Toni Sunjic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cepi1981
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la Cepi1981 » 02 jul 2014, 04:54

soko je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Može u Hoffenheim, to bi bila dobra stvar za nas, imali bi uigran tandem Bico-Šunjić :bow
Jos Sejo i jos ako je i ovo istina za Viscu. :D
Kakav Sejo na SP je pokazao da je talasika, tip je prespor ne gine mu klupa.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2014, 08:49

Svi placu Toni spor :problem: :problem: :problem: vidi Mertesakera :nene: treba mu iskustva,da nauci nesto novo,kako zamjeniti brzinu nekim drugim sposobnostima...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 02 jul 2014, 09:42

Omerbavarac je napisao/la:Ma samo da se izvuce malo na zapad, pa makar to bila i Bundesliga. :mrgreen:

Valjda nije prosao nezapazeno u one dvije utakmice na SP-u.
Pošto je zadovoljio forumske stručnjake, velikane i selektore, nakon niza uvreda, nekako sam sigurna da su ga primijetili i manje bitni ljudi u nogometu, oni koji kupuju igrače, daju im savjete, postavljaju taktike, ubacuju u igru... :zviz:

Sretno Tonče! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 jul 2014, 10:42

trazi ga Koln :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2014, 10:45

E moj Pape, kakvu kantu si ti forsirao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 02 jul 2014, 10:52

Virtu4l je napisao/la:E moj Pape, kakvu kantu si ti forsirao.
prosjecan stoper, ako se potrudi i sta napravi na zapadu, dobro njemu a dobro i nama, niko ne ocekuje da on bude novi Kompany
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2014, 10:58

Premotaj temu unazad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jul 2014, 16:13

Virtu to su tu ovi strucnjaci sto vikendom pogledaju derbije u Bundeski i Primeri i onda misle da su pokupili svu pamet svijeta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 02 jul 2014, 17:53

Sabinho je napisao/la:Virtu to su tu ovi strucnjaci sto vikendom pogledaju derbije u Bundeski i Primeri i onda misle da su pokupili svu pamet svijeta.
Mali, ne leti pred rudu, nego slusaj sta pisu stariji i uci...Ali za takve kao ti Ivica Osim, balo.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 jul 2014, 17:56

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:E moj Pape, kakvu kantu si ti forsirao.
prosjecan stoper, ako se potrudi i sta napravi na zapadu, dobro njemu a dobro i nama, niko ne ocekuje da on bude novi Kompany
+1

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 jul 2014, 19:16

Yebo te tvoj klub kad mu moje Sarajevo zavali tricu. :D
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jul 2014, 19:57

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Virtu to su tu ovi strucnjaci sto vikendom pogledaju derbije u Bundeski i Primeri i onda misle da su pokupili svu pamet svijeta.
Mali, ne leti pred rudu, nego slusaj sta pisu stariji i uci...Ali za takve kao ti Ivica Osim, balo.
Smijeh. :urnebes:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 02 jul 2014, 23:33

Znaci odigrao je sasvim solidno SP, ali da je sad novi Nemanja Vidic, nije, jer dosta je puta glupo ispadao protiv brzih igraca, samo se prisjetite Meksika i one djecurlije Santosa..ne valja podcjenjivati igrace ali vala ne valja ga kovati u izvanredne zvijezde i dizati ga u nebesa..jer toliko dobar nije ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 jul 2014, 00:03

ARGUMENT je napisao/la:Znaci odigrao je sasvim solidno SP, ali da je sad novi Nemanja Vidic, nije, jer dosta je puta glupo ispadao protiv brzih igraca, samo se prisjetite Meksika i one djecurlije Santosa..ne valja podcjenjivati igrace ali vala ne valja ga kovati u izvanredne zvijezde i dizati ga u nebesa..jer toliko dobar nije ;)
Nemamo mi ni jedanog stopera koji moze prismrditi Vidicu, tako ni Toni. Vi kojeg god igraca prizivate, taj kad dodje i otme jednu loptu odmah komentari tipa vidi se da zna, odlican je itd. a kad neko ko je omalovazavan poput Tonija bude jedan od najboljih igraca nasih i to na SP onda ga ovako pokusavate spustiti..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jul 2014, 00:12

