Vidjeti ćeš sve za Jusufbašića, polakointercontinental je napisao/la:Ne znam zbog čega Jusufbašić nije igrao zbog Ćire,iz nekih Ćirinih nama nepoznatih razloga nije igrao,ali momak stvarno razvaljuje u drago mi je da je ostao ovu sezonu i nadam se da će imati više prilike
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Izgleda da nema nista od Kajkuta
Milenko Bosnjak i Zoran Kokot su trenutno najblizi Slobodi
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
I Supersport piše o Kajkutu, a s' obzirom da je to jedan ozbiljan sportski sajt u razvoju i da plasiraju samo provjerene informacije, znači da je to tačno. (Mada postoji i mogućnost da je došlo do "gluhih telefona"). Evo i mali update. Imamo sada i viška igrača, Darko Mitrović mora na novu poziciju (ukoliko uprava potpiše i sa Torlakom), mislim da nije igrao na ovoj poziciji prije. Mehidić nazad, jer Bekić igra veznog (naravno ukoliko i on potpiše). To je to onako otprilike.
A spominju se i Kokot (Olimpic) te Bošnjak (GOŠK).
http://sportsport.ba/bh_fudbal/redzepi- ... vic/135026

A spominju se i Kokot (Olimpic) te Bošnjak (GOŠK).

A jos i J.Mesanovic blizu Slobode gdje cemo u **** s tim igracima 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Bole je rekao kod nas u Gabeli ostati sigurno, a ne znam dok smo bili u PL pojedini klubovi su nas tužili da imamo igrača koji je optuženi u aferi Offside u Hrvatskoj, stoga je Bošnjak bio suspendiran jedno vrijeme.fukarezv je napisao/la:Izgleda da nema nista od Kajkuta![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je vec sad pretjerivanje.
No, od viska glava ne boli.
No, od viska glava ne boli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
izvorTaRgEt_ je napisao/la:A jos i J.Mesanovic blizu Slobode gdje cemo u **** s tim igracima
Ja imam predstavu gdje će dio ovih lošijih koji su došli kao pojačanja u Slobodu. Sloga Simin Han (ako je istina da Azmir Husić pravi Slobodu II od Sloge). Naravno nije to loše, vidim već su sredili stadion. Moje mišljenje, ne mora biti tačno.TaRgEt_ je napisao/la:A jos i J.Mesanovic blizu Slobode gdje cemo u **** s tim igracima
Ako dođe i Mešanović, bit ćemo skuplji i od štrumfova.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 03 jul 2014, 14:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Sloga ce biti nasa filijalaNKMramor je napisao/la:Ja imam predstavu gdje će dio ovih lošijih koji su došli kao pojačanja u Slobodu. Sloga Simin Han (ako je istina da Azmir Husić pravi Slobodu II od Sloge). Naravno nije to loše, vidim već su sredili stadion. Moje mišljenje, ne mora biti tačno.TaRgEt_ je napisao/la:A jos i J.Mesanovic blizu Slobode gdje cemo u **** s tim igracima
fukarezv je napisao/la:izvorTaRgEt_ je napisao/la:A jos i J.Mesanovic blizu Slobode gdje cemo u **** s tim igracima
Trenira sa Adanlicem u Srebreniku je par dana, a posto vjerovatno taj inostrani transfer vise nije nego sto jeste vjerovatno ce i on u Slobodu ..
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- ASD
- Kontakt:
Kod vas je koliko se sjecam bio dobar prvi dio sezone, ali je neobjasnjivo dosta pao u druom dijelu sezone, ali su onda Bekic i Ramovic procvjetali.LG97DM je napisao/la:Vidjeti ćeš sve za Jusufbašića, polakointercontinental je napisao/la:Ne znam zbog čega Jusufbašić nije igrao zbog Ćire,iz nekih Ćirinih nama nepoznatih razloga nije igrao,ali momak stvarno razvaljuje u drago mi je da je ostao ovu sezonu i nadam se da će imati više prilike
- ASD
- Kontakt:
Mesanovic je jedan od boljih igraca Lige i jos je dosta mlad, mala je vjerovatnoca da ce doci u Slobodu.TaRgEt_ je napisao/la:A jos i J.Mesanovic blizu Slobode gdje cemo u **** s tim igracima
Nemoj ti racunati hljeba ti, cuj 4 miliona a nabrojao 11 igraca od kojih je doslo kolikoNKMramor je napisao/la:I
Sloboda Tuzla 4,739,000€ (Torlak, Šišić, Stojanov, Vidović, Sarić, Krpić, Bekić, Mitrović, Kajkut, Kokot, Bošnjak)
popravite mi jutro svaki put
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Bekić za proljetni dio skupio 5 golova i 5 asistencija tada, Ramović dobar isto bio. Beku nikada prežaliti neću jbg.ASD je napisao/la:Kod vas je koliko se sjecam bio dobar prvi dio sezone, ali je neobjasnjivo dosta pao u druom dijelu sezone, ali su onda Bekic i Ramovic procvjetali.
Ako te zanima sta je s Jusufbasicem bilo, u PP
- Već sam se priključio pripremama mog novog kluba. Čelnici Slobode bili su sasvim korektni i parafirao sam ugovor na godinu dana sa mogućnošću produžetka za još jednu sezonu. Ovim putem bih se zahvalio mom bivšem klubu Salaviji na vrlo dobroj saradnji u proteklom periodu i nadam se da će sad moj već bivši klub prebroditi sve nedaće i želim im sve najbolje u nastupajućoj sezoni - istakao je novi stoper Slobode Darko Mitrović.
Zadnja izmjena: fukarezv, dana/u 03 jul 2014, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Redzepi ostaje kako je davno nagovjesteno...
eh sad jos Almir Bekic, jedan centralni vezni i onda u napad ko god da dodje...Kokot bi bio extra, Amer Bekic isto, u krajnjem slucaju ako bi dosli Beka i Bosnjak uz ovaj ostanak Redzepija i sa Krpicem ili Stojanovom bi se moglo zivjeti..o J.Mesanovicu ili Kajkutu necu ni da razmisljam...
Piric
Mehanovic-Mitrovic-Moranjkic-Mehidic
Colic-Omic-Secerovic(Bosnjak)-Al.Bekic
Redzepi
????
onda bi ovdje godio samo jedan lijevi bek pa da Mehidic ode naprijed, Beka desno a Colic na klupu i imao bi tip top ekipu
opet ponavljam najbitnije, kostur tima ce putovati u Sloveniju..kasnije je lako prikljuciti jednog ili dva igraca ako negdje zaskripi
eh sad jos Almir Bekic, jedan centralni vezni i onda u napad ko god da dodje...Kokot bi bio extra, Amer Bekic isto, u krajnjem slucaju ako bi dosli Beka i Bosnjak uz ovaj ostanak Redzepija i sa Krpicem ili Stojanovom bi se moglo zivjeti..o J.Mesanovicu ili Kajkutu necu ni da razmisljam...
Piric
Mehanovic-Mitrovic-Moranjkic-Mehidic
Colic-Omic-Secerovic(Bosnjak)-Al.Bekic
Redzepi
????
onda bi ovdje godio samo jedan lijevi bek pa da Mehidic ode naprijed, Beka desno a Colic na klupu i imao bi tip top ekipu
opet ponavljam najbitnije, kostur tima ce putovati u Sloveniju..kasnije je lako prikljuciti jednog ili dva igraca ako negdje zaskripi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
samke12345
- Kontakt:
Kajkut izgleda hoce vani da ide
''Istina je da je bilo razgovora sa čelnicima Slobode, ali nije bilo ništa konkretno. Imali smo jedan običan razgovor, i zaista nismo ništa dogovorili. Meni je cilj odlazak u inostranstvo, i imam neke ponude a jedna od njih bi se uskoro trebala realizovati, tako da sam blizu novog odlaska van granica BiH"
http://sc....t.ba/vijest/76070" onclick="window.open(this.href);return false;
''Istina je da je bilo razgovora sa čelnicima Slobode, ali nije bilo ništa konkretno. Imali smo jedan običan razgovor, i zaista nismo ništa dogovorili. Meni je cilj odlazak u inostranstvo, i imam neke ponude a jedna od njih bi se uskoro trebala realizovati, tako da sam blizu novog odlaska van granica BiH"
http://sc....t.ba/vijest/76070" onclick="window.open(this.href);return false;
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kontao sam patka moram priznat...al ako se uopce prislo Kajkutu onda sam optimistican sto se tice tih pojacanja...dosao on-ne dosao to salje poruku de se ipak ide na kvalitet vise sa pojacanjima nego sto se prica i najavljuje...pametno pametno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
intercontinental je napisao/la:To su ti prijatelju moj sve greške koje su činile bivše uprave koje su dozvolile menadžere u klubu.Bojim se samo da ne završi mali kao što je završio Said...Tuzlak04 je napisao/la:Husara, bez p'o muke kupi kajmak. Samo ne znam kako se riješiti tog seljačića u pm..

