Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
ma ne bi .. nije ni Bešić morao igrati protiv Irana, pa bi opet imao dosta kupaca 

- Goalgetter
- Kontakt:
Problem je u njega sto sad Galatasaray moze uloziti zalbu na ovu odluku FIFE, i da Izet duze vremena moze biti suspendiran, dok se njegov slucaj ne rijesi. Stoga se ovo i ovoliko odugovlaci sa Werderom. A ne znam ni sto bi isao u jaci klub od Werdera, bas je po mjeri. Imace mjesto u prvih 11, bice zamjenik od Aaron Hunta, koji je alfa i omega u Werderu.
- DonCorleone
- Kontakt:
Besic je odusevio konstantno, Hajrovic nije, skroz drugi par cipela. Hajrovic se pokazao ali nije potvrdio, velika razlika, da ne kazem ogromna. Potvrda je mogla stici protiv Irana ali nije iz poznatih razloga (igra bez krila). Werder je oke ako je istinito, ali moglo je i vise i bolje, jer momak je zaista dobar igrac.Chinaglia je napisao/la:ma ne bi .. nije ni Bešić morao igrati protiv Irana, pa bi opet imao dosta kupaca
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 30 jun 2014, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Hunt je otisao kao slobodan igrac u Wolfsburg...Goalgetter je napisao/la: Imace mjesto u prvih 11, bice zamjenik od Aaron Hunta, koji je alfa i omega u Werderu.
Eto Izetu mjesto u prvom sastavu i broj 14 jer mu je izgleda omiljen nosio ga je u Grashopersu, a nosi ga i u Galati ..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
+1DonCorleone je napisao/la:Besic je odusevio konstantno, Hajrovic nije, skroz drugi par cipela. Hajrovic se pokazao ali nije potvrdio, velika razlika, da ne kazem ogromna. Potvrda je mogla stici protiv Irana ali nije iz poznatih razloga (igra bez krila). Werder je oke ako je istinito, ali moglo je i vise i bolje, jer momak je zaista dobar igrac.Chinaglia je napisao/la:ma ne bi .. nije ni Bešić morao igrati protiv Irana, pa bi opet imao dosta kupaca
U sljedećih četrnaest dana (najvjerovatnije i manje) saznat ćemo da li će Izet u Werder. Problem je obeštećenje jer će najvjerovatnije doći bez plaćanja Galatasaray-u. Sud je donio odluku, valjda je Galata uložila neku žalbu pa se sve to odužilo.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Opet dokazujes da nisi ozbiljan forumas. Pa ako se izgubi ali igrac odigra dobro ti je uvidljivo, a to je bio slucaj ja Izom. Isto tako nekupuju ti klubovi igrace radi samo 2 ili 3 nastupa na SP, imas skauting, gledaju se statistike, nastupi u klubu itd itd (nije to krompir Liga gdje kad Musa odigra dobro na bajramskom turniru svi vide novog Maradonu a on mozda nemoze ni u federalnor igrati).DonCorleone je napisao/la:Zao mi je njega najvise, tesko se prodati sa dva poraza na SP-u. Nakon priprema i pobjeda je bilo sigurno interesa za njega, medjutim dvije lose utakmice na SP-u nisu uslov za dobar transfer. Njemu je prijeko potrebna bila utakmica protiv Irana da obezbijedi transfer, medjutim momak nije ni usao. Pravo mi ga je zao.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sve zavsi ko donosi sud o ozbiljnosti.MaksuzBaksuz je napisao/la: Opet dokazujes da nisi ozbiljan forumas. Pa ako se izgubi ali igrac odigra dobro ti je uvidljivo, a to je bio slucaj ja Izom. Isto tako nekupuju ti klubovi igrace radi samo 2 ili 3 nastupa na SP, imas skauting, gledaju se statistike, nastupi u klubu itd itd (nije to krompir Liga gdje kad Musa odigra dobro na bajramskom turniru svi vide novog Maradonu a on mozda nemoze ni u federalnor igrati).
Upravo je suprotno tvog misljenja

Uostalom ja nisam garantovao transfer, nego sam pisao o vecem interesu u slucaju pobjede i konstanti u njegovoj igri (koju nije imao), ali sta ti znas sta je konstanta.
Ti si svoje (ne)znanje pokazao vec na temi Safeta Susica, dje sada ne znas ni sam da li bi prije piskio ili kakio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Haha, nemoj ga, da nema Emira i klape nebi znali sta je debilizam i krkanlukDonCorleone je napisao/la:Sve zavsi ko donosi sud o ozbiljnosti.MaksuzBaksuz je napisao/la: Opet dokazujes da nisi ozbiljan forumas. Pa ako se izgubi ali igrac odigra dobro ti je uvidljivo, a to je bio slucaj ja Izom. Isto tako nekupuju ti klubovi igrace radi samo 2 ili 3 nastupa na SP, imas skauting, gledaju se statistike, nastupi u klubu itd itd (nije to krompir Liga gdje kad Musa odigra dobro na bajramskom turniru svi vide novog Maradonu a on mozda nemoze ni u federalnor igrati).
Upravo je suprotno tvog misljenja. Imas na desetine igraca koji su se preko velikih takmicenja prodali i koji ce se prodati. Sijeti se Mandzukica iz Wolfsburga za Bayern preko EP. Sada se Okocha povezuje sa Bundesligom. O James Rodriguezu bruje najveci klubovi itd.
Uostalom ja nisam garantovao transfer, nego sam pisao o vecem interesu u slucaju pobjede i konstanti u njegovoj igri (koju nije imao), ali sta ti znas sta je konstanta.
Ti si svoje (ne)znanje pokazao vec na temi Safeta Susica, dje sada ne znas ni sam da li bi prije piskio ili kakio.

- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.bild.de/sport/fussball/werde ... .bild.html
U roku od 14 dana ce se rjesiti sudbina Izeta Hajrovica. Navodno mu sanse stoje dobro da postane slobodan igrac, i potpise za Werder Bremen.
U roku od 14 dana ce se rjesiti sudbina Izeta Hajrovica. Navodno mu sanse stoje dobro da postane slobodan igrac, i potpise za Werder Bremen.
ne znam ima l' ovo u BILD-u, al' napisaše ovi sa BHFudbal

BILD: Schalke i M'Gladbach žele dovesti IZETA HAJROVIĆA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Da jos znaju Njemacki bilo bi dobro, Trazili su ga zimus Gladbach i Schalke pise u Bildu, i tad se odlucio za Galatasaray. Neka prvo malo nauce citati, a ne da sire lazi. Ili jednostavno namjerno izvlace iz konteksta.Chinaglia je napisao/la:ne znam ima l' ovo u BILD-u, al' napisaše ovi sa BHFudbal![]()

Izgleda da je ovo sa Werderom zavrsena prica. Odlican potez Izeta. Vidimo se u Bundeski 

Zato mi ovdje imamo tebe.Goalgetter je napisao/la:Da jos znaju Njemacki bilo bi dobro, Trazili su ga zimus Gladbach i Schalke pise u Bildu, i tad se odlucio za Galatasaray. Neka prvo malo nauce citati, a ne da sire lazi. Ili jednostavno namjerno izvlace iz konteksta.Chinaglia je napisao/la:ne znam ima l' ovo u BILD-u, al' napisaše ovi sa BHFudbal![]()

Izo, sretno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Zasto su se ti igraci prodali? Zato sto su grizli teren u svakoj minuti kad su bili na travnjaku (isto kao i Besic sad). Nisam ni ja reko da se nece prodati radi SP, ali nije ni to jedini kriterijum.DonCorleone je napisao/la:
Sve zavsi ko donosi sud o ozbiljnosti.
Upravo je suprotno tvog misljenja. Imas na desetine igraca koji su se preko velikih takmicenja prodali i koji ce se prodati. Sijeti se Mandzukica iz Wolfsburga za Bayern preko EP. Sada se Okocha povezuje sa Bundesligom. O James Rodriguezu bruje najveci klubovi itd.
O Susicu mozes sta hoces, ali samo OBJEKTIVNO a to ovdje skoro nijedan nije u stanju (u oba pravca, calcio, damir u jednu a neki kao Gringo u drugu stranu)! Objektivno znaci po rezultatima, tako da sam Papeta podrzavo dok je imo rezultate u kvalifikacijama iako je se kako svi znamo sa slovacima kocko, sad je se zajebo protiv Nigerije i jedan sam od prvih koji je iznjeo kritiku na njegov racun zbog taktike (prije neg je tekma pocela)!

Dolazak reprezentativca BiH Izeta Hajrovića u njemački Werder samo je pitanje vremena. Njemački Kicker piše da se čeka samo službena objava gotovog transfera. Mladi 22-godišnji napadač bez odštete je napusio Galatasaray nakon Fifine presude. Turci nisu redovno plaćali Hajrovića i to je presudilo da bude slobodan igrač.
Momčad s Weserstadiona oslabljena je u napadu nakon odlaska Aarona Hunta u Werder. Bivši član Grasshoppersa idealna je zamjena za nizozemskog napadača, smatraju u Bremenu. Werder je prošlu sezonu u Bundesligi okončao na 12. mjestu od 18 momčadi.
Momčad s Weserstadiona oslabljena je u napadu nakon odlaska Aarona Hunta u Werder. Bivši član Grasshoppersa idealna je zamjena za nizozemskog napadača, smatraju u Bremenu. Werder je prošlu sezonu u Bundesligi okončao na 12. mjestu od 18 momčadi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovaj transfer je jos pod upitnikom. Dok se ne rijesi stvar sa Galatasarayom, on je jos njihov igrac, a u najgorem scenariju, mogao bi biti i par mjeseci pod suspenzijom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eichin otkazao putovanje u Poljsku sa Werderom da bi ostao da rijesi Izeta.
Znaci to je to otprilike, transfer je pred vratima.
Valjda Izo ne bude pohlepan pa da trazi veliku platu.
Znaci to je to otprilike, transfer je pred vratima.
Valjda Izo ne bude pohlepan pa da trazi veliku platu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
fussball.ch piše da je Hajrović blizu prelaska u Werder, da je postignut' usmeni dogovor, ali da Lazio pokušava da se ubaci u trku i pokvari deal Werderu
navode kao da je došlo do kontakta Lazija i Hajrovićevih zastupnika
iskreno, preporučio bih mu prelazak u Werder, Lazio je već popunjen na pozicijama koje on pokriva

iskreno, preporučio bih mu prelazak u Werder, Lazio je već popunjen na pozicijama koje on pokriva

I turski mediji prenijeli da ce potpisati za Werder sutra