FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne dizite euforiju, jos smo mi daleko od grupnih faza, bar jos tri, cetri godine. A sto se tice nase lige, sve ispod deset bodoba prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu na kraju je neuspjeh.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Kojeg datuma je 1 kolo PL BiH utakmica?
2 augusta
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
terabajt je napisao/la:Čestitam titulu.
Stani malo, koja sad ekipa ima mladje igrace i koja ekipa ima politiku podmladjivanja ekipe? Vise mi nista nije jasno 
pisac je napisao/la:Stani malo, koja sad ekipa ima mladje igrace i koja ekipa ima politiku podmladjivanja ekipe? Vise mi nista nije jasno
odes na transfermarket i vidi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
plakalo 19pisac je napisao/la:Stani malo, koja sad ekipa ima mladje igrace i koja ekipa ima politiku podmladjivanja ekipe? Vise mi nista nije jasno
mitrrevski 22
muharemovic 20
kovacevic 20-21
radovac 18-19
hadnzic 18
duljevic 20
okic 24
kostic 24
cimirot 21
dupovac 23
vusljanin i baric sa 27 + su STARCI
ne znam, nista mi nije jasno
Dupovac, Muharemovic, Plakalo, Duljevic, Cimirot, Handzic, Radovac, ovi omladinci sto su potpisali ugovor, pa imamo ubijedljivo najbolje mlade igrace u ligi!
Kad vidim komentare vaše strah me fata pa reko da se ne borimo dzaba 8 mjeseci.Head je napisao/la:Znaciterabajt je napisao/la:Čestitam titulu.mjesec dana prije pocetka.
terabajt je napisao/la:Kad vidim komentare vaše strah me fata pa reko da se ne borimo dzaba 8 mjeseci.Head je napisao/la:Znaciterabajt je napisao/la:Čestitam titulu.mjesec dana prije pocetka.
1946
- SarajlijaTM
Stvarno ste mi smjesni, pogotovo pisac koji danas nesta bez traga kad ostade bez argumenata. U stvari, nije ih ni imao, ali otom potom.
Nego sta mislite ko inace igra u prijateljskim tekmama? U najmanju ruku ko da su iznjeli sezonu ova trojica, od kojih je jedan kupljen i vec igrao, a ne da su usli pred kraj 15 minuta...
Abd da se vi meni uvjek ovako podmladjujete...
Nego sta mislite ko inace igra u prijateljskim tekmama? U najmanju ruku ko da su iznjeli sezonu ova trojica, od kojih je jedan kupljen i vec igrao, a ne da su usli pred kraj 15 minuta...
Dzaba se borite jer i prosle godine ne bi vidjeli Evrope da vam nije Sarajeva. Sada postajete nasi zavisnici. Zato nam i na temi visite.terabajt je napisao/la:Kad vidim komentare vaše strah me fata pa reko da se ne borimo dzaba 8 mjeseci.Head je napisao/la:Znaciterabajt je napisao/la:Čestitam titulu.mjesec dana prije pocetka.
Molio bih iscrpan izvještaj:
posjed lopte
Kreiranje akcija (sredinom ili po krilima)
igre novajlija
igre akademaca i podmladaka
kvalitet prenosa
Hvala unaprijed
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
posjed lopte
Kreiranje akcija (sredinom ili po krilima)
igre novajlija
igre akademaca i podmladaka
kvalitet prenosa
Hvala unaprijed
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Pe%C5%A1i%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
onaj što ste ga "htjeli" dovest iz jagodine...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nije istina.fedeltafrotta je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Pe%C5%A1i%C4%87
Jedini igrac sa kojim je Sarajevo stupilo u kontakt iz Jagodine je bio stoper Aleksandar Zivanovic, sve je bilo dogovoreno ali u zadnji trenutak on je trazio vise nego sto se nudilo tako da je to otpalo.
Dakle nikakav Pesic nego stoper Zivanovic.
1946
mi i ne spominjemo "podmlađivanje" sa igracima od 25-27 godinaSarajlijaTM je napisao/la:Stvarno ste mi smjesni, pogotovo pisac koji danas nesta bez traga kad ostade bez argumenata. U stvari, nije ih ni imao, ali otom potom.
mi hocemo da imamo jaku ekipu sa mladim igracima kao sto su cimirot, duljevic, dupovac koji su vec pokazali klasu i laganim uvođenjem u igru radovca i handzica koji su u svojoj generaciji TOP
prosjek nase prve ekipe i vase odaje da mi koji ne pominjemo podmlađivanje imamo mlađe igrace od vas koji se pidmlađujete...
ugl, objasnio vam je Đurbuzović danas
Re: Odg: FK Sarajevo
Ocekivani sastav sutra i prosjek godina?SarajlijaTM je napisao/la:Stvarno ste mi smjesni, pogotovo pisac koji danas nesta bez traga kad ostade bez argumenata. U stvari, nije ih ni imao, ali otom potom.
Koje novo lice iz juniora pocinje sutra utakmicu?
Da li ce poceti iti jedan momak mladji od 20 godina?
Jesu li se dovodjenje Turkovica i ovog momka iz Srbije uklapa u politiku podmladjivanja?
Koji vas mladi igrac ima priblizne kvalitete Zakarica, Cimirota ili Grahovca recimo?
Radi cega Gojak ode iz Zeljeznicara, kad je vec politika podmladjivanja zasto nije gurnut u vatru kao recimo Halilovic, Kovacic, Jojic, ili slicni igraci?
U koliko igrate sutra? Zaista da nije foruma ne bih ni znao da igrate.
I jos jednom da ponovim pitanje sa pocetka posta, prosijek godina ekipe koja bi trebala poceti i koliko godina imaju nova imena u ekipi?
ubi ga pisac 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Lecler, Majestic-12 [Bot], MaroonBjelave i 30 gostiju.