Tu je bit citave price,ako dovedes lavezzia imas igraca za 2 maksimalno 3 sezone, a cerci mislim da nije igrac za velike klubove i da se ne bi uklopio u ekipu....zato bolje dati 25-30 miliona za momka od 21-22 godine i imas igraca za deset godina, ali kao sto sam napisao u prethodnom postu ova transfer politika koju celavci vode ne pije vise vode i ne prolazi,mozda je moglo prije ali ljudi sad hoce odma pare i nece da pregovaraju pa koliko da si veci klub od njihovog...pogledajte kako man utd radi odma pare ulazu i dovode igrace, a ne ko ovi nasi izlizanu pricu prosipaju 5 godina unazad sve neki mister xy itdIlPrincipe je napisao/la:Cerci ima 27-28 godina, Lavezzi 29-30 radije bi se okrenuo nekome mlađem .. tipa Sanchez,Iturbe i ostali dobri mlađi krilni igrači. Nema veze što koštaju 5-10m više.
Ja se nekako i sad nadam Iturbeu, mislim da Galliani neće dozvolit da ga Marotta pukne po ušima opet. Nije Kaka džaba otišo majku mu
Birsa's agent: "Chievo are in pole position to sign Birsa, but Verona and Rubin Kazan are also in the race."
i evo neka informacija preuzeta sa fb, ako zna neko nesto vise o ovome nek napise:
"Inzaghi napravio spisak igrača na koje ne računa, na njemu se nalaze: Vergara, Albertazzi, Constant, Vila, Essien, Nocerino, Robinho, Matri, Niang, Petagna!"