Da sam Nastasic ne vredi 20 milja, mozhda bi i bila realna cifra.Denno je napisao/la:S obzirom da shupak sam zeli ici, Nastasic i 30mil je dobra ponuda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Da sam Nastasic ne vredi 20 milja, mozhda bi i bila realna cifra.Denno je napisao/la:S obzirom da shupak sam zeli ici, Nastasic i 30mil je dobra ponuda.
Benatia je jedan od boljih stopera u svijetu, a posto su cijene danas kakve jesu, 50mil za Benatiu je realna ponuda. Ne razumijem zasto bi ga prodavali inače, ne gori nam pod nogama.MaGiCa je napisao/la:Da sam Nastasic ne vredi 20 milja, mozhda bi i bila realna cifra.Denno je napisao/la:S obzirom da shupak sam zeli ici, Nastasic i 30mil je dobra ponuda.
Benatia ti je bio van terena zbog povrede mjesec dana pred tu utak. Tako da mu je to bila prva utak. poslije mjesec dana, u kojoj je zamijenjen u drugom pol., jer nije bio fizički spreman. Tako da ti taj meč nije nikakvo mjerilo.Celikovac je napisao/la:Vidjelo se koliko Benatia vrijedi u predzadnjem kolu kad je Llorente pravio cirkus s njim svu utakmicu.
To je novi Pjanic, za godinu ce biti na njegovom nivou, a Pjanke tada moze da ide za 40-50 mil. i svi sretniAndrej je napisao/la:Salih Uçan is ready to join Roma. The 20-year-old midfielder acquired from Fenerbahçe will land in Rome on Sunday and then he will take the medical and sign the contract on Monday.
Jos napadac kakv dobar, i da nam predate skalpAndrej je napisao/la:Ashley Cole u ponedjeljak potpisuje za Romu.
Dvogodišnji ugovor sa opcijom produženja za još jednu godinu.
Sto se tice Kola to je sve gotovo,koji je majstor Sabatini,jos pravog napadaca i deranje ce bitimacahz je napisao/la:Jos napadac kakv dobar, i da nam predate skalpAndrej je napisao/la:Ashley Cole u ponedjeljak potpisuje za Romu.
Dvogodišnji ugovor sa opcijom produženja za još jednu godinu.
Nije.normalaba je napisao/la:Izvinite ako je bilo ili ako je ovo poznato ali sam se bas iznenadio :/ Jeli Chamakh igrac Rome? Na Wiki tako stoji ali nisam upratio to iskreno
Ma kontam i ja da bih upratio al na Wikipediji dobio i broj i sve hahahahDenno je napisao/la:Nije.normalaba je napisao/la:Izvinite ako je bilo ili ako je ovo poznato ali sam se bas iznenadio :/ Jeli Chamakh igrac Rome? Na Wiki tako stoji ali nisam upratio to iskreno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.