Potencijalni selektori 2014-

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

donniedarko
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la donniedarko » 02 jul 2014, 23:08

Virtu4l je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:To je otprilike ogledalo intelektualne elite koja brani lik i djelo najveće ublehe koja je vodila reprezentaciju. Prosjek im je 10 zuba na trojicu, i IQ k'o broj cipela!
I kao takvi dominiramo.

Znas sta se inace kaze za masu :kafa:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2014, 23:22

Niko od novinara se nije udostojio pitati Vahu o njegovim planovima,da li bi preuzeo rep.BIH itd.....nista se nece samo poduzeti...Po meni Vaha najbolji moguci izbor..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2014, 23:24

Ponos Torina je napisao/la:Niko od novinara se nije udostojio pitati Vahu o njegovim planovima,da li bi preuzeo rep.BIH itd.....nista se nece samo poduzeti...Po meni Vaha najbolji moguci izbor..
Nema Vaha vremena, žuri u Trabzon.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 jul 2014, 23:28

Od Vahe nema ništa, mada bi mi svi to željeli vjerovatno neki od plate davali da se Vaha dovede, al on nece i nece ga nas savez jer bi Vaha za mjesec se posvadjo s nekim i sve talove iznio u medije

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2014, 23:31

Of topic ali cuo sam da ce alzirski igraci sve premije koje im pripadaju donirati palestincima.
Svaka im cast. :tokralju:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2014, 23:41

Vaha bi bio najbolje rijesenje ali opet nece ni on da se smara sa idiotima... :kafa: :nedam:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 02 jul 2014, 23:45

Sušića na mjesto selektora može ostaviti samo budala, nesposoban i glup čovjek te čovjek koji nema veze o fudbalu. U svakoj zemlji selektor za SP bira najbolje igrače, ako ne najbolje onda igrače koji su tu vrijeme proveli kroz kvalifikacije koji imaju dug staž, a nemaju neku bog zna klupsku karijeru. Samo budala, glupan i seljačina koja gleda svoj interes može da vodi najbolji nacionalnu selekciju u ovoj usranoj državi koja se zove Bosna i Hercegovina. Poziv Tine Sušića i Anela Hadžića na SP je za Sušića morao biti kraj. Ni jedan selektor počev od Loewa, Hitzfelda, Capella pa do onih "lošijih" tipa Wilmots, Kovač, Sampaoli, Sabella.. u svoju ekipu ne bi pozvao igrača Hajduka i Sturma koji imaju jedan nastup gdje nisu pokazali da su kvaliteti pa da sa tim jednim nastupom mogu uskočiti u avion za Brazil, a ostavio kući momka koji redovno vodi bitku sa igračima tipa Cabaye, James Rodriguez, Valbuena, MVila taj igrač je naravno Sanjin Prcić momak koji je dokazan kvalitet, koji je najbolji igrač naše U21 selekcije, momak koji nije šprdačina u Sochauxu nego igrač koji je nekoliko puta bio u timu kola iako igra za tim koji nema kvalitete PSG-a, Lyona, Monaca, Lillea, Marseilla.. momka koji igra u Francuskoj ligi koja je miljama ispred HNL-a i austrijske Bundeslige. Pored Prcića koji je za Hadžića i TSS svemirski brod, ima još jedan igrač koji je zadužio SELJAČINU PAPETA to je Adnan Zahirović koji ne igra u ništa lošijem klubu od ove dvojice, a u repci je dugi niz godina gdje pruža solidne partije i zahvalan je igrač.

Druga velika greška SELJAČINE PAPETA je postavka protiv Nigerije u najvažnijoj utakmici u historiji reprezentacije taj čovjek postavlja ekipu onako kako ne bi ni trener na amaterskom nivou. Puno se pričalo o taktici i ne bi da puno pametujem jer sve se već zna. Uigranu kombinaciju i kombinaciju za uspjeh SELJAČINA PAPE je ostavio po strani i pokazao da je trener koji ne bi mogao voditi klub ni u Premijer Ligi BiH.

