I adriano zašto se ti toliko nasekira oko Bradleya, pa niste mu vi dali te pare
2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: 2014-15 NBA Off-Season
Deng je rekao da bi uzeo paycut da igra sa contenderom, negdje pročitah
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
Zato sto je lik prosjecan igrac i sto ce se svi ugledati na njegov ugovor. Da je ovo bilo prosle sezone, Iguodala bi mogao komotno traziti max ugovor. Ima milion igraca boljih od Bradleya koji imaju manje ugovore i pola njih ce traziti iste pare ili vece kada postanu slobodni igraci. 8 miliona za ofanzivnu rupu koja nije centar je previse i predstavljat ce neki floor za ponude slobodnim igracima, jer ce njihovi agenti da se zakrme i ne spustaju cijenu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Deng je rekao da bi uzeo paycut da igra sa contenderom, negdje pročitah![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja procitah da nece uzeti paycut da bi igrao za contendera.Tako je barem bilo u njegovom povezivanju s MIA.rio_Ferdy88 je napisao/la:Deng je rekao da bi uzeo paycut da igra sa contenderom, negdje pročitah![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I opet isto pitanje, niste mu vi ponudili nego Boston, čemu toliko nerviranje. Koliko vidim vi niste u igri za nekoga od tih slobodnih igrača koje si nabrojao, a to da li će ili neće predstavljati floor zavisi od kluba Ja sma ti reako zašto smo mu dali toliko, jer je očito da smo u lošem položaju i da bi otišao negdje drugo gdje bi dobio neki sličan ugovor.adriano_leite je napisao/la: Zato sto je lik prosjecan igrac i sto ce se svi ugledati na njegov ugovor. Da je ovo bilo prosle sezone, Iguodala bi mogao komotno traziti max ugovor. Ima milion igraca boljih od Bradleya koji imaju manje ugovore i pola njih ce traziti iste pare ili vece kada postanu slobodni igraci. 8 miliona za ofanzivnu rupu koja nije centar je previse i predstavljat ce neki floor za ponude slobodnim igracima, jer ce njihovi agenti da se zakrme i ne spustaju cijenu.
On je prosječan u napadu, u odbrani je odličan, realno je nekih 5-6 mil, ali jbg kad si lottery tim u lošem položaju onda moraš preplaćivati da bi zadržao igrače
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 02 jul 2014, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
adriano_leite je napisao/la:Zato sto je lik prosjecan igrac i sto ce se svi ugledati na njegov ugovor. Da je ovo bilo prosle sezone, Iguodala bi mogao komotno traziti max ugovor. Ima milion igraca boljih od Bradleya koji imaju manje ugovore i pola njih ce traziti iste pare ili vece kada postanu slobodni igraci. 8 miliona za ofanzivnu rupu koja nije centar je previse i predstavljat ce neki floor za ponude slobodnim igracima, jer ce njihovi agenti da se zakrme i ne spustaju cijenu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Deng je rekao da bi uzeo paycut da igra sa contenderom, negdje pročitah![]()
Mogu oni traziti koliko hoce, klub je taj koji daje pare, tako da to ne moze uticati na trziste koliko ti smatras.
Bradley svakako jeste preplacen.. ali nije bas previse ofanzivna rupa. Dosta se popravio prosle sezone. Ne pricam o brojkama, jer je logicno da ce biti vece zato sto je uzimao dosta vise suteva i dosta vise igrao.. dakle mislim generalno na igru, da je napredovao.
Kawhi je napisao/la:Ne vjerujem da neko očekuje od današnjeg Gasola starijeg da bude čovjek koji će Westbrooku donijeti prvi prsten.U ekipama koje se mogu boriti za prsten Gasol je idealan treći visoki.Osim u slučaju Miamija gdje bi bio drugi.
Volio bih da ode iz Lakersa samo zbog toga da Randle ima 30+ minuta per game.
zar ne bi i u oklahomi trenutno bio drugi visoki,ispred perkinsa?
Bradley je ofanzivna rupa a ima bolje procente od Irvinga.. Interesantno u najmanju ruku..
Za jednog od najboljih defanzivaca lige, koji je vrlo mlad i biljezi nevjerovatan napredak u ofanzivi 32 miliona za 4 godine je odlicno
Za jednog od najboljih defanzivaca lige, koji je vrlo mlad i biljezi nevjerovatan napredak u ofanzivi 32 miliona za 4 godine je odlicno
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Bradley je igračina,oni koji nisu gledali prošlu sezonu mogu pričati šta hoće i preplaćeniji je Meeks od Bradleya,ako ćemo gledati plate. 
