FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 jul 2014, 15:54

NKMramor je napisao/la:I Supersport piše o Kajkutu, a s' obzirom da je to jedan ozbiljan sportski sajt u razvoju i da plasiraju samo provjerene informacije, znači da je to tačno. (Mada postoji i mogućnost da je došlo do "gluhih telefona"). Evo i mali update. Imamo sada i viška igrača, Darko Mitrović mora na novu poziciju (ukoliko uprava potpiše i sa Torlakom), mislim da nije igrao na ovoj poziciji prije. Mehidić nazad, jer Bekić igra veznog (naravno ukoliko i on potpiše). To je to onako otprilike.
A spominju se i Kokot (Olimpic) te Bošnjak (GOŠK).
Sarajevo 6,900,000€
--------------------------------------

Željezničar 5,050,000€
Sloboda Tuzla 4,739,000€ (Torlak, Šišić, Stojanov, Vidović, Sarić, Krpić, Bekić, Mitrović, Kajkut, Kokot, Bošnjak)
Zrinjski Mostar 4,650,000€
--------------------------------------

Široki Brijeg 4,250,000€
Čelik Zenica 3,600,000€
Borac Banja Luka 3,450,000€
Velež Mostar 3,430,000€
Olimpic Sarajevo 3,355,000€
Travnik 2,580,000€
Vitez 2,530,000€
Mladost V. Obarska 2,480,000€
Slavija 2,430,000€
Radnik Bijeljina 2,050,000€
---------------------------------------
Zvijezda Gradačac 2,050,000€
Drina Zvornik 725,000€
http://sportsport.ba/bh_fudbal/redzepi- ... vic/135026
slika
Smiješan i prvi i drugi dio komentara :D

Čuj Mitrović bek. Pa pogledaj video pa skontaj kako može beka igrati on :lol:
Moranjkić je igrao beka ranije, možda bi to bilo logičnije. I ne vidim zašto davati pare na Torlaka, kad imaju 3 stopera + Omić. A vezni red škripi više :D

Nema od toga ništa da pored tri stopera Oma bude u prvoj.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 jul 2014, 15:58

Benjo_AFC86 je napisao/la:

Moranjkić je igrao beka ranije, možda bi to bilo logičnije. I ne vidim zašto davati pare na Torlaka, kad imaju 3 stopera + Omić. A vezni red škripi više :D

Ma Torlak čini se neće ni potpisati tako da će Mitrović ostati na prirodnoj poziciji a Moranjkić ide na beka. Za vezni red fali jedan igrač, tu su Redžepi, Šećerović (eventualno Bekić). Ali ipak dok se ne završi prelazni rok možemo samo nagađati prvih 11.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 03 jul 2014, 16:06

NKMramor je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:

Ma Torlak čini se neće ni potpisati tako da će Mitrović ostati na prirodnoj poziciji a Moranjkić ide na beka. Za vezni red fali jedan igrač, tu su Redžepi, Šećerović (eventualno Bekić). Ali ipak dok se ne završi prelazni rok možemo samo nagađati prvih 11.
Zasto bi' Moranjkic isao na beka ? :lol:
imamo odlicne bekove koji mogu igrati u PL :D
Moranjkic i Vidovic stoperi, bekovi Migi i Efendic :kafa: Sale treci stoper, klupa i to je to ;)
odlicna zadnja linija ;)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 jul 2014, 16:22

kakvi crni bekovi Moranjkic i Mitrovic ce biti stoperski dvojac a Sale ide na klupu :!: Mehanovic ce sigurno igrati u prvoj a ko ce biti drugi bek pojma nemam :!: i nemojte Jusufbasica stavljati u prvu postavu kad i on ide na klupu :!:
Sloboda Tuzla

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 03 jul 2014, 16:25

Ovaj gore iznad sastav smiješan..3,4 igrača defanzivna ono ostalo sve ofanzivno..naprimali bi se golova..ne mogu i Bekic i Mujic i Stojanov i Kajkut igrat nema sanse..ni u snovima..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 03 jul 2014, 16:26

Koliko je pametno Omića na štopera stavit? Kad se čovjek navikne na nešto, kasnije je to teško promijenit. Bolje igrat i sa petoricom u sredini i jednim špicem. Formacija u kojoj je igrala reprezentacija na Mundijalu. Krila bi pojačavala odbranu, a bili bi i ofanzivniji. Jedna visok i jak napadač da udara glavom sa solidnom tehnikom, mislim da bi bili ko bombona :D

