Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Lisicki pri vodstvu od 4:2 u prvom setu izgubila servis i od tada Halep pravi 10:0 i završava stvar. Strašna teniserka.
- chelsea358
- Kontakt:
Baby Federer osvaja prvi set

Roger iz mladjih dana bio u prvom setu 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bravo Grisa, ajmo još jedan. 
Od kad te cekamo Grigore
Nemoj se sad usrat.
Nemoj se sad usrat.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
halep je zasluženo dobili ovu muljatorku iz njemačke... kao što sam davno rekao od teniserki klase muva nikad ništa...
halep će imati veliki okršaj sa bušar koja udara ko ove muve, ali je beton u bitnim poenima... beton je i halep i jedva cekam meč... kvitova ime može nauditi, ali ona je više muva...
inače kao da se nešto zbiva novo na wta nove snage i bolji tenis... inace ženski tenis je super atraktivan na travi, to ko da nije isti sport ko na betonu i pogotovo sljaci
halep će imati veliki okršaj sa bušar koja udara ko ove muve, ali je beton u bitnim poenima... beton je i halep i jedva cekam meč... kvitova ime može nauditi, ali ona je više muva...
inače kao da se nešto zbiva novo na wta nove snage i bolji tenis... inace ženski tenis je super atraktivan na travi, to ko da nije isti sport ko na betonu i pogotovo sljaci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Federere izvoli 8. titulu. 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma bravo Grigore, kako pocijepa Murraya, strašno
Andy
Andy
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Genie sve bliža svom prvom Grand Slam finalu.
Nakon polufinala u AO i RG, ovo na WB-u joj je treće uzastopno, što je dokaz da se sezona već sada može proglasiti uspješnom. Naravno, tu se ne smije stati, pogotovo kada je konkurencija sve slabija.
A izgleda da je i Baby Fed konačno pročepio. Svaka čast, nije mala stvar razbiti Murrayja, branioca titule i zlatnog na OI u Londonu, na travi pred njegovom publikom.
Rogeru se žrijeb pravo otvorio, ovo ne bi smio propustiti ni pod koju cijenu.
A izgleda da je i Baby Fed konačno pročepio. Svaka čast, nije mala stvar razbiti Murrayja, branioca titule i zlatnog na OI u Londonu, na travi pred njegovom publikom.
Rogeru se žrijeb pravo otvorio, ovo ne bi smio propustiti ni pod koju cijenu.
Jucer @samosarajvo, @emir, @adnan u suzama, danas @virtual, @duke. 
Šuti da i nas Wawrinka ne razočara.Belmin6 je napisao/la:Jucer @samosarajvo, @emir, @adnan u suzama, danas @virtual, @duke.
Ma nece, Stana sam gledao jucer, bit ce gusto, ali pobjeda Rogera ne dolazi u pitanju. Previše ovo ide dobro, da sada ispadne. Sve se otvorilo za magicni broj, 18.Claus je napisao/la:Šuti da i nas Wawrinka ne razočara.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne dajem ja više prognoze. Do sad sam svaku oful'o 
bravo Grigore. Nisam gled'o meč, Damir me iznervirao pa išao vani da dođem sebi.
idemo Rogeeer do titule. Moguće finale: Nole vs Federer.
bravo Grigore. Nisam gled'o meč, Damir me iznervirao pa išao vani da dođem sebi.
idemo Rogeeer do titule. Moguće finale: Nole vs Federer.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Virtu4l je napisao/la:
Eh sad je dobroRaul_64 je napisao/la:
Moze li i Cilic dovesti do suza Magicu i drustvo
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nova teniska generacija je izgleda na pomolu, konačno. Nadam se da ovo nije samo bljesak, te da će nova lica (Kyrgios, Dimitrov, Raonić) i još par njih poput Gulbisa i Čilića nastaviti sa ovakvim partijama u budućnosti. Vakat je bio da se donese malo osvježenja u svjetski tenis, a sada se napokon dešava ono što smo konstantno prizivali unazad par godina. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Nisam stigao pogledati Murraya, jel' moguce da ga je Dimitrov ovako ofuc'o u 1. i 3. setu
Ako moze kakva analiza sta kako 
5:5 3. set Cilic - Djokovic, ko uzme ovaj ide u polufinale
5:5 3. set Cilic - Djokovic, ko uzme ovaj ide u polufinale
Roger Federer the greatest of all time!
Totalno zasluzhena pobeda za Grigora, Murray je izgledao kao istrosheni 35ogodishnjak u trecem setu.
No, to ne smeta Djokovicu da chokuje kad god da zatreba. Izgleda da mu je fora chitave ove sezone da pokazhe ko je ko u 1om setu, a da onda vezhba samoubijanje.
Nije se konkurencija toliko pojachala, koliko je ATP opasno pao ove godine glede kvaliteta.
No, to ne smeta Djokovicu da chokuje kad god da zatreba. Izgleda da mu je fora chitave ove sezone da pokazhe ko je ko u 1om setu, a da onda vezhba samoubijanje.
Nije se konkurencija toliko pojachala, koliko je ATP opasno pao ove godine glede kvaliteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.