FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
kako biste vi uklopili Mehidića i Almira Bekića da igraju skupa? ja se ni pod razno ne bih odrekao Mehidića iz prvih 11, momak je potencijal i treba ga forsirati maximalno
da Beka igra desno, nisam ubjeđen, jedino da Beka ide lijevo gdje mu je mjesto, a Mehidić u sredinu, a nisam siguran da l' to može igrat', isto važi i za Beku .. Mehidića na beku ne bih koristio
- tuzlak1987
- Kontakt:
ooj Kajkut

Treba ovdje i Omu ubacitiASD je napisao/la:Preofanzivno ovo.intercontinental je napisao/la:___________Pirić______________
Migi______Mitrović______Sale_____Efendić
Mujkić____Redžepi____Šećerović____Mehidić
________Jusufbašić_____Kajkut_________
Neko jači??
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Kajkut, Torlak, Bekić da se dovedu

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
intercontinental
- Kontakt:
Ne znam zbog čega Jusufbašić nije igrao zbog Ćire,iz nekih Ćirinih nama nepoznatih razloga nije igrao,ali momak stvarno razvaljuje u drago mi je da je ostao ovu sezonu i nadam se da će imati više prilike 
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- ASD
- Kontakt:
Da, kada protivnik ima loptu u nogama.intercontinental je napisao/la:Trebamo se braniti???ASD je napisao/la:Preofanzivno ovo.intercontinental je napisao/la:___________Pirić______________
Neko jači??
Sredina terena izgleda dosta suplje.
-
intercontinental
- Kontakt:
Izvinjavam se,zaboravio sam kapitenafukarezv je napisao/la:Treba ovdje i Omu ubacitiASD je napisao/la:Preofanzivno ovo.intercontinental je napisao/la:___________Pirić______________
Neko jači??
Oma može igrati i štopera isto tako kvalitetno,dakle Mitrović-Omić
Još malo dobrih vijesti:
Izvršni odbor Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine donio je odluku da svim klubovima Premijer lige oprosti dug od po deset hiljada KM, ali pod uslovom da se ta sredstva ulože u obnovu infrastrukture. Većina bh. premijerligaša Fudbalskom Savezu Bosne i Hercegovine duguje određenu svotu novaca, no članovi IO odlučili su pomoći klubovima tako što će im otpisati po 10.000 KM duga.
Valjda je dosta da se stolice na sjeveru završe.
Izvršni odbor Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine donio je odluku da svim klubovima Premijer lige oprosti dug od po deset hiljada KM, ali pod uslovom da se ta sredstva ulože u obnovu infrastrukture. Većina bh. premijerligaša Fudbalskom Savezu Bosne i Hercegovine duguje određenu svotu novaca, no članovi IO odlučili su pomoći klubovima tako što će im otpisati po 10.000 KM duga.
Valjda je dosta da se stolice na sjeveru završe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jel moguce da je nakon mog posta odma izasla vijest za Kajkuta?

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne treba se ovdje gomilat pa sad ni Oma nema mjesta..Bekic i Mehidic tu pa komplikovano sastavit ovo sad ali hajde bice klupa jaka
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Bilo bi dobro da je istina, ali ne obazirem se previše na portale kao što su oni, samo bombaju.zla2 je napisao/la:jel moguce da je nakon mog posta odma izasla vijest za Kajkuta?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S obzirom da je čitan forum, mogao je neko pročitati to ovde i tamo objaviti da bi dobio klikova. To je današnja politika.
Šta misliš kolike su šanse da je neko zvao sa portala Kajkuta, i to portal sportin.ba...
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:Bilo bi dobro da je istina, ali ne obazirem se previše na portale kao što su oni, samo bombaju.zla2 je napisao/la:jel moguce da je nakon mog posta odma izasla vijest za Kajkuta?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S obzirom da je čitan forum, mogao je neko pročitati to ovde i tamo objaviti da bi dobio klikova. To je današnja politika.
Šta misliš kolike su šanse da je neko zvao sa portala Kajkuta, i to portal ****...
Benjo na tom portalu radi jedan lik koji je upucen u desavanja u nasem fudbalu, i koji zna dosta stvari vjeruj mi .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
intercontinental
- Kontakt:
Drugo kolo da zajedno sa Robovima orimo na Tušnju ''Kajkut Saša ljubav je naša""
Dosta je, ode u tuđe...
Eto možda još Mešanović ili Danijel Majkić i možemo da zaključimo trgovanje za ovu sezonu.
Kakav posao prave Azmir Husić i Saša Vugdalić. AZMIR HUSIĆ!!!
Pa kako da vas KAjkut izabere pore jakog Zelje,pa s njima bi igrao Europa LEAUGE

Koliko je sigurno da ce vam doci ovi igraci koje ste vec poceli da stavljate u svoju postavu. Prvenstveno mislim na Kajkuta kojeg ce pokusati dovesti Borac i Zeljeznicar, mada mislim da imate vise love od obje ove ekipe, i Amer Bekic, a navijaci Zrinjskog uveliko se uzdaju u njega i pricaju kako ostaje u Mostaru?! Bez zelje da provociram interesuje me cisto je li to zavrseno ili je to mahalska prica?
Možda bi sljedeće sezone igrao i Champoins Leauge.Tanbabuka je napisao/la:Pa kako da vas KAjkut izabere pore jakog Zelje,pa s njima bi igrao Europa LEAUGE![]()
Kajkut znace se sutra na treningu, Amer vjerovatno inostranstvo a Almir jako blizu ako se rijesi s Dinamom.Dzanelemi je napisao/la:Koliko je sigurno da ce vam doci ovi igraci koje ste vec poceli da stavljate u svoju postavu. Prvenstveno mislim na Kajkuta kojeg ce pokusati dovesti Borac i Zeljeznicar, mada mislim da imate vise love od obje ove ekipe, i Amer Bekic, a navijaci Zrinjskog uveliko se uzdaju u njega i pricaju kako ostaje u Mostaru?! Bez zelje da provociram interesuje me cisto je li to zavrseno ili je to mahalska prica?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Kuhalo se nešto dobroAlibasa je napisao/la:Šta je ovo, slabo idu komentari. Neko zatišije pred buru. Možda danas čujemo da je došlo neko zvučno ime na Tušanj.![]()
![]()
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Raspitao sam se, nisam znao to. Izvinjavam mu se ako ovo čita sadTaRgEt_ je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Bilo bi dobro da je istina, ali ne obazirem se previše na portale kao što su oni, samo bombaju.zla2 je napisao/la:jel moguce da je nakon mog posta odma izasla vijest za Kajkuta?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta misliš kolike su šanse da je neko zvao sa portala Kajkuta, i to portal ****...
Benjo na tom portalu radi jedan lik koji je upucen u desavanja u nasem fudbalu, i koji zna dosta stvari vjeruj mi .
Nadam se da će se realizovati ovo onda
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.