Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Nista ti burazeru nisi povezao od onoga sto sam ja hteo da kazem. Ja sam samo citirao tvoj post da bih mogao da se nadovezem na nesto sto sam hteo da napisem, nikakve to veze sa tobom i tvojim stavovima i misljenjima nema.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Dobro je sto si ga citirao, jer mu na neki " misteriozan" nacin nestanu svi postovi a on i dalje egzistira pod ovim nickom a i pod ostalima.Till je napisao/la:Ma slagali su te jaro, u suprotnom ne bi dobio bonu... Ovo je "srboćetnićki" topic...mumebesic je napisao/la:Genocida topic
Admin trenutno kako vidim nije tu, poslao sam mu poruku na pp , jos je nije video, kad se vrati , nadam se da ovakvih ko sto je ovaj " intelektualac treceligas" nece biti na forumu.
Tadić blizu Southamptona!
http://www.sportskacentrala.com/index.p ... &id=140189" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ad.nl/ad/nl/1017/Buitenlands ... pton.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam vise za Primeru, tacnije Sevillu, ali eto...
http://www.sportskacentrala.com/index.p ... &id=140189" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ad.nl/ad/nl/1017/Buitenlands ... pton.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam vise za Primeru, tacnije Sevillu, ali eto...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dobar je to klub, mada sam ja ocekivao klub sa vecim renomeom, nemacki po mogucstvu. Ali dobro, ne mozes se dokazati u Holandiji nikako, pa valjda mora stepenica po stepenicu. U So'tonu ce imati itekako puno prostora, pa cemo videti gde su mu dometi.
Neki su vec objavili da je Tadic i zvanicno u Sautemptonu.
Solidan Izbor Dusana! Imace dosta prostora i vjerujem da ce se nametnuti u glavnog igraca tima...
Ponavljam, licno mislim da bi mu Primera ili Bundesliga vise legla, ali eto, samo neka nije Serie A i njihov "mrtvi" stil fudbala...
Ponavljam, licno mislim da bi mu Primera ili Bundesliga vise legla, ali eto, samo neka nije Serie A i njihov "mrtvi" stil fudbala...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
pa dobar klub... mlada ekipa, mlad trener, sjajan fudbal... doduše ne znam ko ce im sve ostati... lalana u rodgirez su meta mnogih
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Lallana je vec presao u Liverpool, tako da Duci zauzima njegovo mjesto... 
Sutra predstavljanje Đorđevića i Baste u Laziu. 
Đurđić u Augsburgu!
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 85639.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 85639.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zenga-n ... ije/135052
Ne znam šta će vam ove avanture sa stranim trenerima...
Bolje bi bilo da dovedu domaćeg stručnjaka s rezultatima iza sebe, iako je takvih sve manje dostupno, koji će imati veće šanse da iskoristi potencijal sadašnje generacije. Ovako se vaš savez ponovno kocka sa sudbinom reprezentacije.
Bolje bi bilo da dovedu domaćeg stručnjaka s rezultatima iza sebe, iako je takvih sve manje dostupno, koji će imati veće šanse da iskoristi potencijal sadašnje generacije. Ovako se vaš savez ponovno kocka sa sudbinom reprezentacije.
Claus je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/zenga-n ... ije/135052

Zenga je avantura jer je neproveren. Sem Zvezde i Steaue nigde nije ostvario neshto, a i to je nishta, BTW.
Ali, opet i kao takav je bolji od onih koji se tale i ugradjuju u poslove sa FSSom.
Problem je shto ce on biti instaliran upravo od tog i takvog FSSa.
Da je Vuchic toliko pametan, kakvim se izdaje, mogao barem da skapira da mu chishcenje FSSa donosi barem 2 godine na vlasti vishe. A to, shtavishe, ne bi ni bio populistichki potez - vec vizionarski.
Znam da vam je situacija teška, nama je bilo isto dok nismo rastjerali troglavu aždahu i promijenili statut uz pomoć krovnih organizacija svjetskog fudbala, ali nije moguće da se lopovima u FSS ne može ništa.
A ne vjerujem da baš nemate nikog boljeg da preuzme klupu. Ne mogu baratati imenima jer ne poznajem situaciju dovoljno, ali valjda ima još ljudi poput Antića.
Onaj ko se prihvati posla čak neće imati toliko težak zadatak, obzirom da raspolažete solidnim igračkim kadrom. Dosta je tu talentovanih i već formiranih igrača koji trebaju nekog da ih povede.
A ne vjerujem da baš nemate nikog boljeg da preuzme klupu. Ne mogu baratati imenima jer ne poznajem situaciju dovoljno, ali valjda ima još ljudi poput Antića.
Kaze Tole: Nude nam se brojni renomirani evropski treneri...
Pored toga sto je lopovcina "A" klase, lik u svojoj osmoj deceniji zivota odlucuje o sadasnjosti i buducnosti srpskog fudbala...
Ooooj Srbijo, zemljo medju sljivama...
Pored toga sto je lopovcina "A" klase, lik u svojoj osmoj deceniji zivota odlucuje o sadasnjosti i buducnosti srpskog fudbala...
Ooooj Srbijo, zemljo medju sljivama...