Sabinho je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:Znaci odigrao je sasvim solidno SP, ali da je sad novi Nemanja Vidic, nije, jer dosta je puta glupo ispadao protiv brzih igraca, samo se prisjetite Meksika i one djecurlije Santosa..ne valja podcjenjivati igrace ali vala ne valja ga kovati u izvanredne zvijezde i dizati ga u nebesa..jer toliko dobar nije ;)
Nemamo mi ni jedanog stopera koji moze prismrditi Vidicu, tako ni Toni. Vi kojeg god igraca prizivate, taj kad dodje i otme jednu loptu odmah komentari tipa vidi se da zna, odlican je itd. a kad neko ko je omalovazavan poput Tonija bude jedan od najboljih igraca nasih i to na SP onda ga ovako pokusavate spustiti..
Da je Sunjic odigrao protiv Argentine vozali bi ga Messi, Aguero i di Maria kad god bi to htjeli. Da je Bicakcic odigrao protiv Nigerije i Irana isto bi bio jedan od boljih igraca. Jednostavno je. Sunjic je nas najbolji igrac u skok igri kao u defanzivi od visokih snaznih ali sporijih igraca. Ali realno jedan od najlosijih nasih stopera po zemlji. Zato jer ispada previse protiv brzih igraca. Spaha i Bicakcic su sigurno bolji igraci. A sve zavisi kako ce se Pape odluciti sa ovim drugim igracima: Zukanovic, Arslanagic. Ispadao je protiv brzih igraca Meksika, Nigerije i opet ce vjerovatno. Zaustavljao je bolje Emenikea jer on ide na snagu a ne na brzinu i taj dio je odlicno odigrao.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 03 jul 2014, 02:17

Sabinho je napisao/la:
Ja ne omalozavam i nisam to nikad ni radio kad je bio on u pitanju. Uvijek sam govorio da zasluzuje poziv jer je standardan u dobroj ligi, ali vidim da se ovdje spominju svakorazni klubovi, u kojima on realno ne moze igrati..pa on je totalno limitiran sa loptom i trkacki da bih igrao u Bundesligi..spustite malo loptu na zemlju sa tim transferima..nismo mi toliku buku digli da bih nam sad sve igrace pokupovali u ligi 5 ;)

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 03 jul 2014, 15:47

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Da je Sunjic odigrao protiv Argentine vozali bi ga Messi, Aguero i di Maria kad god bi to htjeli. Da je Bicakcic odigrao protiv Nigerije i Irana isto bi bio jedan od boljih igraca. Jednostavno je. Sunjic je nas najbolji igrac u skok igri kao u defanzivi od visokih snaznih ali sporijih igraca. Ali realno jedan od najlosijih nasih stopera po zemlji. Zato jer ispada previse protiv brzih igraca. Spaha i Bicakcic su sigurno bolji igraci. A sve zavisi kako ce se Pape odluciti sa ovim drugim igracima: Zukanovic, Arslanagic. Ispadao je protiv brzih igraca Meksika, Nigerije i opet ce vjerovatno. Zaustavljao je bolje Emenikea jer on ide na snagu a ne na brzinu i taj dio je odlicno odigrao.
Inače su ti komentari ok, ali sada brate mili bubaš. Igrao je Šunjić protiv Obale bjelokosti i protiv Meksika, pa je imao samo jednu grešku. Nigerijci su lomili Spahića, kao što bi i Bičakčića, a on nije imao niti jednu grešku. Momak je svojim igrama začepio usta kritičarima i pljuvačima.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 jul 2014, 16:09

sam je rekao nakon utakmice sa SAD na Kosevu je imao mnogo kritika na igru i da je to tesko bilo za njega ali je sada svjestan da je dobro odigrao

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jul 2014, 16:16

http://www.transfermarkt.de/toni-sunjic ... id/1006031

Po nekim informacijama sa Twittera, Toni je u pregovorima sa SC Freiburgom.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 05 jul 2014, 16:30

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Oj kakve gluposti čovjek valja, pa to je nevjerovatno.
Bičakčić? :thumbdown:
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.