BigBigBang je napisao/la:Oficijelni povezujemo li se sa kakvim DMFom? koliko ima istine za Debuchya? gdje ce Aurier?
Srdacan pozdrav!
ne znam jos nista ali bit ce sutra
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
BigBigBang je napisao/la:Oficijelni povezujemo li se sa kakvim DMFom? koliko ima istine za Debuchya? gdje ce Aurier?
Srdacan pozdrav!
OfficialAgent je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Oficijelni povezujemo li se sa kakvim DMFom? koliko ima istine za Debuchya? gdje ce Aurier?
Srdacan pozdrav!
ne znam jos nista ali bit ce sutra
topnik1 je napisao/la:alexis na pregovorima u londonu dobra stvar
to stoji,,ma samo da on potpiseOfficialAgent je napisao/la:topnik1 je napisao/la:alexis na pregovorima u londonu dobra stvar
ali ne zaboravite ko je prvi objavio
i ja se pridružujem akcijiAA23 je napisao/la:Ako dodje sanchez ides u potpis da si pravi insider i da ti ljudi vjeruju
rambo16 je napisao/la:i ja se pridružujem akcijiAA23 je napisao/la:Ako dodje sanchez ides u potpis da si pravi insider i da ti ljudi vjeruju
teško da se ovo sve ostvari prije početka priprema...bit će natezanja oko Alexisa,a Bgmi poznavajući nas i oko MorganaMarsal je napisao/la:Dakle ovako će naš transfer rok izgledati smijem da se okladim:
- Joel Campbell (konkurencija za Girouda, vraća se sa posudbe)
- Mathieu Debuchy (zamjena za Sagnu)
- Alexis Sanchez ( okomito i direktno krilo (napadač po potrebi) koje nam je prijeko potrebno)
- Morgan Schneiderlin (naš novi zadnji vezni)
- Neki golman na free (Ospina, Ochoa) ili neki stariji da pripazi Szczesnyog
Možda stoper ukoliko Vermaelenu bude ćejf da pređe negdje gdje će bit standardan. I to je to. Ako se sve ovo ostvari prije početka priprema bit ću mega zadovoljan.
Pedro nije na prodaju.nedim93 je napisao/la:Jesmo doveli više to najbolje krilo na svijetu majku mu ?
mandraX je napisao/la:Pedro nije na prodaju.nedim93 je napisao/la:Jesmo doveli više to najbolje krilo na svijetu majku mu ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.