Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
baš tako, skrenu momak s teme opasno 

trebali ste da vidite njihov "CV" kluba za onaj biznis forumChinaglia je napisao/la:baš tako, skrenu momak s teme opasno
 cinjenica, engleskog... da ooplačeš
 cinjenica, engleskog... da ooplačeš 
al ovo je vrhunac

ma druže, čuo sam ja o njima svašta nešto  da su krali konstrukciju za stadion sa stadiona od Slavije
 da su krali konstrukciju za stadion sa stadiona od Slavije  a i južna tribina je izgleda na zemljištu od nekog čovjeka, pa čovjek hoće zemljište nazad
 a i južna tribina je izgleda na zemljištu od nekog čovjeka, pa čovjek hoće zemljište nazad 

da su krali konstrukciju za stadion sa stadiona od Slavije
 da su krali konstrukciju za stadion sa stadiona od Slavije  a i južna tribina je izgleda na zemljištu od nekog čovjeka, pa čovjek hoće zemljište nazad
 a i južna tribina je izgleda na zemljištu od nekog čovjeka, pa čovjek hoće zemljište nazad 
jest dobro kad te svi mrze, znas da si im doobro napakostio u zivotu, a to je cinjenica
sastale se fukare hahahhahaha

habib
idi spavaj sutra igrate LEAUGEhabib je napisao/la:jest dobro kad te svi mrze, znas da si im doobro napakostio u zivotu, a to je cinjenica
Brukaju nam drzavu u LEAUGE Europerammstein je napisao/la:trebali ste da vidite njihov "CV" kluba za onaj biznis forumChinaglia je napisao/la:baš tako, skrenu momak s teme opasnocinjenica, engleskog... da ooplačeš
al ovo je vrhunac

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
jest' dobro kad ste ne pismeni 

Kako su ono napisali paroluChinaglia je napisao/la:jest' dobro kad ste ne pismeni

pa im nasi napisali "idi te u PM"

rammstein je napisao/la:Kako su ono napisali paroluChinaglia je napisao/la:jest' dobro kad ste ne pismeni
pa im nasi napisali "idi te u PM"
joj jest to meni dobro bilo hahahahhahah
e jesi glup hahahahha
habib
otisla djecica da spavaju hahahahhaha
sastali se pitar i fukara
nema smrdljivije kombinacije hahahahhahaha

habib
Nema, ali eto, ovo neće imati ni jedan bh klubrammstein je napisao/la:kakve veze to ima s tim sto ste nepismeni?gio10 je napisao/la:

habib je napisao/la:

Ja te volim, volim Željo..
tu smo mihabib je napisao/la:otisla djecica da spavaju hahahahhaha

gledam malo ove tekme za Leauge Europe mogao bi se neki tiket baciti

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Kao sto ni jedan klub na svijetu nece igrati u Europa Leauge   

OSIM VAS!

OSIM VAS!
OSIM NAŠrammstein je napisao/la:Kao sto ni jedan klub na svijetu nece igrati u Europa Leauge
OSIM VAS!
habib
Jedna greška, koja je apsolutno nebitna. Ja da sam navijač Sarajeva ili ne daj Bože Slobode, sa velikim respektom bih ulazio u priču o Želji, možda bih i ustao kada bi se to ime spomenulo.
Ali, što to vama pričati, tražite i najmanju grešku da see smijete najvećem bh klubu

Ali, što to vama pričati, tražite i najmanju grešku da see smijete najvećem bh klubu

bolje za vas što smo tu dva pitara i dva tuzlaka, inače bi vas čitava država ismijala  a i hoće, sačekajte podne da vide, postavit' ćemo ponovo ako bude potrebe
 a i hoće, sačekajte podne da vide, postavit' ćemo ponovo ako bude potrebe  čuj Europa Leauge
 čuj Europa Leauge 

a i hoće, sačekajte podne da vide, postavit' ćemo ponovo ako bude potrebe
 a i hoće, sačekajte podne da vide, postavit' ćemo ponovo ako bude potrebe  čuj Europa Leauge
 čuj Europa Leauge 
Mi ćemo vas svakako ismijavati na terenu i na tribinama. No, nije da niste navikli  

ni smogio10 je napisao/la:Mi ćemo vas svakako ismijavati na terenu i na tribinama. No, nije da niste navikli
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.