Ok braca , hvala ti.corleone87 je napisao/la:Slaba kisa prije podne,za vrijeme utakmice ne bi trebalo padatimukitmovac je napisao/la:Prve 4 tekme u Sarajevu, kakvo vrijeme sutra najavljuju?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
mukitmovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- JosipBukal
- Kontakt:
Valja nam pored gas maski i kabanice nositi.TeaM87 je napisao/la:Preko dana suncano, a navece gmrljavina u smrdljivom dijelu gradamukitmovac je napisao/la:Prve 4 tekme u Sarajevu, kakvo vrijeme sutra najavljuju?
Moze li neko ko je upucen da mi odgovori da li ce moci vi novi igraci sto su dosli a nisu buli priavjeni za prvo kolo ,hoce li moci igrati uzvratnu utakmicu protiv lovcena ili tek u 2 pretkolu
) a ovi novi igraci kolicic 1995 godiste,nuspahic 1993 ,basa 1993 ...nisu mladi igraci aaa???
-
mukitmovac
- Kontakt:
Meni je svejedno, il Zeljo pobjedio ,il Lovcen izgubio 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- SarajlijaTM
hoce,zato sto se za svaku tekmu prijavljuje posebno.za ovu je samo mogao nedo turkovic...arma je napisao/la:Moze li neko ko je upucen da mi odgovori da li ce moci vi novi igraci sto su dosli a nisu buli priavjeni za prvo kolo ,hoce li moci igrati uzvratnu utakmicu protiv lovcena ili tek u 2 pretkolu) a ovi novi igraci kolicic 1995 godiste,nuspahic 1993 ,basa 1993 ...nisu mladi igraci aaa???
Sudeći po ovome, 5000 za jug, samo 7.000 za zapad ...
Kako me nervira ona pregrada na zapadnoj tribini, ne mogu vam opisat', ko da smo domaće životinje pa nas drže u toru tamo gdje njima odgovara. SMIJEŠNO!Što se tiče same utakmice, u prodaji će biti 12 000 karata.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Sutra neće biti kiše.A posjetu očekujem oko 7-8 hiljada.
bice 10 hiljada.terabajt je napisao/la:Sutra neće biti kiše.A posjetu očekujem oko 7-8 hiljada.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
U nastavku pogledajte snimak današnje konferencije za medije
http://fkzeljeznicar.ba/fotovideo-adzem ... renu/9521/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/fotovideo-adzem ... renu/9521/" onclick="window.open(this.href);return false;
video nije mogao bolje biti napravljen, nekako su po strani gurnuti i uspjesi kluba, ne pominju se toliko, sve se vrti oko ljubavi prema Želji, stvarno se ne moze opisati, steta sto mi nismo u stanju da sami ovako nesto napravimo
FKŽ !
- IlProfessore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
U rubriku "da se naježiš"...
U rubriku "da se naježiš"...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ma izjava njihovog trenera govori da bas i ne ocekuju neki rezultat protiv nas iz prostog razloga sto je covjek upucen u nase stanje, prije svega u stanje u Želji. napuniti stadion, a ostale ce nasi momci odraditi.
Nece biti kortea družegio10 je napisao/la:Može li PP, u koliko kreće korteo sutra i odakle?
Volim te Željo !
-
mahalactm87
- Kontakt:
kakav bezobrazlukjavnog rtv servisa da nisu u mogucnosti da omoguce direktan prenos vec snimak, i kaze plati pretplatu e nikad je ja necu platit
a stvarno ovo je bruka jbo ih moja tv kuknjava kuknjava kuknjavamahalactm87 je napisao/la:kakav bezobrazlukjavnog rtv servisa da nisu u mogucnosti da omoguce direktan prenos vec snimak, i kaze plati pretplatu e nikad je ja necu platit
mi koji nismo korisnici snimak
Biće link ovdje sigurno za utakmicu.
http://fkzeljeznicar.ba/kosoric-i-nuspa ... luba/9541/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****.com/kosoric-drago-mi-je ... ljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bivši fudbaler Slavije iz Istočnog Sarajeva,beogradskog Partizana,Radničkog iz Kragujevca i Niša, te Erbila iz Iraka, Aleksandar Kosorić novi je član sarajevskog Željezničara. On je parafirao ugovor na dve godine i kaže da je zadovoljan uslovima koje mu je ponudio tim sa Grbavice.
- Razgovarao sam sa menadžerom Amarom Osimom i brzo smo se sve dogovorili. Ugovor me za Želju veže dvije godine, s tim da nakon 12 mjeseci, ako se pojavi inostrani klub koji će zadovoljiti i moje i potrebe Željezničara, mogu napustiti Grbavicu. Drago mi je da sam stigao u Željezničar. To je najveći bh klub i čast će mi biti da nosim njegov dres, rekao nam je, odmah nakon potpisanog ugovora, Kosorić.
Nema on pravo da igra u sutrašnjoj utakmici kvalifikacija Lige Evrope protiv Lovćena, ali će već u revanšu trener Admir Adžem imati na raspolaganju i Kosorića. Ovaj fudbaler je inače počeo da trenira u paljanskoj Romaniji da bi nakon toga prešao u Slaviju. Bio je i standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine do 21 godine. Putevi fudbalski su ga nakon toga odveli u Partizan, Rad, Radnički Kragujevac, Erbil iz Iraka i Radnički Niš.
- Bilo mi je dobro u Nišu, ali kada je stigla ponuda Željezničara nisam se mnogo dvoumio. Mislim da sam stigao u fudbalsku sredinu i da ću moći igrački da napredujem. Već sinoć sam bio na prvom treningu i upoznao se sa klupskim drugovima,kaže Aleksandar Kosorić, nova akvizicija Željezničara.
Bivši fudbaler Slavije iz Istočnog Sarajeva,beogradskog Partizana,Radničkog iz Kragujevca i Niša, te Erbila iz Iraka, Aleksandar Kosorić novi je član sarajevskog Željezničara. On je parafirao ugovor na dve godine i kaže da je zadovoljan uslovima koje mu je ponudio tim sa Grbavice.
- Razgovarao sam sa menadžerom Amarom Osimom i brzo smo se sve dogovorili. Ugovor me za Želju veže dvije godine, s tim da nakon 12 mjeseci, ako se pojavi inostrani klub koji će zadovoljiti i moje i potrebe Željezničara, mogu napustiti Grbavicu. Drago mi je da sam stigao u Željezničar. To je najveći bh klub i čast će mi biti da nosim njegov dres, rekao nam je, odmah nakon potpisanog ugovora, Kosorić.
Nema on pravo da igra u sutrašnjoj utakmici kvalifikacija Lige Evrope protiv Lovćena, ali će već u revanšu trener Admir Adžem imati na raspolaganju i Kosorića. Ovaj fudbaler je inače počeo da trenira u paljanskoj Romaniji da bi nakon toga prešao u Slaviju. Bio je i standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine do 21 godine. Putevi fudbalski su ga nakon toga odveli u Partizan, Rad, Radnički Kragujevac, Erbil iz Iraka i Radnički Niš.
- Bilo mi je dobro u Nišu, ali kada je stigla ponuda Željezničara nisam se mnogo dvoumio. Mislim da sam stigao u fudbalsku sredinu i da ću moći igrački da napredujem. Već sinoć sam bio na prvom treningu i upoznao se sa klupskim drugovima,kaže Aleksandar Kosorić, nova akvizicija Željezničara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.