Duško Bajević i Meša Baždarević su treneri koji su deset klasa ispred Safeta Sušića i jedan od njih dvojice mora postati novi selektor. Ukoliko Safet ostane od mene slijedi bojkot i ne gledanje utakmica kako prijateljskih tako i kvalifikacija.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2014, 23:48

Vandelanoite je napisao/la:Ukoliko Safet ostane od mene slijedi bojkot i ne gledanje utakmica kako prijateljskih tako i kvalifikacija.
Javljaćemo ti rezutate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 03 jul 2014, 04:12

Coraco je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Nabijem i njega i brata mu na neku stvar. Koje on priznanje 'oce? Zar mu nije priznanje to sto ga cijela nacija vec godinama priziva kao selektora? Uvijek je repku zaobilazio u sirokom krugu, pa evo sad i kada se koliko toliko konsolidovala situacija u savezu i reprezentaciji... Ima neki svoj princip, ok, ali kada mi pocnu ovako serendati i filozofirati, onda da i ja njih nesto priupitam: Sta je to on uradio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine? Sta mi imamo od toga sto on nize uspjehe sa Alzirom ili kim vec. Nemamo nista. Trener iz Bosne, kao eto on promovise zemlju. Jaka muda. Neka dodje i neka vodi ove momke i donese pravu srecu, a vala i pare, ovoj reprezentaciji i narodu, onda mozemo pricati...

De ti Vaha zastekaj jos tri milionceka, a nas navijace ko yebe... Samo Boga ti suti, a reci i bratu svom da isto tako suti, i ne glumi(te) Papu Popovica...
Šta je ti moderator pa možeš nabijati na neku stvar?A šta misliš ko je 92 po Ženevi lobirao da nas prime u UEFU?Da nije Sušić možda,ili ti smeta što istinu kaže,kao što je bio protiv Ćire koji je rek'o da BiH neće nikad biti država i zvao Hibić da igra za Hr?Ja nisam vidi da ste prizivali Vahu prije SP,a on je potpisao predugovor sa Trabzonom prije SP,Zašto mu tada nije savez ponudio ugovor,znalo je se da Sušiću ističe ugovor?Pa ni Osim nije htio preuzeti reprezentaciju dok je bio trener a nuđeno mu je.Malo poštovanje prema legendi ne škodi,a to što mu je brat idiot to zna čitava Jablanica,pa se sada malo eksponira na račun Vahe.
Dobro si ti napisao, moderator pa smije tako pisati. Nabija lik legendu bh fudbala na neku stvar, samo zato što je izabrao da trenira klub i uzme pare. I još kao ko yebe navijače, eto čovjek bi i pomislio da je nekoga briga za navijače. :clap:
Ako nemamo od Vahe ništa, onda nemamo ni od jedne legende bh fudbala ništa, nemamo ni od Papeta onda ništa najboljeg fudbalera BiH ikada bez obzira što nas je vodio. Šta je iko od legendi uradio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine ? napljuva ga Vahida jer je preuzeo klub gdje će biti gazda i ujedno uzeti novac, a eto ne valja što nije preuzeo našu reprezentaciju gdje će imati 5 šefova među igračima i još 50 u savezu.
Naša posla ba :salut:
Ma konto lik ispasti frajer, on kao nekoga nabija..dobar si primjer, Moderatorce :)

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 03 jul 2014, 04:18

Virtu4l je napisao/la:
Vandelanoite je napisao/la:Ukoliko Safet ostane od mene slijedi bojkot i ne gledanje utakmica kako prijateljskih tako i kvalifikacija.
Javljaćemo ti rezutate.
:clap: :mrgreen:

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 03 jul 2014, 05:13

Virtu4l je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Niko od novinara se nije udostojio pitati Vahu o njegovim planovima,da li bi preuzeo rep.BIH itd.....nista se nece samo poduzeti...Po meni Vaha najbolji moguci izbor..
Sto je najveci biser da je Pape preuzeo taj Trabzonspor sad bi se ovdje pisalo kako i nije nizasta bolje nego da vodi te turske sporove.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 jul 2014, 07:29