Ko će na klupu Slobode?
Husarić: Husić me je zamolio da pomognem Slobodi
27.11.2013., 22:24
Admir Husarić, fudbalski menadžer iz Srebrenika, tvrdi kako ga je predsjednik UO Azmir Husić zamolio da pomogne u sklapanju igračkog mozaika u tuzlanskoj Slobodi za proljetni dio prvoligaške sezone.
„Husića ranije nisam poznavao. Upoznali smo se kada sam došao po papire za golmana Kenana Pirića. Kasnije smo se našli na sastanku i o svemu otvoreno popričali. Husić je svjestan činjenice da sadašnja ekipa Slobode nije kadra iznijeti teret igranja u Prvoj ligi, odnosno plasmana u Premijer ligu BiH“, kaže Admir Husarić.
Sa Husićem se, kako kaže, čuje svakodnevno, iako je predsjednik Slobode „preko bare“. Kaže kako je stupio u kontakt s potencijalnim pojačanjima kako u igračkom tako i u trenerskom smislu.
„Svima je jasno kako Slobodi treba 8-9 igračkih pojačanja i trener. Niko se ne odriče Slobodinih kadrova, eto trener golmana Mirsad Dedić ostat će i u narednom stručnom štabu. Razgovarao sam s Vladom Jagodićem, potom Blažom Sliškovićem i Ibrahimom Zukanovićem. Ima još nekoliko imena, ali nećemo žuriti. Također, razgovarao sam i sa potencijalnim igračkim pojačanjima. Riječ je o provjerenim fudbalerima sa inostranim i premijerligaškim iskustvom“, kaže Husarić.
Kaže kako među potencijalnim igračkim pojačanjima nema „njegovih igrača“, jer svi oni imaju angažmane. Njegova će satisfakcija biti ako se Sloboda vrati u Premijer ligu, a Husić mu je, kako kaže, obećao izdašnu nagradu.
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.