Trebao bi biti, racuna se na njega u narednoj sezoni.GazijaKalesija je napisao/la:Šta je s Alibašića, ima li šanse da bude među 18 sutra?
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Trebao bi biti, racuna se na njega u narednoj sezoni.GazijaKalesija je napisao/la:Šta je s Alibašića, ima li šanse da bude među 18 sutra?
povrijedio se koliko sam ja upratioGazijaKalesija je napisao/la:Šta je s Alibašića, ima li šanse da bude među 18 sutra?
Jeste nesto bio povrijedjen ali je isao sa ekipom u Medjugorje.fedeltafrotta je napisao/la:povrijedio se koliko sam ja upratioGazijaKalesija je napisao/la:Šta je s Alibašića, ima li šanse da bude među 18 sutra?
jesi ikad gledao turkovića?emirati je napisao/la:naravno da nam treba jos jedan napadac iz milion razloga. dolazkom ovog iz srbije smo odbranu rijesili tako da jos dobar napadac i to bi bilo to.
gledao u travniku i nije dao 3 gola. ovo vani sad gdje igrao isto nije dao ni 4 gola, iako to ne mora ništa znaciti nije neki golgeter. Nama je potreban napadac ko Kajkut da je brz, da iz malo sansi zabija gol a ne neki sidraši kao uvijek.plavipatriota je napisao/la:jesi ikad gledao turkovića?emirati je napisao/la:naravno da nam treba jos jedan napadac iz milion razloga. dolazkom ovog iz srbije smo odbranu rijesili tako da jos dobar napadac i to bi bilo to.
kakva uprava napolje. Zar nije dobro da dovedu jednog napadača kojeg već godinama nemamo, ne znam šta tu ima loše. Normalno da nismo zadovljni jer već godinama imamo problema s realizacijom zbog deficita na poziciji špica.Zar svake godine moramo strahovati da li ce se neko povrijediti.Moze se Nedo povrijediti i to je problem odmah, normalno da nismo zadovoljni, a sigurno i u klubu to bolje znaju od nas..neroazzuro je napisao/la:Uprava napolje![]()
Joj,pa nikad...
A, yebiga nisu svi u Sarajevu... Jos u sred sedmiceanonimni je napisao/la:**** operu, svi na Kosevo !
Trenutno korisnika/ca: KorisnickoImeDE i 10 gostiju.