Ovaj je bio u Sarajevu na probi ali nije zadovoljio .Skver je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ti si opet šampion !
osim jedne nažalost mislim da sa nama nećete imati nekih problema...Claus je napisao/la:1. kolo: Travnik - Sloboda
2. kolo: Sloboda - Čelik
3. kolo: Olimpic - Sloboda
4. kolo: Sloboda - Široki Brijeg
5. kolo: Slavija - Sloboda
6. kolo: Sloboda - Zrinjski
7. kolo: Radnik - Sloboda
8. kolo: Sloboda - Željezničar
9. kolo: Vitez - Sloboda
10. kolo: Drina - Sloboda
11. kolo: Sloboda - Zvijezda
12. kolo: Borac - Sloboda
13. kolo: Sloboda - Velež
14. kolo: Mladost - Sloboda
15. kolo: Sloboda - Sarajevo
Opet nam se ista stvar sprema kao u kobnoj sezoni. Sve jače ekipe dolaze na Tušanj, apsolutno sve.Moram uzimati bodove na gostovanjima kako znamo i umijemo, inače smo u gadnim problemima.
zdrijeb katastrofa
sve jace ekipe nam dolaze u prvom dijelu sezone i onaj ko je ovo izvlacio nek ebe sebi mater
vrlo lako bi se moglo desiti, nakon prve polusezone (sa trenutnim timom), da budemo na dnu tabele 

Sloboda Tuzla
ma hajde, šta ako ispadnemo, da obnovima malo gradivo i posjetimo staru raju 

Momak nije ni cuo za vas klub, a kamoli bio, ti zamijenio onog sto je bio iz Ćekrćića.simon je napisao/la:Ovaj je bio u Sarajevu na probi ali nije zadovoljio .Skver je napisao/la:[youtube][/youtube]
🔴⚫️
- Omerbavarac
- Kontakt:
Raspored i nije toliko bajan ali bolje je sto igramo sa sitnijim ribama na pocetku, jer do ovih malo krupnijih cemo se vjerovatno i bolje uigrati a onda ih idemo rusiti, jednog po jednog. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gabeljic ... uje/134522" onclick="window.open(this.href);return false;Skver je napisao/la:Momak nije ni cuo za vas klub, a kamoli bio, ti zamijenio onog sto je bio iz Ćekrćića.simon je napisao/la:Ovaj je bio u Sarajevu na probi ali nije zadovoljio .Skver je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne lupaj gluposti. Bio je na probi i dao gol u jednom pripremnoj utakmici ali nij zadovoljio.
1946
Adnan je prosle ili predprosle godine bio u Zelji na probi,sad ove u Sarajevu 

[quote=
Ne lupaj gluposti. Bio je na probi i dao gol u jednom pripremnoj utakmici ali nij zadovoljio.[/quote]
Nije to taj.
Ne lupaj gluposti. Bio je na probi i dao gol u jednom pripremnoj utakmici ali nij zadovoljio.[/quote]
Nije to taj.
- TzBulevar87
- Kontakt:
I sada je u Slobodi na probiibish1995 je napisao/la:Adnan je prosle ili predprosle godine bio u Zelji na probi,sad ove u Sarajevu

075
Jeste.Tuzlak04 je napisao/la: Ne lupaj gluposti. Bio je na probi i dao gol u jednom pripremnoj utakmici ali nij zadovoljio.
Nije to taj.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 1504_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
prvi na slici je on.
1946
TzBulevar87 je napisao/la:I sada je u Slobodi na probiibish1995 je napisao/la:Adnan je prosle ili predprosle godine bio u Zelji na probi,sad ove u Sarajevu
ma nije on za ovih terena vjerujte mi ovakvi tipovi igraca ne prolaze ovdje nikako jedino u 16 da stoji i da ga gadjate u glavu iz prekida i ubacaja ostalo nista
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nisam znao.Dobar je igrac.Sporting KC su ga draftovali ove godine,sad ne znam sta je bilo.Uglavnom volio bi da prodje u Slobodi.TzBulevar87 je napisao/la:I sada je u Slobodi na probiibish1995 je napisao/la:Adnan je prosle ili predprosle godine bio u Zelji na probi,sad ove u Sarajevu
Zadnja izmjena: ibish1995, dana/u 02 jul 2014, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
samo da ne bude prevara kao Galin 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Head je napisao/la:Jeste.Tuzlak04 je napisao/la: Ne lupaj gluposti. Bio je na probi i dao gol u jednom pripremnoj utakmici ali nij zadovoljio.
Nije to taj.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 1504_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
prvi na slici je on.

Nemoj vise pisati ovde , informisan siSkver je napisao/la:Momak nije ni cuo za vas klub, a kamoli bio, ti zamijenio onog sto je bio iz Ćekrćića.simon je napisao/la:Ovaj je bio u Sarajevu na probi ali nije zadovoljio .Skver je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ti si opet šampion !
Meni je na onim klipovima djelovao poprilicno dobro. Sad sto ga nasi nisu angazovali, da li se Dzeni ne svidja, imaju neshto bolje u planu ko ce znati... Ako bi uspjeli njega uzeti mislim da bi ste dobili dobrog igraca... Ali eto vidjecemo ako ne prodje ni kod vas znaci da je parmak.
Usput u zeljeznicaru je bio na probi ali je samovoljno otisao, sto tacno ne znam ima nekih mahalskih sto i kako ali mislim da nisu relevantne informacije...
Usput u zeljeznicaru je bio na probi ali je samovoljno otisao, sto tacno ne znam ima nekih mahalskih sto i kako ali mislim da nisu relevantne informacije...
Zaboli me moja mala qitica sto nije zadovoljio velikog trenerskog maga iz Sarajeva, odgovorio sam ti vise zbog tvog odgovora kako nije zadovoljio veliki klub i velikog treberskog znalca koji je vodio juniore i par utakmica PL.simon je napisao/la:Ovaj je bio u Sarajevu na probi ali nije zadovoljio .
Nemoj vise pisati ovde , informisan si
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 02 jul 2014, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Bilo bi dobro kad bi mogli Arenu dovesti, da prenosi 2-3 derbija kola da se uštipne i tu koja marka 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.