Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
taj Gomez je poslao juventus na vjecna lovista... 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JuveSissoko
- Kontakt:
jel ono sa pola metra,wau koji golgeter od 30 miliona 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
I corava koka, zrno nadje, ha ja...Saurman je napisao/la:s pola metra ili 30...gol je gol...
Dosta o tom klocu vise.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Buffon mjesec dana van terena
Povreda bedrenoga mišića mogla bi udaljiti Juventusovog pouzdanog golmana Gianluigija Buffona na mjesec dana izvan terena, javlja Sky Sport Italia.
Težinu povredekoja ga je udaljila s treninga u ponedjeljak Buffon će saznati nakon dodatnih liječničkih pregleda, no pretpostavlja se kako ga neće biti u kadru ekipe koja će se sutra (četvrtak) suprostaviti Ajaxu u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Evropske lige.
Također, izgledno je i da će propustiti prvenstveni ogled protiv Palerma u nedjelju, vjerojatno i oglede protiv Fiorentine, Sampdorije i Napolija.
Podsjetimo da je Juventus u Amstrerdam Areni slavio 2-1.
Vrata torinske ekipe u uzvratu trebao bi čuvati Alex Manniger.
da ne povjerujes vise
Juventus kupuje Caceresa
Urugvajski reprezentativac Martin Caceres je došao kao pozajmljeni igrač iz Barcelone u Juventus. Caceres se ustalio u prvoj postavi najtrofejnijeg italijanskog kluba i odličnim igrama je primorao čelnike Juventusa da otkupe njegov ugovor, koji vrijedi 12 miliona eura.
No, prema izvještajima Tuttosporta, čelnici Juventusa spremaju ponudu "tešku" 9 miliona eura, kako bi pokušali trajno angažovati Caceresa.
Povreda bedrenoga mišića mogla bi udaljiti Juventusovog pouzdanog golmana Gianluigija Buffona na mjesec dana izvan terena, javlja Sky Sport Italia.
Težinu povredekoja ga je udaljila s treninga u ponedjeljak Buffon će saznati nakon dodatnih liječničkih pregleda, no pretpostavlja se kako ga neće biti u kadru ekipe koja će se sutra (četvrtak) suprostaviti Ajaxu u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Evropske lige.
Također, izgledno je i da će propustiti prvenstveni ogled protiv Palerma u nedjelju, vjerojatno i oglede protiv Fiorentine, Sampdorije i Napolija.
Podsjetimo da je Juventus u Amstrerdam Areni slavio 2-1.
Vrata torinske ekipe u uzvratu trebao bi čuvati Alex Manniger.
da ne povjerujes vise
Juventus kupuje Caceresa
Urugvajski reprezentativac Martin Caceres je došao kao pozajmljeni igrač iz Barcelone u Juventus. Caceres se ustalio u prvoj postavi najtrofejnijeg italijanskog kluba i odličnim igrama je primorao čelnike Juventusa da otkupe njegov ugovor, koji vrijedi 12 miliona eura.
No, prema izvještajima Tuttosporta, čelnici Juventusa spremaju ponudu "tešku" 9 miliona eura, kako bi pokušali trajno angažovati Caceresa.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
stvarno se treba nesto poduzet u vezi s tim povredama i uslovima treniranja,kesh se ulaze u novi stadion,kako gledam kad se izgradi nece imat ko ni igrat na njemu,radje da smo dali pare za kakvu bolnicu 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
sam znas kakav ces odgovor dobit
naravno, idemo po pobjedu, ali treba oprezno uci u ovaj mec.. tako smo isto optimisticno krenuli protiv Bayerna, a poznato je sta se desilo..
naravno, idemo po pobjedu, ali treba oprezno uci u ovaj mec.. tako smo isto optimisticno krenuli protiv Bayerna, a poznato je sta se desilo..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
AFC Ajax je napisao/la:Veceras stara dama ide u penziju
Dzaba si se registrovao ako si dosao to da nam kazes, jer znas da ce to malo teze da se ostvariti, strumfu mali.
