http://sportsport.ba/ino_fudbal/vrancic ... nik/123069
"Vrančić je bivši kadetski, juniorski i mladi reprezentativac Njemačke, a treba istaći je s juniorskom reprezentacijom Njemačke osvojio titulu Svjetskog prvaka i to s kapitenskom trakom na ruci. Kasnije je igrao i za mladu reprezentaciju Njemačke s kojom je nastupao na Evropskom i Svjetskom prvenstvu".
Ove sezone Vrančić igra standardno na poziciji zadnjeg veznog, a uz to je uspio zabilježiti i šest asistencija po čemu je jedan od najboljih u ligi.
"Mislim da polusezonom iza sebe mogu i više nego biti zadovoljan, igram standardno u ekipi koja bilježi dobre rezultate, imam podršku ljudi u klubu i saigrača, tako da nemam nikakvih primjedbi. Moja prirodna pozicija je zadnji vezni, ali nije mi strano igrati i ostale pozicije u veznom redu. Nadam se da ću i u nastavku sezone nastaviti s dobrim igrama i uz asistencije postići i neki pogodak", u šaljivom tonu kaže Vrančić.
"Naravno da pratim utakmice reprezentacije BiH jer je i moj brat igrao u državnom dresu i svaku utakmicu sam pratio i radovao se uspjehu. Mislim da imamo dobru reprezentaciju, koja je u stanju pobijediti svakoga, te se nadam da ćemo u Brazilu proći grupu", kaže bivši igrač Mainza i Borussije Dortmund i na kraju dodaje:
"San svakog igrača je reprezentativni dres i naravno da se ne bi dvoumio ni sekunde oko nastupa, ali ne želim se sada pred Svjetsko prvenstvo nametati preko medija radi drugih igrača koji su iznijeli teret u kvalifikacijama. Mlad sam i vrijeme je moj saveznik, ako selektor osjeti da sam potreban reprezentaciji svakako da ću s velikom radošću obući državni dres."