KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
a mozda i u CSKAretro je napisao/la:Izgleda Bogdan ide u Fener.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Aukcija je otvorena.
CSKA radi totalan rebulding , al ako Bojan ode u Netse , mislim da stize njegova zamjena iz Partizana.
1 + mil. samo
CSKA radi totalan rebulding , al ako Bojan ode u Netse , mislim da stize njegova zamjena iz Partizana.
1 + mil. samo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ode ridji prije Bogdana.
Prazan odlazak nekako , radi povrede nije pokazao sve sto moze.
Debeli jede **** po obicaju , cim ne glumi trenera.
Ajmo jos malo rasprodati i veselit se dolascima nekih Kravica i slicnih momaka zeljnih krvavih koljena tbt
Prazan odlazak nekako , radi povrede nije pokazao sve sto moze.
Debeli jede **** po obicaju , cim ne glumi trenera.
Ajmo jos malo rasprodati i veselit se dolascima nekih Kravica i slicnih momaka zeljnih krvavih koljena tbt
Evo citam ovaj intervju Bogdana, nisam znao da je stanje tako lose u Partizanu.. A Vujosevic nastavlja po starom vidim.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
nema se šta prigovoriti igračima partizana, a dule malo jede **** sa izjavama tipa neko je lovernj, a neko bertans 
nema potpisa
Raskinuo je ugovor jos nije nasao klub, ali se pominje spanija kao destinacijaKawhi je napisao/la:Gdje je to otišao Davis?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
galatasaraj, pa cedevita, pa ko znanerminh74 je napisao/la:Raskinuo je ugovor jos nije nasao klub, ali se pominje spanija kao destinacijaKawhi je napisao/la:Gdje je to otišao Davis?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Caja Laboral vjerovatnije , kupe te talente ove godine.
A i mi bi trebali nafatati neke momke zeljne krvavih koljena
yes, but who?Raul_64 je napisao/la:Caja Laboral vjerovatnije , kupe te talente ove godine.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A ne znam.
Nisam znao ni ove koji su dolazili prije 2 godine po probama i slicno.
Nek izgledaju kao kosarkasi i nek zele trenirati.
Trenirat cemo jace i duze nego ostali (kao i uvijek) i pokusat time kompenzirati manjak novca u odnosu na Zvezdu i Cedevitu.
Drugi izbor i nema , nek se sanira dug s ovim odstetama ovo ljeto.
Uz Lea i Milosavljevica da se nahvata par tih klinaca i da se pokusamo vratit u EL.
Trenirat cemo jace i duze nego ostali (kao i uvijek) i pokusat time kompenzirati manjak novca u odnosu na Zvezdu i Cedevitu.
Uz Lea i Milosavljevica da se nahvata par tih klinaca i da se pokusamo vratit u EL.
pa očekujem punu afirmaciju milutinova, andrića, da i šalić dobije šansu.... meni se nešto sviđa bezbradica...Raul_64 je napisao/la:A ne znam.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bezbradica ima kvalitetne fizikalije , pomaze i sto placa ovu skolu.
Andric meka ruka al olovne noge , al i lateralne kretnje se daju popravit.
Morao bi Milutinov napravit pravi korak naprijed
Proslo ljeto je imao problema sa skakackim koljenom i sve to
sljedece mora pokazat jel igrac il nije..
Andric meka ruka al olovne noge , al i lateralne kretnje se daju popravit.
Morao bi Milutinov napravit pravi korak naprijed
Proslo ljeto je imao problema sa skakackim koljenom i sve to
sljedece mora pokazat jel igrac il nije..
Milutinov nikako da iskoristi svoj potencijal,a radi s odlicnim trenerom za mlade i talentovane. Iskreno, Andric i Bezbradica se nece nikad moci nametnuti kao nosioci. Back up igraci ok. Ne znam sta se desava s mladim Aranitovicem,po meni ima materijala za jednog dobrog vanjskog igraca za par godina. Dok mu je mladji brat isto odlican(ali u Zvezdi). Djoko stagnira po mom misljenju.
Kažu da Jovanović bio taj koji je radio sa centrima i.stvarno otkada je otišao partizan ne može da izbaci centraFKKrajina je napisao/la:Milutinov nikako da iskoristi svoj potencijal,a radi s odlicnim trenerom za mlade i talentovane. Iskreno, Andric i Bezbradica se nece nikad moci nametnuti kao nosioci. Back up igraci ok. Ne znam sta se desava s mladim Aranitovicem,po meni ima materijala za jednog dobrog vanjskog igraca za par godina. Dok mu je mladji brat isto odlican(ali u Zvezdi). Djoko stagnira po mom misljenju.
to je istina... davno je to izjavio Vujošević...nerminh74 je napisao/la:Kažu da Jovanović bio taj koji je radio sa centrima i.stvarno otkada je otišao partizan ne može da izbaci centraFKKrajina je napisao/la:Milutinov nikako da iskoristi svoj potencijal,a radi s odlicnim trenerom za mlade i talentovane. Iskreno, Andric i Bezbradica se nece nikad moci nametnuti kao nosioci. Back up igraci ok. Ne znam sta se desava s mladim Aranitovicem,po meni ima materijala za jednog dobrog vanjskog igraca za par godina. Dok mu je mladji brat isto odlican(ali u Zvezdi). Djoko stagnira po mom misljenju.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jel Pavlovic iduce godine tu? Ako i on ode,ne vidim ko ce da nadoknadi odlazke Pavlovica i Bogdana.
Hoce li biti ista od onoga da Todorovic iz Unikahe dodje na pozajmicu? 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.