FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma samo Salihovic da ne igra taj veze nema s fudbalom ...
lapsus mislio sam na MitrovicaBenjo_AFC86 je napisao/la:Vidović nije stoperfukarezv je napisao/la: Moranjkic i Vidovic stoperi,
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mozda nije toliko dobar ali on ovaj klub voli vise od svih na terwnu ubjedjen sam..on komotno moze na tribinu navijat..zato takvi igraci ginu za Slobodu urade mnogo vise nego drugi..svakako sad je za klupu ali treba imati takvog igraca meni je drag kao igracCarsijaTz je napisao/la:Ma samo Salihovic da ne igra taj veze nema s fudbalom ...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
samke12345
- Kontakt:
čuj salihovic nema vz hahahahaha nemoj me nasmijavat lik uvijek daje 100% od sb voli ovaj klub vise neg ista a kad nas je izvlacio svojim golovima tad je valjoCarsijaTz je napisao/la:Ma samo Salihovic da ne igra taj veze nema s fudbalom ...
Kajkut trazi previse sjebo sam se kad sam cuo koje pare oče a i mi smo mu vec ponudili puno ...
Ee moj boze jos mu nik carsija
radi ovakvih tuzlacina smo dno izrovili. Momak se uz odgovarajucu minutazu moze razvit u dobrog igraca i prodat lako u ino. Mnogi pretjeruju i gube se u prici o kvalitetu lige.cas se pise trebaju pojavanja vas imamo vec jak tim.. kako god nista prva liga fbih nije slabija od pl, izuzev par ozbiljnijih ekipa koje su to, svi mi znamo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Boga mi kako čujem a i čitam Kajkut sve bliže u našoj svetinji 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Kakvi smo mi glupani, nama je svaki igrac sa strane bolji od naseg domaceg. Nek je Mitrovic klasa od igraca... Pa Sale makar pogine svaku utakmicu i ostavi srce na terenu, ne samo on i oma, efendic, jaha dok je bio i bilo koje nase dijete, dok ce strani igrac se sklonit cim mu nesto ne vude po volji, cast izuzecima...
Ona fb stranica što je prva objavila da Hadžija odlazi je napisala da je Kajkut novi igrač i uvijek sve prvi objave i na kraju se ispostavi da je tačno. Mislim da će Kajkut doći u Slobodu.Gorki je napisao/la:Boga mi kako čujem a i čitam Kajkut sve bliže u našoj svetinji
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Baš čudno da se u nas Mitrović smatrao kao domaćim igračem, s obzirom da je ginuo na terenu svaku utakmicu, a sa navijačima imao odličan odnos i poštovao ih.solar je napisao/la:Kakvi smo mi glupani, nama je svaki igrac sa strane bolji od naseg domaceg. Nek je Mitrovic klasa od igraca... Pa Sale makar pogine svaku utakmicu i ostavi srce na terenu, ne samo on i oma, efendic, jaha dok je bio i bilo koje nase dijete, dok ce strani igrac se sklonit cim mu nesto ne vude po volji, cast izuzecima...
O tome ti dovoljno govori ovaj članak (čitaj ispod naslova, a plus para nije bilo, tako da ti pada ta konstatacija u vodu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
samke12345
- Kontakt:
Azmire dovedi nam Bešića da nam ima vise cura na tribinama

-
intercontinental
- Kontakt:
stvarno hahhaa,cure svršavaju na njeg Bog te vidiosamke12345 je napisao/la:Azmire dovedi nam Bešića da nam ima vise cura na tribinama![]()
![]()
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
http://www.****/vijesti/crna-hronika ... nstalacije" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedna tužna vijest, tiče se Slobodaša svih, kako atletskih, tako fudbalskih, košarkaških... Napustila nas je legenda AK Sloboda Tehnograd. Osoba koja je bila otac, mati, prijatelj, kolega svim mladim atletičarima i atletičarkama. Svi koji mogu neka odu na dženazu/sahranu sutra. On je to zaslužio. Barem na ovakav način da mu odamo priznanje za njegov trud i rad u ovom klubu. Ostavio je dubok i neizbrisiv trag.
Jedna tužna vijest, tiče se Slobodaša svih, kako atletskih, tako fudbalskih, košarkaških... Napustila nas je legenda AK Sloboda Tehnograd. Osoba koja je bila otac, mati, prijatelj, kolega svim mladim atletičarima i atletičarkama. Svi koji mogu neka odu na dženazu/sahranu sutra. On je to zaslužio. Barem na ovakav način da mu odamo priznanje za njegov trud i rad u ovom klubu. Ostavio je dubok i neizbrisiv trag.
Previše su vam ofanzivne te formacije, barem po meni. Moramo dovesti jednog razbijača, jer ovaj vezni red ima dosta tehnike a manjak defanzive. Inače fino je što se ovakva imena povezuju s nama. 
Ima tu Oma kapitenCoraco je napisao/la:Previše su vam ofanzivne te formacije, barem po meni. Moramo dovesti jednog razbijača, jer ovaj vezni red ima dosta tehnike a manjak defanzive. Inače fino je što se ovakva imena povezuju s nama.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Znam da ima bruda, al' šta da se Oma povrijedi ili bude suspendovan ? vidio si kako smo prošli u Gračanici bez njega i Jahe
zato moramo imati adekvatno zamjenu, a trenutno je nemamo 
Dobro je sto se Redzepi vratio u ekipu, eh jos nam fali jedan napadac dobar pa da se sklopi fina ekipa pred pocetak sezone .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Eto Kajkut ako dodje, bice ludo.. Mehidic,Redzepi, Kajkut uh kako tehnicki dotjeran i potentan ofanzivni trio.. Jos bi se dobrog fudbala moglo vidjet, za ove na zapadu
It was turned around so that right looked wrong
Joge brat od naredne sezone ide u kantonalnu ligu, igraće za NK Svatovac Poljice. Polako i on završava karijeru. 
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Al ste dosadni s Bekicima, pa to je nevjerovatno... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.