Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 03 jul 2014, 18:17

leorey je napisao/la:Svi smo nekako za odlazak Safeta, ali stvarno koga da dovedemo onda? Halilhodzic bi bio najbolji ali ga je nemoguce dovesti.Dalje, Barbarez? Really? Mozda da trenira mladu repku.Hadzibegic, Bazdarevic? U rangu su sa Safetom, nista bolji.Bajevic? Tesko da i on dodje.A posto ne dovodimo strance, tj nemamo para za njih onda neka ostane , jer ova trojica gore nista ali ama bas nista nisu bolja od Saje, nista nisu osvojili nikad ko ni on.
Svaki potencijalni koji se spominje je doktor za Susica tako da je manje bitno koga izabrati od toga da ova prevara mora ici.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 03 jul 2014, 18:17

Sušić: Nigdje ne idem, želim biti na klupi BiH i za EURO 2016

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 03 jul 2014, 18:18

Evo ga Hadzibegic prvi rece da smo morali proc grupu.Prvi covjek koji je rekao ono sto zapravo svi misle a niko ne govori.Njega za selektora ponovo :D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 jul 2014, 18:19

Tako je,ovi iz RS ce podrzati ono sto nije u interesu reprezentacije a ni BiH.
Njihova podrska njemu sve govori.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 03 jul 2014, 18:20

leorey je napisao/la:Svi smo nekako za odlazak Safeta, ali stvarno koga da dovedemo onda? Halilhodzic bi bio najbolji ali ga je nemoguce dovesti.Dalje, Barbarez? Really? Mozda da trenira mladu repku.Hadzibegic, Bazdarevic? U rangu su sa Safetom, nista bolji.Bajevic? Tesko da i on dodje.A posto ne dovodimo strance, tj nemamo para za njih onda neka ostane , jer ova trojica gore nista ali ama bas nista nisu bolja od Saje, nista nisu osvojili nikad ko ni on.
Jesu Bazdarevic i Bajevic ;)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 jul 2014, 18:21

Unofficialpage je napisao/la:
Ovo jest najveći problem. Mislim da nikome nije u cilju da tapkamo u mjestu. Nemoj da mjenjamo samo zato da nešto mjanjamo već da mjenjamo da nešto napravimo. Da postanemo bolji, kvalitetniji... Treba svaku opciju prvo dobro analizirat pa onda donjet konaču odluku.
Svaka druga opcija je bolja... Ima li trenera na ovom svijetu koji bi odlucujucu tekmu poceo bez lijevog beka kojeg si prakticno oteo njemackoj reprezentaciji? Nema, naravno, samo nas Sajo :njanjanja:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 03 jul 2014, 18:22

Jedino se u nas prasta onakva pogreska.Da nam je drzava iole normalna Pape bi vec na povratku iz Brazila znao da je bivsi.Ne znam kako mogu prec preko onakve greske koja nas je kostala prolaza,a moze je haman prepoznat klinac od 10 godina.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 jul 2014, 18:23

Svako normalan će reći da smo morali i trebali proći onu jadnu grupu.

U savezu sjede kao da gledam prijeratni limari, mehaničari (ništa protiv zanata, svaka čast svima na poštenom zanimanju i radu) i slični tipovi koji su iskoristili rat da steknu svo potrebno znanje sa kojim bi dali ogroman doprinos fudbalu u BiH i svome bankovnom računu.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 jul 2014, 18:23

znao sam da su u savezu debili,ali da su bas toliki da ostave ovu budalu nisam znao

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 jul 2014, 18:25

I Braco iz Vrbanjuse je bolje rijesenje od Susica,on bi bar odrzao neki patriotski govor,neku anegdotu koja bi razdrmala igrace,ovaj ne zna ni to.
A Bajevic,Bazdarevic,Hadzibegic su trenerske velicine za ovoga sarlatana.I Barbarez i Amar Osim su bolja rijesenja od njega.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 03 jul 2014, 18:25

ne mogu da vjerujem da će ovog neznalicu ostavit na klupi .. :o

mila majko koliko smo samo mi nesretni , najbolju generaciju u istoriji koju imamo da vodi u njenim najboljim godinama najgori mogući trener kojeg smo mogli izabrati ...

odgovorno tvrdim da je ovaj plasman samo 70 % mogućnosti i potencijala koju je imala i ima ova reprezentacija , a telac koji ne zna šta je odijelo se s tim zadovoljava ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 03 jul 2014, 18:28

slika
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 03 jul 2014, 18:29

drummer je napisao/la:I Braco iz Vrbanjuse je bolje rijesenje od Susica,on bi bar odrzao neki patriotski govor,neku anegdotu koja bi razdrmala igrace,ovaj ne zna ni to.
A Bajevic,Bazdarevic,Hadzibegic su trenerske velicine za ovoga sarlatana.I Barbarez i Amar Osim su bolja rijesenja od njega.
100% si u pravu

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 jul 2014, 18:30

Barbarez je veće zlo od Sušića, ne bi onda imali klan, onda bi imali zvaničnu strahovladu u svlačionici i veću neznalicu od Telećeg.
nisko je napisao/la:slika

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 03 jul 2014, 18:30

mostar_mo je napisao/la:ne mogu da vjerujem da će ovog neznalicu ostavit na klupi .. :o

mila majko koliko smo samo mi nesretni , najbolju generaciju u istoriji koju imamo da vodi u njenim najboljim godinama najgori mogući trener kojeg smo mogli izabrati ...

odgovorno tvrdim da je ovaj plasman samo 70 % mogućnosti i potencijala koju je imala i ima ova reprezentacija , a telac koji ne zna šta je odijelo se s tim zadovoljava ..
Ne bih se baš složio da je ovo najbolja generacija. Ima li smo mi moćne igrače i u generaciji Hibić, Konjić, Varešanović, Katana, Mujčin, Kapetanović, Salihamidžić, Bolić, Baljić, Kodro, Barbarez. Svi su igrali u vrhunskim ekipama, samo što nismo imali izbornika, kao i sada.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 03 jul 2014, 18:31

Ostaje jos nada da ce Safet sam otic :D Ako ostane i plasman na EP nam je upitan.Sada je grupa puno kvalitetnija od one za SP.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 jul 2014, 18:33

"Hadžibegić: Trebali smo i morali proći grupu"...
Ako nista daj te nam Hadziju!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 03 jul 2014, 18:33

treba napraviti stranicu na fejsu ŽELIMO NOVOG SELEKTORA , SAFETE HVALA TI ZA SVE ..

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 03 jul 2014, 18:34

Jedina opcija je da se igraci pobune ali za to su sanse male ;) Nesto kao u Cannesu. Neka Spahic to odradi i oprostiti cu mu jos jedan ciklus sa reprezentacijom :D

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 03 jul 2014, 18:36

kako ovi na sportsport.ba ne naprave neku anketu da li ste za Safeta ili protiv čudi me..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.