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 03 jul 2014, 16:29

Desni bek Efendic vjerovatno lijevi Kuduzovic.
Kuduz je ostao, al će igrati za platu i probat se nametnut.
Rekao je Azmiru da hoće da otplati ono što je na početku dolaska uzeo na ruke, ispao je fer zato je i ostao.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 jul 2014, 16:30

Kad je Buducnost igrala Premijer Ligu, Omic je citavu sezonu igrao beka.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 jul 2014, 16:32

Kad se Azmir vraća u Tuzlu?
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 jul 2014, 16:41

Ono što trenutno imamo ,solidna ekipa .

slika

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 jul 2014, 17:22

Halo ba kakav Torlak?Priča završena ima i 10 dana a vi i dalje svršavate na njega i dovodite ga u Slobodu???
Prestanite se više igrati trenera molim vas...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 jul 2014, 18:01

fukarezv je napisao/la: Moranjkic i Vidovic stoperi,
Vidović nije stoper :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2014, 18:11

po meni, sigurno mjesto u prvih 11 imaju (Pirić, Mitrović, Moranjkić, Omić, Mehidić) :D za Mehanovića, Redžepija, Šećerovića, Mujića, Jusufbašića, Kuduzovića, ne smijem garantovat' :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 jul 2014, 18:14

vjeruj brate da Mehidic nema sigurno mjesto u prvih 11 ;)
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2014, 18:16

fukaratz je napisao/la:vjeruj brate da Mehidic nema sigurno mjesto u prvih 11 ;)
zavisi i od formacije koju budemo koristili, ali po meni u ekipi nema boljeg krilnog igrača od njega, znači ne na lijevoj strani, nego uopšte :D Mehidić ima potencijala i da sam ja trener, sigurno bih ga forsirao! čak i kad bih birao između Almira Bekića i Mehidića, izabrao bih Mehidića :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 jul 2014, 18:19

Chinaglia je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:vjeruj brate da Mehidic nema sigurno mjesto u prvih 11 ;)
zavisi i od formacije koju budemo koristili, ali po meni u ekipi nema boljeg krilnog igrača od njega, znači ne na lijevoj strani, nego uopšte :D Mehidić ima potencijala i da sam ja trener, sigurno bih ga forsirao! čak i kad bih birao između Almira Bekića i Mehidića, izabrao bih Mehidića :D
prvo sacekaj da se Mehidic dokaze u premijer ligi jer brate u onom djerizu od lige mnogo njih dodje do izrazaja :!: Al.Bekic je za Mehidica Ronaldo ;)
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2014, 18:26

slažem se, baš zato što je to druga liga, Mehidića treba forsirati u jačoj ligi, gdje će sigurno još više napredovati .. po meni bi bilo glupo gurnuti momka u stranu, a čak sam i siguran da bismo na njemu mogli zaradit', jer vjerujem da će se dokazat' u PL, ako bude igrao :D Almir Bekić jeste bolji, nema tu šta da se priča, ali on je pod ugovorom s Dinamom, mi od njega ne možemo imati neke koristi, zbog toga smatram da je bolje forsirati Mehidića, ako bi već došlo do toga da se bira između njih dvojice :D pogotovo što su ambicije za ovu sezonu kakve jesu, sredina tabele! da želimo odmah u evropu, e onda bi se dalo diskutovati ko od njih dvojice da igra, tj. Almir Bekić skoro pa sigurno :D ja bih volio da igraju obojica u prvih 11, ako dođe Beka, al' .. ko zna, možda Mehidić postane bolji igrač od Beke ili recimo od Kasapa koji je obećavao dosta .. zbog toga smatram da mu trebamo, moramo dati šansu

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 jul 2014, 18:35

dobit ce Damir sigurno sansu samo kazem da jos niko nema zagarantovano mjesto u prvoj postavi osim Mitrovica i glavnog napadaca koji ce doci ovih dana :!: ma smao lagano ekipa je i vise nego solidna
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2014, 18:46

po meni se zna već skoro pola ekipe, ostali će se morati dokazati, plus pojačanja još što će doći :D