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxadriano_leite je napisao/la:Cijenim ih i ja, jer ih je malo, ali jedan Tony Allen nikada nije imao takav ugovor, a bolji je igrac od Bradleya. Za Bradleya je 5 miliona plafon i da se nabija nogom u guzicu od srece. Sada ce Hayward traziti izmedju 10-15 miliona, Parsons takodjer, Lance oko 12-15, Lowry oko 12, Isaiah takodjer, Ariza oko 12 isto, dok Deng komotno moze traziti max ugovor ako ga uporedimo sa Averyom, ma strasnoNEZALAGANJE je napisao/la:Ja strasno cijenim igrace poput Bradleya koji igraju na obje strane parketa,ali 8mil mi je ipak previse.Pa jbt Teague iz ATL igra za te pare,a lik je 3. najbolji igrac ekipe koja igra PO.Bradley je to isto u ekipi koja je isla u lutriju...adriano_leite je napisao/la:Bradley dobio ugovor na 4 godine u iznosu od 8 miliona po sezoni. Slican ugovor su ponudili Pacerci Lanceu, s tim da je godinu duze i mislim nesto malo preko 8 miliona. Avery Bradley je upravio podigao cijenu prosjecnih igraca u ligi. Ako on zasluzuje 8 miliona onda je Lance u najmanju ruku max igrac, a ruku na srce nije ni blizu toga.
. Jos neko kaze Irving preplacen jer je prosjecan igrac
.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
bradley je rupa što se tiče asistencija,ostalo manje više
Admir_Sa je napisao/la:Rudeža smo ispred nosa uzeli Klivlendu, strašan posao
zar misliš da će imati neku bitnu ulogu?
Pa svaki igrac bi pored Ronda izgledao kao rupa sto se tice asistencijafilip13 je napisao/la:bradley je rupa što se tiče asistencija,ostalo manje više
Guarin14 je napisao/la:Pa svaki igrac bi pored Ronda izgledao kao rupa sto se tice asistencijafilip13 je napisao/la:bradley je rupa što se tiče asistencija,ostalo manje više
i dok nije bilo ronda u prvom dijelu sezone asistencije su mu bile misaona imenica
- adriano_leite
- Kontakt:
Ofanzivna rupa nisu procenti nego pitanje sta lik moze kreirati za sebe i za saigrace. Lik ne moze kreirati nista, moze pogoditi tricu tu i tamo i zakucati u tranziciji. Ako je tebi odlican posao 8 miliona za takvog igraca, kada u ekipi imas Ronda i Smarta, onda blago tebi i tvom timu.Guarin14 je napisao/la:Bradley je ofanzivna rupa a ima bolje procente od Irvinga.. Interesantno u najmanju ruku..
@rio, zainteresovani smo za Parsonsa, Haywarda i Arizu, ali nije u pitanju ova sezona brate, 8 miliona takav igrac je dobio, odrazit ce ti se i na buducnost, pa neces moci normalnog igraca uzeti ako ga ne preplatis.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
prvo irving dobije onako veliki ugovor i onda se pojavi ova spekulacija za mela spram koje irvingov ugovor izgleda odlicno, sta ti je reci kosarka i trziste, tacnije kad neko ne zna na njemu, trzistu, no homo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jel to Melo ne zasluzuje max hahahah, svakakve raje
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
A ja pročitah da ne želi da uzme paycut.rio_Ferdy88 je napisao/la:Deng je rekao da bi uzeo paycut da igra sa contenderom, negdje pročitah![]()
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
max od 130 miliona ne zasluzuje, nije problem da nacrtamo ako treba kad vec nije jasno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I ti previše panike dižeš zbog ovoga, nije prvi puta da je takav igrač preplaćen, ništa novo, a za buduće ugovore ne mora da znači ništa, sve ovisi od klubova i njihove spremnosti, plus ti i cap ide goreadriano_leite je napisao/la: @rio, zainteresovani smo za Parsonsa, Haywarda i Arizu, ali nije u pitanju ova sezona brate, 8 miliona takav igrac je dobio, odrazit ce ti se i na buducnost, pa neces moci normalnog igraca uzeti ako ga ne preplatis.
Haywardu su džezeri odlučili matchirati svaku ponudu koliko znam, čak i max, Parsons zaslužuje više od 8 mil svakako, pa jedan Meeks dobije 6 mil, to je još gore po meni
Da, upravu ste ti i Nezalaganje, ja sam u brzini nešto pobrkaoAmar Dzeko je napisao/la:A ja pročitah da ne želi da uzme paycut.rio_Ferdy88 je napisao/la:Deng je rekao da bi uzeo paycut da igra sa contenderom, negdje pročitah![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.