badblueboylivno je napisao/la:Uzima se ovo, finih 0-1. Pozitivan omjer protiv ex-SSSR ekipa bi se trebao nastaviti.
Haha, 0-2.
Kakve Gabale, kakvi bakrači.
badblueboylivno je napisao/la:Uzima se ovo, finih 0-1. Pozitivan omjer protiv ex-SSSR ekipa bi se trebao nastaviti.
Koji gospodin ko Dzelo Muharemovic i Zeka Turkovic nekadBurningLegion je napisao/la:Santos. Lago. WAGNER!
Mislim, sta reci.
Juan Manuel VareaFaraonTM je napisao/la:Naumpade mi nešto, kako se zvao onaj Argentinac što je igrao u Širokom prije dvije, tri godine? Znam da je igrao napadača i da je imao dužu kosu ala Cavani
Varea meščini.FaraonTM je napisao/la:Naumpade mi nešto, kako se zvao onaj Argentinac što je igrao u Širokom prije dvije, tri godine? Znam da je igrao napadača i da je imao dužu kosu ala Cavani
Dobili najtežeg mogučeg protivnika , vrijedi 11000000 eurlisander je napisao/la:jesu ovi bili nosioci il SIroki, joj ko na terminu covjek dade go ahahahhahah
Eh onAndroid je napisao/la:Juan Manuel VareaFaraonTM je napisao/la:Naumpade mi nešto, kako se zvao onaj Argentinac što je igrao u Širokom prije dvije, tri godine? Znam da je igrao napadača i da je imao dužu kosu ala Cavani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.