Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Di Maria bi nam legao ko mrtvom Jasin. Njegovim dolaskom Poldi moze u napad i rotirat se sa Zirom ako ne dodje napadac a to i nije bas toliko lose. A Khediru ne bih u Arsenal, nista posebno. Osim ako je dostupan za male pare, npr do nekih 25 milki.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Poldi u napadu jedino moze mijenjati tog sto mu treba Jasin, a i to je upitno. Prije bih Arshavina tu gledao nego Podolskog.cala je napisao/la:Di Maria bi nam legao ko mrtvom Jasin. Njegovim dolaskom Poldi moze u napad i rotirat se sa Zirom ako ne dodje napadac a to i nije bas toliko lose. A Khediru ne bih u Arsenal, nista posebno. Osim ako je dostupan za male pare, npr do nekih 25 milki.
Celik!3,2,2.
Dennis je napisao/la: A khedira precijenjena, neinteligentna, nedisplinirana kamikaza.
Kazni se sam banom od 5 dana
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ne razumijem sad ovu foru ignorisanja Auriera a traženja nekih desetih nekvalitetnijih bekova.
Debuši mi se nikako ne sviđa, al dobro ..
Što se tiče DMF-a imat Artetu na toj poziciji i pričat da li bi neko bio pojačanjje je
pa i ja bi bio boost za tu poziciju
Što se tiče DMF-a imat Artetu na toj poziciji i pričat da li bi neko bio pojačanjje je
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Marsal
- Kontakt:
Meni je on bolji izbor nego Aurier. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma Aurier je gotova stvar ljudi, bar se tješim. Iskreno, ne nadam se nekim pojačanjima. Uz Auriera treba nam DMF i AML. Što se tiče 9ke, ja vjerujem Giroudu. Ako Profesor dovede AML mislim da neće trošiti uopšte pare na DMFa, već da će tu koristiti u liniji Vilšira i Ramiza, što mi se uopšte ne sviđa, jer ubijati Ramiza na toj poziciji je suludo. I btw očekujem da će ove sezone Vilšir napraviti BOOOOOM. COYG!
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 02 jul 2014, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj ne razumijes, pa bio dobar na SP narasla cijena par miliona i Wenger odma podvijenog repa se povukaonedim93 je napisao/la:Ne razumijem sad ovu foru ignorisanja Auriera a traženja nekih desetih nekvalitetnijih bekova.
Što se tiče DMF-a imat Artetu na toj poziciji i pričat da li bi neko bio pojačanjje je![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
Sto ce vam AMR kad tu imate Walcotta a i Campbella kao njegovu rezervu?
Ko sta je s tim aurierom...
Mogli smo zasad po onim slikama u dresu i izjavama zakljucit da je priglup... Ali koji nogometas je pametan s druge strane
Mogli smo zasad po onim slikama u dresu i izjavama zakljucit da je priglup... Ali koji nogometas je pametan s druge strane
- Londonarsenal
- Kontakt:
Aurier, Sanchez, Cambel to je za sada idealan razvoj situacije. Mada ima jos da se popuni zadnji vezni stoper i golman. Znaci treba nekih pet do šest pojačanja ne uzimajući u obzir Cambela. Ne znam šta se čeka sa dovođenjem valja to uigrati. Barem pola treba da dođe prije početka priprema.
Arsenal have SIGNED Mathieu Debuchy and will confirm £12m deal after World Cup: http://ow.ly/yFYOX" onclick="window.open(this.href);return false; #afc #nufc pic.twitter.com/4nJRmyCoXY
dati 12 milijuna funti za debuchya koji će uskoro navršiti 29 godina,može samo glupa osobaAA23 je napisao/la:Arsenal have SIGNED Mathieu Debuchy and will confirm £12m deal after World Cup: http://ow.ly/yFYOX" onclick="window.open(this.href);return false; #afc #nufc pic.twitter.com/4nJRmyCoXY
vidim spominje se i portov martinez
Mora matori voajer uhljebiti još jednog svog zemljaka na sisu ArsenalaSeaman je napisao/la:dati 12 milijuna funti za debuchya koji će uskoro navršiti 29 godina,može samo glupa osobaAA23 je napisao/la:Arsenal have SIGNED Mathieu Debuchy and will confirm £12m deal after World Cup: http://ow.ly/yFYOX" onclick="window.open(this.href);return false; #afc #nufc pic.twitter.com/4nJRmyCoXYmoglo se onda tolko dat za Colemana plus artetu koji je svemirski brod za debuchya,a uz to mlađi 3 godine
vidim spominje se i portov martinez
Wenger kao pravi francuski patriota samo ispunjava svoju dužnosti i ništa više.
- Ozymandias
- Kontakt:
Koji ce nam qurac Martinez, pa pokraj toliko igraca da dovede tu toljagu.
pa vjerojatno nemogu dovest nekog drugog,džaba sva lova kad ovaj voajer sam neznam koga dovest,on da dovede neku klasu treba mu se 1000 stvari posložiti,samo da se ne dogodi da ovakve poput martineza plaćamo kao wc igrači a ono teže kante,giroud je za martineza doktor 
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ako dovede Debuchija pored Auriera nije nikako normalan. Mladji, bolji, jeftiniji, ima više prostora za napredak.
- Ozymandias
- Kontakt:
Nabijem i ove portale na **** vise sa ovim povezivanjima. Povezujemo se sa svakim mogucim igracima i uradimo 30 transfera dnevno. MA MRS !!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Odustalo (ako je istina ovo) se sigurno jer je Wenger jos jednom gledao kako proci jeftinije pa je spustao igracu cijenu hebiga i kad si igrac treba shvatiti da te bas i ne ohrabri cinjenica da klub u koji hoces da predjes nece da te dovede radi 3-4 miliona razlike, vec vidjena prica sjetimo se samo Hazarda.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ganjal se još uvijek Griezmann? Nije valjda da će u glupi PSG 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.