Ma decko doceko i to u zivotu da mu tim igra protiv Veleza pa ga uzbudjenje opalilo. Ma ko ga yebe nego drago mi sto je Vlada danas igrao. Samo taj potpis cekamNeverGiveUp je napisao/la:Drina1945 se tješi da mu klub može stati u istu rečenicu pored Veleža i to je ok, ako imaš tlinaect dodina.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Budite sretni da igrate jednu zvaničnu utakmicu sa klubom kao što je Velež. Nekad ste se skupljali po cijelo selo samo da vidite Veležovu C ekipu kako vas razvaljuje.Drina1945 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hajde decko koga boli qurac za tvoje misljenje. Idi nesto napisi na svojoj temi. Ne zanimate nas sekunde niti ste nam interesantni
Kompleksi su cudo,izgleda da velikan iz Vrapcica jos nije zaboravio 1983. godinu haha aj vozdra
On je obični troll koji pokušava sebi naći zabavu na ovom forumu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma decko doceko i to u zivotu da mu tim igra protiv Veleza pa ga uzbudjenje opalilo. Ma ko ga yebe nego drago mi sto je Vlada danas igrao. Samo taj potpis cekamNeverGiveUp je napisao/la:Drina1945 se tješi da mu klub može stati u istu rečenicu pored Veleža i to je ok, ako imaš tlinaect dodina.
S obzirom da je riječ o Vladi a ne nekom drugom, nema tu nikakvih problema, čeka se samo još i ta formalnost.
Mene više brine što se prvenstvo lagano bliži a mi nismo doveli adekvatna pojačanja u svakoj liniji, pogotovo (napadač i jedan dobar kreativac u sredini).
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Eto nas na janjetinu i ringišpil 16-to kolo

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Stanite malo raja... Ma ovaj drina1945 je nas stari drug bekic garant. Bekicu, bekicu jeftini su ti trikovi..
Forza Velez!

