FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

JosipBukal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JosipBukal » 03 jul 2014, 21:01

Pitari protiv Lovčena i za vas igramo da spasimo obraz grada i države. Neče se više nama nikakvi Crnogorci smijati dok je Želje, Amara, Adžema i Manijaka. Naprijed Željo do pobjede. Zaboraviti Golubovce nikada nečemo.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 03 jul 2014, 21:02

JosipBukal je napisao/la:Pitari protiv Lovčena i za vas igramo da spasimo obraz grada i države. Neče se više nama nikakvi Crnogorci smijati dok je Želje, Amara, Adžema i Manijaka. Naprijed Željo do pobjede. Zaboraviti Golubovce nikada nečemo.
Igra njegova ekipa on pise na temi Sarajeva :facepalm:
A da ne pricamo o tome da nije ni otisao

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 jul 2014, 21:02

JosipBukal je napisao/la:Pitari protiv Lovčena i za vas igramo da spasimo obraz grada i države. Neče se više nama nikakvi Crnogorci smijati dok je Želje, Amara, Adžema i Manijaka. Naprijed Željo do pobjede. Zaboraviti Golubovce nikada nečemo.
zar nisi na utakmici :O
Opet dosao kod nas :D
prva ljubav zaborava nema! :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jul 2014, 21:02

Od..bi s teme više. Boli nas racku za vaše utakmice.
SRETAN BROJ - 1725

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 03 jul 2014, 21:04

ovo je vec kompleks !!! igra ti tim bolan !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 03 jul 2014, 21:05

Na žalost iz opravdanih razloga moram gledati na moja tv ali sva mi je porodica i familija gore, na vezi sam ne sikirajte se. ;)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jul 2014, 21:08

Kakav troll u pm :facepalm:
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2014, 21:09

Ovo je cista provokacija ,ne do Bog da je neko od nas ovako nesto napisao, anamo onim. :oops:

High

Post Postao/la High » 03 jul 2014, 21:11

Ma ignorirajte ga. Gori ste od njega jer mu odgovarate.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2014, 21:12

pitic je napisao/la:Kakav troll u pm :facepalm:

Sta ga briga, moze ovde pisati sta hoce. :puke:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 jul 2014, 21:18

pitic je napisao/la:Žao mi Laste ništa od njega u nerednim heftama :( . Kovačević će se brzo vratiti ;) . Vidim krenuli se poslovi i u filijali obavljati neka, neka uskoro će biti naših igrača koji će se dole klatiti. Trenutno vidim da se ovi Norvežani pate sa ovim aviondžijama :lol: jadni oni kada dođu na Haseta, ne bih im bio u koži kada krene bordo buldožer da gazi :cool: .
Koliko su ozbiljne povrede ove dvojice?

A ova saradnja sa Visočanima zar nije ranije ostvarena, pošto je bilo priče prije možda mjesec dana? A prvi koraci su već napravljeni, Hrelja je nedavno na svom facebook-u objavio da ide na posudbu u Visoko.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2014, 21:25

hilmo je napisao/la:
pitic je napisao/la:Žao mi Laste ništa od njega u nerednim heftama :( . Kovačević će se brzo vratiti ;) . Vidim krenuli se poslovi i u filijali obavljati neka, neka uskoro će biti naših igrača koji će se dole klatiti. Trenutno vidim da se ovi Norvežani pate sa ovim aviondžijama :lol: jadni oni kada dođu na Haseta, ne bih im bio u koži kada krene bordo buldožer da gazi :cool: .

A ova saradnja sa Visočanima zar nije ranije ostvarena, pošto je bilo priče prije možda mjesec dana? A prvi koraci su već napravljeni, Hrelja je nedavno na svom facebook-u objavio da ide na posudbu u Visoko.