Tako je bilo i prosli put, mnogi su dosli ovde podjebavati, ali desi se ono sto se desilo, tako bolje sacekaj kraj, i ne leti pred rudu.
Izvini nije mi bila namjera da podjebavam
malo sam se nasalio samo...
Nek pobijedi ko bude bolji, ja se nadam da ce to biti Ajax.
- sarajlija89
- Kontakt:
ma nema sanse brate 2 razlike da dobijete juventus..pa niste nas 40 godina dobiliAFC Ajax je napisao/la:Izvini nije mi bila namjera da podjebavammalo sam se nasalio samo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
E vi ste zadnji put osvoji CL kad ste nas pobijedili u finalu, veceras cemo vam se osvetit 
- sarajlija89
- Kontakt:
30.05.1973 Kup sampiona Juventus-Ajax 0-1
27.11.1974 Coppa UEFA Juventus-Ajax 1-0
11.12.1974 Coppa UEFA Ajax-Juventus 2-1
01.03.1978 Kup sampiona Ajax-Juventus 1-1
15.03.1978 Kup sampiona Juventus-Ajax 1-1
22.05.1996 Champions League Ajax-Juventus 1-1 penali 2-4
09.04.1997 Champions League Ajax-Juventus 1-2
23.04.1997 Champions League Juventus-Ajax 4-1
15.09.2004 Champions League Ajax-Juventus 0-1
23.11.2004 Champions League Juventus-Ajax 1-0
18.02.2010 UEFA Europa League Ajax-Juventus 1-2
nakon toga odigrali smo 5 meceva i sta mislis ko je pobjedio u svih 5

27.11.1974 Coppa UEFA Juventus-Ajax 1-0
11.12.1974 Coppa UEFA Ajax-Juventus 2-1
01.03.1978 Kup sampiona Ajax-Juventus 1-1
15.03.1978 Kup sampiona Juventus-Ajax 1-1
22.05.1996 Champions League Ajax-Juventus 1-1 penali 2-4
09.04.1997 Champions League Ajax-Juventus 1-2
23.04.1997 Champions League Juventus-Ajax 4-1
15.09.2004 Champions League Ajax-Juventus 0-1
23.11.2004 Champions League Juventus-Ajax 1-0
18.02.2010 UEFA Europa League Ajax-Juventus 1-2
nakon toga odigrali smo 5 meceva i sta mislis ko je pobjedio u svih 5
Pa ne mozete vjecno pobjedjivat, morate jednom i izgubit
Ne sporim ja velicinu Juventusa, ne lezite nam bas... ali ja se i dalje nadam da cemo vas pobijedit veceras.
Ne sporim ja velicinu Juventusa, ne lezite nam bas... ali ja se i dalje nadam da cemo vas pobijedit veceras.
- sarajlija89
- Kontakt:
ma morate dva razlike dobit..haj mozda i mozete dobit..al dva razlike tesko..AFC Ajax je napisao/la:Pa ne mozete vjecno pobjedjivat, morate jednom i izgubit![]()
Nije toliko losa holandska liga. A Ajax je slab u europi zadnjih godina, al pogledaj historiju pa ces vidjet da su cetiri puta osvojili CL, zadnji put 1995.
Jos 15 minuta... sretno i nek pobijedi bolji.
AJAX
AJAX
- sarajlija89
- Kontakt:
ma znam ja historiju ajaxa ne brini..pa to je jedan od 5 klubova koji je sve osvajo..juve naravno tu spada...ma bolji je juve tako da se ne nadas puno heheAFC Ajax je napisao/la:Nije toliko losa holandska liga. A Ajax je slab u europi zadnjih godina, al pogledaj historiju pa ces vidjet da su cetiri puta osvojili CL, zadnji put 1995.
AJAX
Ocekujem gol alexa iz slobodnjaka..ostalo je manje vazno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.