ja mislim da treba promjeniti formaciju i krenuti sa dva napadaca.bangara je napisao/la:Jamak mora početi u revanšu...
Turković sam ne može
znaci, pridodati mu Rijada ili Vernesa....druge nema.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja mislim da treba promjeniti formaciju i krenuti sa dva napadaca.bangara je napisao/la:Jamak mora početi u revanšu...
Bitno je zbog para da se prođe i zbog koeficijenta makar jedno kolo .hule_barca je napisao/la:Željo ovo prolazi, ali to je najmanje bitno kad će ispasti sigurno ili od Metalurga ili nekoga u trećem pretkolu. Ekipa je limitirana u velikoj mjeri. Ako se ne dovede par pojačanja, prvenstveno prema naprijed neće ova sezona dobro proći to je sigurno.
Ne.terabajt je napisao/la:Jel i jedan naš klub poslije rata prosao u evropi nekog crnogorskog ??
dijelim misljenje... mene dosta "zivcira" sadikovic, ne znam jesi li to primjetio, ali da neko sa 20. god tako malo trci mi je nejasno... a tomic i stanic su puno solirali ali su morali jer niko drugi ili nece ili ne zna... nedo po meni slabo za sada... bogdanovic dosta nesiguran kao i kvesic i colic... ali eto za nadati se da ćemo ga zabiti dole...aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam sta bi ti rekao. Ja puno nekad kakim, pa onda me se pogresno shvati. Po meni od ovih mladih niko nece napraviti nista ozbiljnije. Imaju oni nesto, ali to nesto po meni u modernom fudbalu ne pije vode. Nikako da se izbaci igrac koji je brz, pa makar i nemao ovo sto ovi mladi imaju. Njihov domet je, po meni, Belgija. Zeljo bolji, a bolji je jer su ovi ocajni, Zeljo nespreman, ovi jos gori. Zeljo ima vise sansi, no da su ovi imali snage i da znaju bar nesto mogli su postici bar dva gola u drugom dijelu. Toliko je prostora bilo za kontre, ali ovi jadnici ne znaju i nemaju snage da to iskoriste. Sve u svemu lose, ali proci ce Zeljo...fedeltafrotta je napisao/la:aco kakvo je tvoje vidjenje tekme ?
To će biti slaba utjeha (novčano) ako se u ligi ne napravi nešto, a s ovim kadrom izlazak u europu će biti sve samo ne lagan.terabajt je napisao/la:Bitno je zbog para da se prođe i zbog koeficijenta makar jedno kolo .hule_barca je napisao/la:Željo ovo prolazi, ali to je najmanje bitno kad će ispasti sigurno ili od Metalurga ili nekoga u trećem pretkolu. Ekipa je limitirana u velikoj mjeri. Ako se ne dovede par pojačanja, prvenstveno prema naprijed neće ova sezona dobro proći to je sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.