Todorovica nece biti 2-3 sedmice,Kovacevic je lakse povrijeđen.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jul 2014, 21:30

hilmo je napisao/la:

Što se Adnana tiće pošto je u pitanju samo istegnuće ligamenata lijevog koljena on bi trebao proći kroz tretman fizikalne terapije uz određeno mirovanje par dana (naravno uz strućni nadzor našeg medicinskog tima) i za njega se ne trebamo brinuti brzo će konkurirati za mjesto u timu.
Lastu očekuje imobilizacija prsta (pošto je u pitanju fraktura nožnog prsta) minimalno 2 hefte, ako ne i više i poslije skidanja imobilizacije dodatne provjere kontrolnim snimkom da se provjeri da li je sve uredno zaraslo i nakon toga naš medicinski tim će ga uključiti u određeni tretman fizikalne terapije nakon ćega bi se trebao vratiti na teren pod uslovom da ga kod čučanja, skakanja, hodanja i trčanja ne boli.
SRETAN BROJ - 1725

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 jul 2014, 21:35

Haj dobro je da KOva nije ozbiljnije povrijeđen, a za Lastu imamo adekvatnu zamjenu i sigurno je da on neće biti u prvom planu.

Ovi gore i dalje igraju neriješeno, nadam se da će Velšani proći :pray: :pray:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 03 jul 2014, 21:36

Meni žao ovog Želje :( Da im izbaciš 3 igrača ljudi ne bi bili konkuretni ni u federalnoj ligi.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jul 2014, 21:38

evo amateri x sa norvezanima odigrase
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2014, 21:46

Rule_hz je napisao/la:evo amateri x sa norvezanima odigrase

Ma grdno se mi varamo ako mislimo da cemo, sa Norvezanima tako lahko.Prvo igraju prvenstvene tekme uveliko,jaca je Norveska liga od naše.Ne kazem da nismo favoriti,ali nece biti lahko.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jul 2014, 21:47

amypitar je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:evo amateri x sa norvezanima odigrase

Ma grdno se mi varamo ako mislimo da cemo, sa Norvezanima tako lahko.Prvo igraju prvenstvene tekme uveliko,jaca je Norveska liga od naše.Ne kazem da nismo favoriti,ali nece biti lahko.

moj kralju vjerovo ti meni ili ne taraba od ekipe jaci lovcen od njih;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 jul 2014, 21:53

MI se za njih trebamo pripremati kao da su Real Madrid, znači ozbiljno i jako, i tako ući u utakmicu. Ako budu neke teške tarabe onda ćemo ih nabušiti, a ako budu ozbiljna ekipa (a ja vjerujem da jesu) onda nas neće iznenaditi. ;)

Favoriti jesmo samim tim što smo nosioci, ali ozbiljan, hrabar i jak pristup i ne bi trebali imati problema. Bitno je samo da nas povrede zaobiću na ovim pripremnim tekmama.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jul 2014, 21:57

hilmo je napisao/la:MI se za njih trebamo pripremati kao da su Real Madrid, znači ozbiljno i jako, i tako ući u utakmicu. Ako budu neke teške tarabe onda ćemo ih nabušiti, a ako budu ozbiljna ekipa (a ja vjerujem da jesu) onda nas neće iznenaditi. ;)

Favoriti jesmo samim tim što smo nosioci, ali ozbiljan, hrabar i jak pristup i ne bi trebali imati problema. Bitno je samo da nas povrede zaobiću na ovim pripremnim tekmama.

brate moj mi prijateljske odigrali nidmo dodje nam ekipa koja se mjesec dana prije nas priprema i odigraju 3 tekme dodjemo im i tako pokazeomo kako se igra ne sumnjam ja u ozbiljnost ii ozboljnne postavke prodiv bilo koje od ovih ekipa, a i sam ces se uvjeriti heheh gdje smo stali prosle sezone mi smo nastavili i u ovim pripremnim tekmama... sada su u ekipi sve profesionAlci i dobri ljudi i sportisti i igraci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.