Safet Sušić - Pape

donniedarko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la donniedarko » 03 jul 2014, 13:07

Unofficialpage je napisao/la:Ne zanima me Safet ni 1%, boli me briga hoće li ostati ili neće. Mene samo zanima uspjej repke. Vama je u cilju samo da ode, pod bilo koje cijenu ali neka ide, isključivo samo da se promjeni. Neka ide. Ali šta kad ode? Ko će doći? Vaha neće doći, pitanje je hoće li i Bajević. Koliko će on tražit, koji su njegovi zahtjevi... Ako će umjesto njega doći neko sa istim referencama ili slabijim, onda u ćemu je poenta mjenjanja? Ako znaš da su tu negdje kvalitetom, ne vidim nikakvu svrhu mjenjanja. Znaš da bolje ne može, dok se ovaj novi upozna sa rosterom, atmosferom... mogu kvalifikacije propast. Mislim da sa trenerom, selektorom, sa istim kvalitetama ne treba preuzimat taj rizik. A sad da dođe neko kvalitetniji, onda sam za, kavaliteniji trener će se brže upoznat sa situacijom i ako ne zna sve, opet će lakše izvući maksimum iz igrača.
Bajevic ili Bazdarevic. Daleko odskacu kvalitetom od Papeta. Veoma je bitno da se promjeni selektor upravo zbog amaterskih odluka koje bilo kakav ozbiljan trener nece donijeti. Safet je toliki amater i toliko los da nismo ni svjesni, bit ce veoma lahko naci bolje rjesenje. ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jul 2014, 13:23

Hvala ti na svemu Safete, ali vrijeme je da odes.

jahija

Post Postao/la jahija » 03 jul 2014, 13:24

Gledam ovog lika koji je bezobrazan koji nema trunke stida ni srama, i još nigdje nije izjavio da neće voditi reprezentaciju u kvalifikacijama za euro i time se diči zamisli koji kriminalac moraš biti i bezobraznik, pa umejsto da sam podnese ostavku, jer tobože za njega se interesuje neki turski klubovi trabzon i svi ostali, kako i nebi jer on je rekorder po tim turskim ligama tima koji je vodio od 12 utakmica i 12 poraza pravi je to sručnjak, taktičar i trener pod velikim navodnicima mora se i to kazati jedna ubleha i jedna neznalica kao igrač ok, ali kao trener 0 i katastrofa sramota za ljudski rod koliko je namazan i samo gleda sebe.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 03 jul 2014, 13:31

IMA LI NEKO DA OTVORI FACEBOOK STRANICU "SAFET SUSIC NAPOLJE" ILI SLICNO I DA POSTAVI LINK OVDJE, DA SE MALO PROSIRI..BOLJE ISTA NEGO NISTA!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 jul 2014, 13:32

dzaba diskutujete, safet ostaje selektor... savez najavio da ce s njim razgovarat'... safet kaze da je spreman voditi repku i u narednom ciklusu... oboje ima samo smisla u jednom slucaju... :crazy:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 jul 2014, 13:32

Ako ovi lipicaneri iz IO odluce da ga ostave onda nismo bolje ni zasluzili.....Jednostavno debilosi smo... :thumbdown:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 03 jul 2014, 13:36

On ako ostane raja ce cini mi se izgubiti ono sto osjeca prema ovoj repci i veoma lako bi moglo doci do bojkota ili sranja na tribinama kao izraz neslaganja sa ovom ublehom.
Uglavnom u tom slucaju nam slijedi mucni period uz repku koji smo svi mislili da smo prevazisli.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 03 jul 2014, 13:37

