Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kako otpjevaše himnu Australije

Akcenat nije bio na tome kako se neko raspao, nego o nevjerovatnim sličnostima njih dvojice, kroz komparaciju dostignuća, načinu njihovog ostvarivanja, bagova i načina na koji su se isti dešavali, a u čemu su nevjerovatno slični.MaGiCa je napisao/la:Ti si u svojoj kolumni tamo napisao da je Djokovic novi Lendl. Pogreshio si u jednom: Lendl se raspao fizichki, a Djokovic psihichki. Inache, ostalo je tachno.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Al' će da sijevaju acevi između Miloša i Nicka 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Težak meč između Rogera i Stana, nije nešto gledljiv
al' i očekivalo se tako nešto.Obojica relativno lagano dobijaju svoje servis gejmove, čeka se ko će prije pući.
Puče Wawrinka
Puče Wawrinka
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- chelsea358
- Kontakt:
Come on
Fedex ajmo ovo zavrsit u 4
Fedex ajmo ovo zavrsit u 4
Jako, glasno COME ON

Nisam pratio turnir od pocetka, ukljucio sam se u zadnja 2 dana. Nick je protiv Nadala odigrao maestralno i sada se samo namece pitanje hoce li moci zadrzati taj ritam.
Murray djeluje nezainteresovano i danas ga je Dimitrov bukvalno pomeo. Novak mi je najcudniji od svih jer igra toplo-hladno. Bas kada pocne igrati kako najbolje zna, onda uslijedi nekoliko amaterskih poena i obrnuto. Danas je imao srece sto je preko mreze bio nevjerovatni Cilic.
Od Fedexa se ocekuje da uzme mec protiv Wawrinke na iskustvo i trenutno servira za 2-1 u setovima. Mislim da ce finale biti Novak-Roger, gdje tacno ne znam za koga bih navijao.
Murray djeluje nezainteresovano i danas ga je Dimitrov bukvalno pomeo. Novak mi je najcudniji od svih jer igra toplo-hladno. Bas kada pocne igrati kako najbolje zna, onda uslijedi nekoliko amaterskih poena i obrnuto. Danas je imao srece sto je preko mreze bio nevjerovatni Cilic.
Od Fedexa se ocekuje da uzme mec protiv Wawrinke na iskustvo i trenutno servira za 2-1 u setovima. Mislim da ce finale biti Novak-Roger, gdje tacno ne znam za koga bih navijao.
C'mon.
Nakon brejka ni jednom Wawa nije dosao do 40:40, a kamoli da ima BP, jos 2 meca ovako servirati i stize Kim Clijsters po broju osvojenih GS kao roditelj

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- chelsea358
- Kontakt:
Ajmo Fedex ovo zavrsit lagano 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Strašno servira Federer, Wawrinka je iskoristio jednu jedinu polupriliku koja mu se ukazala i napravio break.
14 do sada ludiloUnofficialpage je napisao/la:Al' će da sijevaju acevi između Miloša i Nicka
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Hajmo još dva majstore !! 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Allahu dragi 
ne znam da li iko gleda trenutno Nicka i Miloša, ali ovo što je Nick sad vratio, ovo je bolesno
ne znam da li iko gleda trenutno Nicka i Miloša, ali ovo što je Nick sad vratio, ovo je bolesno
#Ynwa
Kakav je ovo šampion, nevjerovatno. 
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Koji mu je qrac sa meč loptama više... 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.