Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Majstor10 je napisao/la:Nabija tacno do saigraca.. Pandza,Jahic,Nadarevic,Vranjes bi nabijali za aut i kada nema nigdje igraca pored njih.nabija loptu nerezonski u par navrata
I nek je grub. Takve legende nam trebaju, sta ce nam curice pozadi. Momak je traktor ali je isto nevjerovatno brz i eksplozivan za njegovu tezinu.jako je grub(ovim vjerovatno kompenzuje nedostatke u postavljanju)
za nezaborav

FORZA MARŠAL !!!
Aferim efendijahodža je napisao/la:Majstor10 je napisao/la:Nabija tacno do saigraca.. Pandza,Jahic,Nadarevic,Vranjes bi nabijali za aut i kada nema nigdje igraca pored njih.nabija loptu nerezonski u par navrata
I nek je grub. Takve legende nam trebaju, sta ce nam curice pozadi. Momak je traktor ali je isto nevjerovatno brz i eksplozivan za njegovu tezinu.jako je grub(ovim vjerovatno kompenzuje nedostatke u postavljanju)
za nezaborav![]()
![]()
![]()

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sejo
kardinalna greska, treba ovom momciluku javiti da ovo ispravi, nije mu dobro..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- master1015
- Kontakt:
da ne bude u drugu stranicu
Kako ti legendo gledas na ono ostavljanje Sea na klupi protiv Nigerije.master1015 je napisao/la:da ne bude u drugu stranicu
- master1015
- Kontakt:
ja sam se vec objasnio momak je najzasluznji bio da igra protiv nigerije jer je momak brz i jak ko bik takvi su nam trebali protiv crnaca a seljak ga stavio na klupi momak bi otresao emenika i bacio bi ga sa stadionadubrovnik je napisao/la:Kako ti legendo gledas na ono ostavljanje Sea na klupi protiv Nigerije.master1015 je napisao/la:da ne bude u drugu stranicu
Ne bih da blatim Sea ali postoje price da ga je Safet ostavio na klupu jer je noc prije pretjer'o sa slavljem svog rodjendana...
1946
muftiji našem je to dozovoljeno, pod uslovom da je istina 

- DonCorleone
- Kontakt:
Jes se Sajo proslavioHead je napisao/la:Ne bih da blatim Sea ali postoje price da ga je Safet ostavio na klupu jer je noc prije pretjer'o sa slavljem svog rodjendana...

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa ja, sigurno je se sam zakljuco u sobu i opleo pa rakiji, kao narkoman neki..sigurno je takoHead je napisao/la:Ne bih da blatim Sea ali postoje price da ga je Safet ostavio na klupu jer je noc prije pretjer'o sa slavljem svog rodjendana...
momak pojeo previše sudžuke i suhog mesa pa se safet prepao da će momčiluko previše da rušiHead je napisao/la:Ne bih da blatim Sea ali postoje price da ga je Safet ostavio na klupu jer je noc prije pretjer'o sa slavljem svog rodjendana...
Aj problema, sad si narkoman i ako rakiju pijes.ARGUMENT je napisao/la: Pa ja, sigurno je se sam zakljuco u sobu i opleo pa rakiji, kao narkoman neki..sigurno je tako
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Hahahaha oplakah. Vjerovatno je mislio to zbog cinjenice da bi sam piso a ne sa rajom mada eto ne vjerujem da je pio ali necu tvrditi kad be znam.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
klasik je napisao/la:Aj problema, sad si narkoman i ako rakiju pijes.ARGUMENT je napisao/la: Pa ja, sigurno je se sam zakljuco u sobu i opleo pa rakiji, kao narkoman neki..sigurno je tako

- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]klasik je napisao/la:Aj problema, sad si narkoman i ako rakiju pijes.ARGUMENT je napisao/la: Pa ja, sigurno je se sam zakljuco u sobu i opleo pa rakiji, kao narkoman neki..sigurno je tako
Safet sad jede ****...izmislja neke gluposti samo da opravda svoj maloumni potez. Momak je nakon autogola odigrao strasnu utakmicu do kraja a on izmislja da je bio los psihicki i da je trazio da ne trenira.
FORZA MARŠAL !!!
na drugoj strani