Unofficialpage je napisao/la:Ne zanima me Safet ni 1%, boli me briga hoće li ostati ili neće. Mene samo zanima uspjej repke. Vama je u cilju samo da ode, pod bilo koje cijenu ali neka ide, isključivo samo da se promjeni. Neka ide. Ali šta kad ode? Ko će doći? Vaha neće doći, pitanje je hoće li i Bajević. Koliko će on tražit, koji su njegovi zahtjevi... Ako će umjesto njega doći neko sa istim referencama ili slabijim, onda u ćemu je poenta mjenjanja? Ako znaš da su tu negdje kvalitetom, ne vidim nikakvu svrhu mjenjanja. Znaš da bolje ne može, dok se ovaj novi upozna sa rosterom, atmosferom... mogu kvalifikacije propast. Mislim da sa trenerom, selektorom, sa istim kvalitetama ne treba preuzimat taj rizik. A sad da dođe neko kvalitetniji, onda sam za, kavaliteniji trener će se brže upoznat sa situacijom i ako ne zna sve, opet će lakše izvući maksimum iz igrača.
Kako ocekivati uspjeh reprezentacije ako nas on bude vodio kroz kvalifikacije za EP. Zar treba da opet strahujemo da pred presudnu takmicu potpuno promjeni koncept igre i eksperimentise kao protiv Nigerije. Pa nije mu to prvi put, sjetimo se Slovacke kad su nas razbili u Zenici samo zato sto ih je Susic amaterski podcjenio i izjavio da cemo im uvaliti petardu a onda su nas tamo kod njih vile pronosale, spasila nas stativa i induvidualni kvalitet Izeta Hajrovica.
Kako ocekivati uspjeh reprezentacije kada u taj uspjeh ni trener ne vjeruje sto je dokazao izjavom da je ono na SP nas maksimum. Kako ocekivati uspjeh kada trener umjesto da gleda potencijalnog reprezentativca u LP on kaze da je gledao utakmicu Barcelone ili PSG-a, kako ocekivati uspjeh kada trener kaze da ce se protivniak analizirati tek pred mec sa njim. Safet Susic i uspjeh repke nikako ne idu zajedno.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 03 jul 2014, 13:41

propuh je napisao/la:On ako ostane raja ce cini mi se izgubiti ono sto osjeca prema ovoj repci i veoma lako bi moglo doci do bojkota ili sranja na tribinama kao izraz neslaganja sa ovom ublehom.
Uglavnom u tom slucaju nam slijedi mucni period uz repku koji smo svi mislili da smo prevazisli.
Ne grijesis ni malo..bice onih neznalica poput Calcia i Virtuala i Bika od Han Pijeska, ali to ne pije vode..meni je recimo vec ohladilo, kad samo vidim njegovu i Spahinu facu dodje mi muka a nasu repku pratim odkad znam za sebe..a tek kad pukne kao sto je puklo prije 4 godine u francuskoj repki, onda tek se mozemo nadati boljem

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 jul 2014, 13:42

@miki ma ima on kvalitete ali ih ne zna (ili ne može) da sprovede u djelo. :D

@donniedarko Nikad ne reci nikad, mogu svi iznenadit. :mrgreen: I ja sam da ode, ali ako će doći neko bolji a ne da ide samo zato da nešto mjenjamo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jul 2014, 13:43

propuh je napisao/la:On ako ostane raja ce cini mi se izgubiti ono sto osjeca prema ovoj repci i veoma lako bi moglo doci do bojkota ili sranja na tribinama kao izraz neslaganja sa ovom ublehom.
Mene niko, pa ni Pape nece otjerati od toga da od prve utakmice kvalifikacija opet podrzim svoju reprezentaciju, iako Pape ostane trener. Meni Safet nije veci od ove reprezentacije, kritikovacu ga, zasluzio je to, ali moj interes prema repci sigurno nece pasti.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 jul 2014, 13:46

a ne moze dobiti novi ugovor covjek koji gura bratica u reprezentaciju, koji gura igrace iz bratove agencije, koji zaobilazi mlade igrace, igra bez zadnjeg veznog, bez lijevog beka, dopusta da mu igraci zovu havera u repku...
ostat ces upamcen kao prvi trener koji nas je odveo na neko veliko takmicenje i hvala ti na tome, ali vrijeme je za rastanak.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 jul 2014, 13:47

Dosad smo mogli zaključiti da Safet nije neka moralna veličina što bi neko rekao "đon obraz" tako da za eventualni ostanak ne treba njega napadat već savez, jer koliko god Safet želio ostati ako u savezu ima iko ko se razumije u fudbal fino će se zahvaliti Suliju i onda potražiti nekog boljeg stručnjaka, to bar ne bi bilo teško :bow: .