Ovom Virtu4lu evidentno bitniji Pape od uspjeha reprezentacije, kakav bidon bez čepa... :roll:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 03 jul 2014, 09:35

Unofficialpage je napisao/la:Neka, neka Vaha, kad ti budeš htio tad mi nećemo :mrgreen:

Ovo je njegov brat jučer izjavio za našu klupu:

Želja svih Bosanaca i Hercegovaca je vidjeti Vahida Halilhodžića na kormilu naše reprezentacije. Envera smo upitali hoćemo li i kada doživjeti taj dan, a on je odgovorio protupitanjem: "Kad je neko u Bosni i Hercegovini Vahidu dao neko priznanje i proglasio ga najboljim? Ja se ne sjećam da je iko. A u Alžiru da želi bio bi predsjednik države. Ankete koje su tamo provedene kazale su tako".
kad napravi za bih sto je napravio za alzir

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 jul 2014, 09:44

Počeo mi i Vaha ič na qrac, šta se digo, šta glumi? Niko nije bitniji od lijepe nam. **** ga para!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 jul 2014, 11:38

levat je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sto je najveci biser da je Pape preuzeo taj Trabzonspor sad bi se ovdje pisalo kako i nije nizasta bolje nego da vodi te turske sporove.
"Taj" Trabzonspor je zavrstio kao CETVRTI u prvenstvu prosle sezone. Sa Vahom se nadaju da bi trebali izbaciti bar jednog od vodeceg trojca Fenerbahche, Galatasaray i Besiktas i tako napraviti jos jedan korak vise. Kada su pojedinci govorili o Papetu i sporovima. Vjerovatno je bilo rijec o sporovima od 15-18 mijesta na tabeli. Ili o sporovima u vrhu druge Turske lige.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 03 jul 2014, 14:13

Da li u Savezu postoji bilo ko kome je stalo do reprezentacije???
Da li ima neko ko ce javno iznijeti sve cinjenice vezane za nerad Safeta Susica.
Safet Susic ocekuje produzenje ugovora jer zna da nigdje nece biti bolje placen za nerad, za nepotizam koji se ne krije, za neznanje u taktickom smislu, za pravljenje lose atmosfere..pa ne mogu da vjerujem da se i dalje ovaj covjek dovodi u vezu sa reprezentacijom!!
Razocarenje istinskih navijaca koji vide da reprezentacija ima kvalitet za vece stvari je ogromno, budale slave ispadanje u grupnoj fazi i pobjedu nad Iranom!??Ko je ovdje lud??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 03 jul 2014, 14:58

Sta je Vaha licno reko on reprezentaciji BiH da ga toliko pljujete? Mislim, mozda sam nesto promasio ali samo vidim izjavu njegovog brata. A njegov brat je svoj covjek, stim, da ima pravo dati svoje misljenje (koje nema smisla kako god).

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 03 jul 2014, 15:05

I et džaba tema,džaba rasprave kad se zna da če novi stari selektor biti gospodin Safet Sušić. :facepalm: :facepalm:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 jul 2014, 15:13

"Naša grupa je bila sastavljena od renomiranih protivnika. Iako Argentina trenutno nije na nivou na kojem je bila kada sam ja igrao. Iz ovog nastupa možemo izvući samo pozitivne stvari. Nećemo se sada vraćati na sudije. Jesmo li mogli odigrati bolje? Naravno da jesmo, uvijek može bolje, ali treba reći da nam je nedostajalo i malo sreće. Mislim da su i naša očekivanja bila prevelika i da nismo uvijek realni," rekao je Baždarević.

Nakon ovoga nadam se da Meša NIKAD nece doci na klupu nase repke.
Cuj prevelika ocekivanja da prodjemo najlaksu grupu na SP.
Treba nam ambiciozan trener a ne polovnjak, mislio sam da Mesa nije takav ali sam se prevario.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 03 jul 2014, 16:31

Pa valjda novinari ne biraju selektora da bi mu postavljali takva pitanja. Valjda je poziv prvo trebao doci od saveza.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.