https://bs-ba.facebook.com/pages/Izvor- ... 9992787477" onclick="window.open(this.href);return false;Alibasa je napisao/la:Offtopic je, ali mi hitno treba ovonadam se da admini neće izbrisat.
Da li neko zna adresu, broj telefona ili email adresu studentskog doma na Ilidži kojeg je sagradila turska fondacija? Ja bio na Ilidži, tražio ovaj dom i pitao ljude, ali niko ne zna. Dom je otvoren ove godine, mislim u martu.
Jesam iz Tuzle, ali nadam se da ćete pomoć![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
zlatno proljeceee 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Raspored ko raspored sa svima nam valja igrati.
Ali sam misljenja da nam je isti isao u prilog,bolje na pocetku laganije utakmice,jer sam siguran da posle 6-7 kola da ce ekipa dostici top formu,a tad ce nam biti svejedno skim igramo.Iskreno ja ocekujem da oborimo sopstveni rekord, po osvojenim bodovima u prevenstvu.
Jedva cekam pocetak prvenstva,a posebno derbi .
Ali sam misljenja da nam je isti isao u prilog,bolje na pocetku laganije utakmice,jer sam siguran da posle 6-7 kola da ce ekipa dostici top formu,a tad ce nam biti svejedno skim igramo.Iskreno ja ocekujem da oborimo sopstveni rekord, po osvojenim bodovima u prevenstvu.
Jedva cekam pocetak prvenstva,a posebno derbi .
- Burberry46
- Kontakt:
- Trezeguet17
- Kontakt:
Jel ovo neka prijateljska utakmica Sarajeva ili ono neko pretkolo ?? ( nije zajebavanje fakat ne znam a intresuje me) 
Sent from my Lumia using Tapatalk

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Trezeguet17 je napisao/la:Jel ovo neka prijateljska utakmica Sarajeva ili ono neko pretkolo ?? ( nije zajebavanje fakat ne znam a intresuje me)

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pa pripremna ut. u Sloveniji, prva od tri planirane se igra danas.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Trezeguet17
- Kontakt:
Hvala vam, mislio sam da je pretkolo pa da gledam ovako nista 

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
hoće li biti neki stream ovog streama 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Hajde ba neka neko plati i nek streama na drugi sajt :$
-
- Kontakt:
Abd Zorya pada ! Volio bih Vidjeti ovih jedanaest : Bandovic - Berberovic - Tatomirovic - Dupovac - Protic - Kostic - Cimirot - Duljevic - Stojcev - Bilbija - Velkoski
F.K.SARAJEVO DO GROBA !
- Burberry46
- Kontakt:
begipasha je napisao/la:Hajde ba neka neko plati i nek streama na drugi sajt :$

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Klub je platio produkcijsku kuću koja će snimati, a prodajom streama će vratiti uloženo i možda malo zaraditi. (Bar ja tako mislim). Tako da probajte da ne pravite ilegalne streamove jer ćete time financijski oštetiti klub.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije to fer prema klubu.begipasha je napisao/la:Hajde ba neka neko plati i nek streama na drugi sajt :$
1946
Sigurno najaci sastav koji se moze izvesti.Sad ne znam koliko je Protic spreman.Ovi Ukrajinci su strasno jaki,prejaki I super prilika da vidimo koliko mozemo.!
Plati pa se klatiKevin je napisao/la:hoće li biti neki stream ovog streama
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Sastav: Bandović, Berberović, Tatomirović, Dupovac, Puzigaća, Cimirot, Stojčev, Bilbija, Purić, Todorović, Velkoski.
Puric i Todorovic nemaju mjesto u prvih 11 al' et da vidimo.
Puric i Todorovic nemaju mjesto u prvih 11 al' et da vidimo.
1946
Ah kako ovaj tim strašno izgledamrvinzymohaa je napisao/la:Abd Zorya pada ! Volio bih Vidjeti ovih jedanaest : Bandovic - Berberovic - Tatomirovic - Dupovac - Protic - Kostic - Cimirot - Duljevic - Stojcev - Bilbija - Velkoski

btw.
Ja prezadovoljan žrijebom PLBiH, a u prvoj polusezoni nam na Koševo dolaze sve davljenici izuzev Veleža. Valja gledati na Koševu u prvoj polusezoni davljenike kako bunker igraju iz kola u kolo

Sretno momcima danas na ovoj prijateljskoj tekmi. Valjda će pokazati šta znaju i umiju.

SRETAN BROJ - 1725
@head
Baci po koju rečenicu svakih 5 minuta, da mi koji ne gledamo znamo šta se dešava.
Baci po koju rečenicu svakih 5 minuta, da mi koji ne gledamo znamo šta se dešava.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, laznokrilo, nedimmmm1337, RajvoSA03 i 34 gosta.