeli, a kada ovo gledam, opet mi nije svejedno. MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS.gio10 je napisao/la:Rasplaka me ovaj film, svaka čast ljudima koji su ga uradili![]()
![]()
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.