Belgija je po imenima puno jaca od SAD pa su sinoc mogli ispasti da su amerikanci dali gol u 92. minuti, kada su promasili stopostotnu priliku. Znaci na ovom nivou najcesce odlucuju nijanse. I nama su odlucile nijanse. Da nije linijski sudija pogrijesio najvjerovatnije bi igrali osminu finala.DukeOfWellington je napisao/la:Da nije tvog idola sad bismo navijali za svoju reprezentaciju, ali to nije poenta. Poenta je da Kostarika sa takvim igračkim kadrom kakav ima igra četvrtfinale i poslala je kući tri svjetska i europskog prvaka, a tvoj idol je ispao u grupi gdje je bio izraziti favorit za drugo mjesto. Sramota.calcio je napisao/la:Da vam kazem iskreno, **** vas vise ta Kostarika.
Navijajte za njih ako ih toliko volite.![]()
Sto se tice Alzira, vidim da njih mnogo ljudi podcjenjuje ali oni imaju igrace iz Valencije, Intera, Tottenhama, Napolija, Mallorce, Udinesea, Porta, Sportinga... Svaka cast Vahi ali nije bas da je sa amaterima dosao do osmine finala, kao sto neki zele reci.
Alžir takođe ima daleko slabiju reprezentaciju od nas, a pravo pitanje je šta njihovi igrači predstavljaju u svojim klubovima. Njemačka ima na svakoj poziciji za klasu boljeg igrača nego Alžir, a pobjedu su izborili na produžetke i to jedva. Sušić je protiv Nigerije koja je po kvalitetu iza nas uspio da izgubi i da ispadne.
Znači priča ti je katastrofa, džaba pričaš kad ne razmišljaš, zrno soli nisi uložio u svoje razmišljanje i hoćeš nekom nešto da dokažeš. Šta je tebi, misliš da smo mi budale? Ponašanje tebe i pojedinih na ovoj temi je toliko iritantno da bi najbolje bilo da protiv vas podnesemo kolektivnu tužbu.
Dovoljno sam dugo na forumu da se sjecam proslog SP kada je nakon prvog kola hit prvenstva bila Sjeverna Koreja (da, bas oni) nakon tjesnog poraza od Brazila. I sjecam se diskusije na forumu, kada su nam govorili da se moramo ugledati na njih, kako se bore i kako ginu za svaku loptu. Ove godine je hit Kostarika. Sad ce vjerovatno ispasti i ici kucama. I oni ce kao i Sjeverna Koreja plesati jedno ljeto i nestati sa fudbalske karte.
Ja se ne zelim ugledati na takve ekipe. Zelim da budemo cista suprotnost od takvih ekipa, zelim stabilitet, zelim kontinuitet, zelim da smo ucesnici svakog prvenstva. Znaci jos jednom, **** vas Kostarika.