Pirija neprikosnoven na golu, Mitrović i Moranjkić stoperi, Sale klupa, možda će doći još jedna stoper kao rezerva :D Mehanović će na poziciji desnog beka imati konkurenciju u Čoliću, koji opet može igrat' i kao desno krilo, pitanje je kako Sadiković razmišlja i kome će dati mjesto na beku :D što se tiče lijevog beka, Kuduz ili Efendić, ne znam u kakvom je stanju Kuduz, Efendić me baš i ne veseli, no dobro :D što se veznog reda tiče, zavisi od formacije .. ako budemo u 4-3-3 formaciju, onda pretpostavljam da će igrati Omić, Redžepi i Šećerović :D na klupi Memišević, možda ovaj Šarić ako zadovolji i ako dođe još neko, možda Bošnjak, on se spominje :D ako bude 4-4-2, onda Mehidić lijevi krilo, Omić i Redžepi/Šećerović kao centralni vezni, desno krilo Beka sigurno, to ukoliko dođe .. Čolić opet kao rezerva :D napad zavisi od formacije .. ako je 4-3-3, onda pretpostavljam Mehidić, taj neki napadač i Beka/Mešanović ako dođe neko od njih :D ako je 4-4-2, onda Mujić/Jusufbašić i taj neki napadač što će doći, možda Kokot, on se spominje :D Stojanov mi nije sretno rješenje za prvih 11, Kajkut ide vani, Amer također izgleda :D

po meni su to opcije, pa vidjet' ćemo .. čitaš li Sadikoviću? prihvati moju sugestiju, to ti je opcija za uspjeh :mrgreen:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 03 jul 2014, 19:18

Ja kolko znam taktiku koju fura Sadikovic (jer me dugo treniro) to je taktika sa 2 vezna, sa krilima i jednim centarfom, moguce da se promjenilo al to bi trebalo da izgleda odprilike 4-2-3-1

________1_________
2____3_____4_____5
______6___7_______
8_______9_______10
________11________

To bi trebala bit ta neka formacija pa kad ste svi dali masti na volju evo da i ja pokusam malo to poslozit.

1 Fejzić (samo iz razloga sto ne znam dali je i koliko napredovo Piric, posto nije branio u Gentu u prvoj ekipi moguce da je i nazadovo, ako je onaj Piric iz Gradine onda vrlo moguce da on bude jedinica)

2 Mehanović (Efendic)

3 Salihović (Moranjkić)

4 Mitrović (Jogunčić, nesto vjerujem da ce prebijanje Jogetovih dugovanja ic preko njegovog igranja u Slobodi, i mislim da ko cetvrti stoper je dovoljan)

5 Kuduzovic (sad tu moze i Mehanovic ako ovaj nije dovoljno spreman, a na desnog beka da ide Efendic, mada i Almir Bekic ako dodje on moze kod kuce kad napadamo odlican bit, ipak mu je defanziva puno slabija i mislim da ce bit vrlo tesko u gostima da on bude taj lijevi bek)

6 Omic

7 ? (igralo se il ne igralo sa 2 zadnja vezna nama treba jos jedan razbijac, destruktivac tipa Jahe, sam mora bit trodupllo bolji od Jahe i Jaha ne moze nikako doc u obzir, kolko god ja cijenijo njegovo poztvovanost vise nije to to. Sad tu eventualno moze doc jedan kreativniji uz Omu Redzepi il Secerovic)

8 Mehidić (J.Mujkić, Mehidic se znao prebacit i na desnu stranu kad je trebalo i mislim da bi to mogo dobro odradit, mada mislim da nam i tu fali jedan igrac)

9 Redzepi (Secerovic, eventualno Bosnjak)

10 Almir Bekić

11 Jusufbašić (Nadam se da će tu doc Amer Bekic, ako vec nema nista od Kajkuta, najvise bi volio Beku Jr. onda spominjo se i Jasmin Mesanovic, njih trojicu bi puno vise volio vidit neko ponovo Krpica, al ako ne bude nista od njih onda Krpic.

Sto se tice ostalih novih igraca nisam dovoljno upoznat sa kvalitetom i mislim da cemo uz jos 2-3 eventuana pojacanja bit ta neka sredina na koju i pucamo, i to bez neke prevelike sikirancije.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.