Gledaj Clause, to shto ste vi imali - to su bili pilicari. Ovo kod nas su ozbiljni igrachi, spoj najveceg gnoja zaostalog iz UDBE i tranzicijom nanesenog taloga iz 90ih - chitaj 1 fudblaska mafija.Pod direktnom su zashtitom SPSa, a ti znash koja je to stranka i gde se ona sve pominjala. Preko FSSa kradu, nameshtaju, prave talove, prodaju igrache, jednostavno vladaju neometano...i to se ne mozhe promeniti dok se SPS ne marginalizuje ili ne natera da ih se odrekne. A onda se moraju aktivirati javni tuzhilac i sl. jer puko meshanje izvrshne vlasti u FS ne da UEFA. Onda bi nas izbacili iz kvala i suspendovali na X godina.
Dalje, sva trenerska imena su potroshena i to je ozbiljan problem. Srpski treneri su nekada trenirali Real, Barcu, Juve...danas nemamo niti jednoga u ligama petice, a bez da se ne preziva Mihajlovic.
Jedan jedini koji radi u ozbiljnom klubu i forsira moderan fudbal je Zheljko Buvach, ali on sigurno ne zheli da prlja ruke radeci u blatu.
Dalje, sva trenerska imena su potroshena i to je ozbiljan problem. Srpski treneri su nekada trenirali Real, Barcu, Juve...danas nemamo niti jednoga u ligama petice, a bez da se ne preziva Mihajlovic.
Jedan jedini koji radi u ozbiljnom klubu i forsira moderan fudbal je Zheljko Buvach, ali on sigurno ne zheli da prlja ruke radeci u blatu.
Ništa, onda vam je novi premijer jedina nada za spas fudbalske reprezentacije.
Ipak, ni kod nas nije situacija bila za podcijeniti, vi ako ništa nemate problema s nacionalnim ključem, pored cijele priče o ratnom profiterstvu, uhljebljivanju u jaslama saveza, kriminalu i sličnim pričama koje su također postojale i kod nas. Problem je što kod vas navijači nikako da se dignu, a pogotovo da se ujedine za neki viši cilj.
Pritisak javnosti je uvijek pozitivna stvar i može pomjeriti stvari s mrtve tačke.
A propos Buvača, ne vidim zašto se on ne bi kontaktirao. Ako je već prihvatio ponudu da bude selektor reprezentacije PC-a (koja u suštini postoji s vremena na vrijeme
), ne vidim zašto ne bi pristao na ponudu FSS-a.
A propos Buvača, ne vidim zašto se on ne bi kontaktirao. Ako je već prihvatio ponudu da bude selektor reprezentacije PC-a (koja u suštini postoji s vremena na vrijeme
Claus je napisao/la:Problem je što kod vas navijači nikako da se dignu, a pogotovo da se ujedine za neki viši cilj.
Ko ce to da organizuje, kad je u Srbiji vazhnije kvazirivalstvo Zvezde i Partizana, nego bilo shta drugo
Javnost je gotovo kompletno sastavljena od burek-jogurt novinara, a ostali koji to nisu - uglavnom pishu ili izveshtavaju o nechemu drugome.Pritisak javnosti je uvijek pozitivna stvar i može pomjeriti stvari s mrtve tačke.
Sam si odgovorio na pitanje.A propos Buvača, ne vidim zašto se on ne bi kontaktirao. Ako je već prihvatio ponudu da bude selektor reprezentacije PC-a (koja u suštini postoji s vremena na vrijeme), ne vidim zašto ne bi pristao na ponudu FSS-a.
Sa PCom se zeza, uzima dnevnicu i ujedno je omiljeni lik svima, pa i vama. Nikakva shteta, a dobit samo njegova.
Sa FSSom bi morao da prlja ruke, da pristaje na ucene i poziva robu za prodaju, a sva pizma naroda bi bila kanalisana ka njemu. I onda, kada rezultati zashkripe, oni bi ga izmazali g0vnima i shutnuli kao krpu - kao shto su uradili Djukicu, Anticu ili sada Drulovicu.
Upravo na to sam i aludirao.MaGiCa je napisao/la:Ko ce to da organizuje, kad je u Srbiji vazhnije kvazirivalstvo Zvezde i Partizana, nego bilo shta drugo
Ista stvar kao i kod nas, ali sve ide do određene tačke i onda proključa. A narodni val je poslije teško zaustaviti dok se zahtjevi ne zadovolje. Potplaćeni novinari nisu jedini faktor u svemu tome.MaGiCa je napisao/la:Javnost je gotovo kompletno sastavljena od burek-jogurt novinara, a ostali koji to nisu - uglavnom pishu ili izveshtavaju o nechemu drugome.
Svejedno bi trebalo probati, ništa vas ne košta. Bolje i to nego nagađati bi li pristao ili ne. Ne vjerujem ni da Željko želi dovijeka biti Kloppova desna ruka, pogotovo sada kada je stekao određenu reputaciju.MaGiCa je napisao/la:Sam si odgovorio na pitanje.
Sa PCom se zeza, uzima dnevnicu i ujedno je omiljeni lik svima, pa i vama. Nikakva shteta, a dobit samo njegova.
Sa FSSom bi morao da prlja ruke, da pristaje na ucene i poziva robu za prodaju, a sva pizma naroda bi bila kanalisana ka njemu. I onda, kada rezultati zashkripe, oni bi ga izmazali g0vnima i shutnuli kao krpu - kao shto su uradili Djukicu, Anticu ili sada Drulovicu.
Ne znam šta bih rekao za kraj osim good luck, trebat će vam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.