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 jul 2014, 13:53

ARGUMENT je napisao/la:
Ne grijesis ni malo..bice onih neznalica poput Calcia i Virtuala i Bika od Han Pijeska, ali to ne pije vode..meni je recimo vec ohladilo, kad samo vidim njegovu i Spahinu facu dodje mi muka a nasu repku pratim odkad znam za sebe..a tek kad pukne kao sto je puklo prije 4 godine u francuskoj repki, onda tek se mozemo nadati boljem
neslaganje sa safetovim ostankom se najvise ovdje na forumu ispoljava... u ostatku bh javnosti to uopste nije tako... safet ima podrsku vise od polovice javnosti... rukovodstvo saveza ja za safetov ostanak... likovi iz RS-a ce poslusat' vrh saveza (tako su najavili), tako da od promjene selektora nema nista... safet ostaje... puno je vise virtuala, calcia i hahapeova u realnom svijetu nego sto bi se prateci forum dalo naslutit'...

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 jul 2014, 13:56

Frajer je izgubljen u vremenu i prostoru i to onoj bagri iz saveza odgovara. Manipulisanje moronom je mačji kašalj.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 03 jul 2014, 13:58

Ako ostane treba na svakom nasem stadionu okacit transparent SAFETE ODLAZI !!! Valjda ce teleca glava skontat da su navijaci protiv njega A kad repka bude igrala skandirati isto to
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jul 2014, 14:07

Uh , bas cega sam se plasio. A nadao sam da ce ga neko angazovati ,sebe zaj.ebat a nas usrecit. Al nije stranac dalabu.
Daleko da ce se pracenje tekme prekinut al definiv nece biti satiranje za dresom ili uzimanje slobodng dana. A mozda ne bude ni gledanje bas svih tekmi.

Treba biti dobar komad mazohiste pa poslije ovog prvenstaa gledati Papeta, Misketa , Spahica,Walkera, Tina, ....Frustracija gledat Pjanic, Besica kako noge lome da bi neko mogao da seta ... nije za normalan mozak
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 03 jul 2014, 14:09

nisko je napisao/la:Ako ostane treba na svakom nasem stadionu okacit transparent SAFETE ODLAZI !!! Valjda ce teleca glava skontat da su navijaci protiv njega A kad repka bude igrala skandirati isto to
i ja sam za to da ode ali pri povratku iz brazila i docek kakav je imao izgleda da ima podrsku vecine navijaca jedino ga na forumu ne zele

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 jul 2014, 14:10

Tele samo razumije jezik sile. U njegovom paralelnom svemiru, on sebe zamišlja odličnim trenerom koji ima ogromnu podršku javnosti. Ne mogu drugačije objasniti ovakve izjave. On će odlepršati tek kada mu na stadionu počnu spominjati od A do Ž, jer inače se ponaša kao uvrijeđena mlada kada ga neko kritikuje.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 jul 2014, 14:10

Problem je širi od Telećeg, ovde čini mi se savez se vraća na staro, dakle troglavo predsjedništvo uopšte nije bilo problem nego su problem ljudi, ja ne mogu da vjerujem da su **** nasljedila ****, ili ako nisu **** onda su onda neznalice jer kako je moguće da selektor cirkus pravi od priprema ovoliko nepotizma nije bilo ni kad je Iljo bio selektor, od kako se komitet povuko mi tonemo, odlazak na SP je samo malo zamazao oči, a vjerovatno ce se otici i na EP i ponovo ce se oci mazati.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.