Forza Velez!
Nisam znao da su "navijači" Drine loši ovako...
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Bravo kolega, to je vrlo moguće istina.
Bekic za sportske novosti, ovaj put u drininom dresu
"Jedva cekam Zrinjski i spektakl sa mostarskim prijateljima, samo da preskocimo ove "velikane" u prvom kolu , protiv kojih uzgred imamo pozitivan bilans. Ocekujem da vidim Korejce u subotu protiv D. Srema.
by Drina1945"
Forza Velez!
"Jedva cekam Zrinjski i spektakl sa mostarskim prijateljima, samo da preskocimo ove "velikane" u prvom kolu , protiv kojih uzgred imamo pozitivan bilans. Ocekujem da vidim Korejce u subotu protiv D. Srema.
by Drina1945"
Forza Velez!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Koji retardinjo. Nakon željine ajkule sad je drinin šaranKadet91 je napisao/la:Bekic za sportske novosti, ovaj put u drininom dresu![]()
![]()
by Drina1945"
Forza Velez!
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
svaka vukojebina klub i navijače ima...
Rekoh li ja danas tipkacemo se mi sa raznim momcinama vrsnim poznavaocima pomalo zaboravljenih igara tipa klis,bacanje kamena s ramena,prstena itd dok god nepocne prvenstvo i neotreses "Brazilce" ko slinuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Eto nas na janjetinu i ringišpil 16-to kolo![]()
![]()
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
flagrantus
- Kontakt:
ASezona 2002 ispali iz lige,vratili se u ligu 2006 sedmo mjesto,2007 deveto mjesto,2008 dvanaesto mjesto,2009 sedmo mjesto,2010 trinaesto mjesto,2011 sedmo mjesto,2012 trinaesto mjesto i 2013 peto mjesto.
Ako ima neko da meni još jednom covjeku iz vukojebine,istocnobosanskom brnji objasni gdje vi ovdje vidite velikana?
Ako vam je lakše opet prvo mozete da me izvrijedjate i ispsujete,onda ce valjda neko odgovoriti.
Ljudi budite malo realni,ali po cemu ste vi velikani?Naravno da svako svoj klub voli najviše ,evo ako ja ne razumijem šale tipa ko su ovi ,idite sa teme velikana itd Ok neka bude.
Kada sam ja vas upitao ko ste vi,i našalio se sa imenom Vrapcici bez ikakve zadnje namjere,zbog cega se evo još jednom izvinjavam,nazvan sam idiotom,seljakom,brnjom,jadom itd .
Izjave tipa svaka vukojebina ima klub i navijace ,ne mogu se shvatiti kao zezanje pogotovo što je ta vukojebina realno veca od Vrapcica i okolnih naselja koje ni Drina 1945 ni ja nikad nismo nazivali tim imenima!
Ima li neko komoze normalno ljudski odgovoriti po cemu smo mi to vukojebina,a vi velikani?
Još jednom kazem nikad nisam rekao da Velez nije poznatiji i veci klub od Drine,ali ni na temi Sarajeva,Zelje ,Zrinjskog ,Borca niko nam nikada nije rekao bjezite sa teme velikana,niti nam rekao da dolazimo iz vukojebine.
Ljutili se ili ne ovi klubovi su ipak trenutno veci i bolji od vas i time valjda nisam nikog uvrijedio.
Eto pokušao sam još jednom,vaše psovke i uvrede koje uslijede poslije ovog cu svakako preskociti ,a ako bude neki ljudski odgovor procitacu.Evo vidim da sam u zurbi napisao ko moze kao jednu rijec ,pa me mozete napasti i da sam nepismen,dešava se u zurbi mora se na posao
Eto toliko ako jedan covjek shvati da vam ja nisam nikakav neprijatelj i da itekako cijenim i poštujem Velez onda nisam djaba tipkao!
Ako ima neko da meni još jednom covjeku iz vukojebine,istocnobosanskom brnji objasni gdje vi ovdje vidite velikana?
Ako vam je lakše opet prvo mozete da me izvrijedjate i ispsujete,onda ce valjda neko odgovoriti.
Ljudi budite malo realni,ali po cemu ste vi velikani?Naravno da svako svoj klub voli najviše ,evo ako ja ne razumijem šale tipa ko su ovi ,idite sa teme velikana itd Ok neka bude.
Kada sam ja vas upitao ko ste vi,i našalio se sa imenom Vrapcici bez ikakve zadnje namjere,zbog cega se evo još jednom izvinjavam,nazvan sam idiotom,seljakom,brnjom,jadom itd .
Izjave tipa svaka vukojebina ima klub i navijace ,ne mogu se shvatiti kao zezanje pogotovo što je ta vukojebina realno veca od Vrapcica i okolnih naselja koje ni Drina 1945 ni ja nikad nismo nazivali tim imenima!
Ima li neko komoze normalno ljudski odgovoriti po cemu smo mi to vukojebina,a vi velikani?
Još jednom kazem nikad nisam rekao da Velez nije poznatiji i veci klub od Drine,ali ni na temi Sarajeva,Zelje ,Zrinjskog ,Borca niko nam nikada nije rekao bjezite sa teme velikana,niti nam rekao da dolazimo iz vukojebine.
Ljutili se ili ne ovi klubovi su ipak trenutno veci i bolji od vas i time valjda nisam nikog uvrijedio.
Eto pokušao sam još jednom,vaše psovke i uvrede koje uslijede poslije ovog cu svakako preskociti ,a ako bude neki ljudski odgovor procitacu.Evo vidim da sam u zurbi napisao ko moze kao jednu rijec ,pa me mozete napasti i da sam nepismen,dešava se u zurbi mora se na posao
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kakva trolčina grob te yebo.
-
flagrantus
- Kontakt:
Hvala na iscrpnom odgovoru,šteta što bez ikakvog razloga druge klubove i njihove navijace pretvarate u neprijatelje nazivajuci ih trolcinama,idiotima,jadnicima u trenucima kada neko kaze bilo šta što se vama ne dopada.NeverGiveUp je napisao/la:Kakva trolčina grob te yebo.
Što se mene tice ne brinite ,ovo je sigurno moj zadnji post ovdje zao mi je što još jucer nisam odustao jer ocito za vas su svi koji ne misle kao vi neprijatelji i ljudi koje treba eliminisati.
- NeverGiveUp
- Kontakt:

To ti se moj prijatelju zove kompleks velikog kluba. Ja mogu da razumemem da to govore navijači klubova kao što su Željo, Sarajevo, Zrinjski, Široki, Borac... klubova koji su nešto uradili u ovoj novijoj istoriji ali da mi navijači Veleža govore i drže lekcije o igri, moralu, tradiciji, da vređaju Drinine funkcionere, navijače a pritom ih samo ime još uvek drži u PL a o Evropi da ne govorim, to ne mogu da prihvatim. Svestan sam ja da mi nismo jak klub i da ćemo pretrpiti verovatno poraz u prvom kolu jer je ovo domaćinska liga ali sumnjam da će dati više od jednog gola ali hajde neka im bude jer oni su klub sa tradicijom, oni su velikani a mi smo juče počeli igrati fudbal.flagrantus je napisao/la:Hvala na iscrpnom odgovoru,šteta što bez ikakvog razloga druge klubove i njihove navijace pretvarate u neprijatelje nazivajuci ih trolcinama,idiotima,jadnicima u trenucima kada neko kaze bilo šta što se vama ne dopada.NeverGiveUp je napisao/la:Kakva trolčina grob te yebo.
Što se mene tice ne brinite ,ovo je sigurno moj zadnji post ovdje zao mi je što još jucer nisam odustao jer ocito za vas su svi koji ne misle kao vi neprijatelji i ljudi koje treba eliminisati.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.