FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Polako, ovo je tek prva utakmica u novoj sezoni. Iskreno ovako nesto sam i ocekivao, doduse mozda malo vise igre, a manje nabijanja...nekako smo pogotovo u drugom poluvremenu pokušali iz zadnje linije upošljavati krila, što na bunker Lovcena nije prolazilo. Nekako su nam bekovi mrtvi bili, a bez njih se teško stvara višak igrača u napadu.Adžem je tek nekih mjesec dana s ekipom, tako da nije imao ni vremena uvesti neke nove stvari. Po meni ekipa ima snage da trči, al fali ta neka uigranost što bi trebali polako dizati kroz utakmice. Uvijek imaš dvije opcije, da ranije kreneš s pripremama i tempiraš formu za Evropu(pa pukneš do prvenstva) ili da kreneš kasnije pa polako dizeš formu do prvenstva.Mi se ove sezone trebamo skoncentrisati na što bolji plasman u prvenstvu, a od Evrope šta se izvuće. Mislim da je sreća što smo dobili Lovćen, pa i uz ovakvu igru bi ih realno trebali proći. Poslije Lovcena( ukoliko prodjemo) očekujem puno bolje izdanje Zelje.
Treba nam napadac al pod hitno...sinocnja predstava nasih igraca ispod svih ocekivanja...al opet vjerujem u prolaz ...ne znam sta amar ceka da dovede napadaca,jbg mora se i malo uloziti ako hocemo rezultat
do kad se mora prijaviti ekipa za drugu utakmicu sad ?? valjda ce nam do tad doci jos neko...jer nam ove godine zdrijeb ide na ruku i to moramo iskoristit...al je ovaj lovcen los malo je reci bgm 

Kako oni misle tamo pobjediti kuknjava
Pa sinoc svake sekunde traze vode,ne mogu nista a tamo ce se igrat oko 5
Ovi su prelosi,al mi
Pa sinoc svake sekunde traze vode,ne mogu nista a tamo ce se igrat oko 5
Ovi su prelosi,al mi

Željeznicar za život cijeli !
Nije mi jasno šta smo očekivali. Po meni treba pustiti Adžema da radi, napraviće nešto sigurno. A što se tiče Lovćena, citirao bih samo I.Osima: " Navedite mi samo 1 stvar po kojima smo mi bolji od njih". Ljudi su bolje igrali odbranu, iskusniji su, mi nismo ništa odigrali, stoperi su nabijali loptu, ali je to bilo zato što su ljudi bolje pokrivali naše igrače. Na žalost Turković, nije igrač koji može spuštati lopte kao Lazar, adilović, ali je (po meni) u igri na zemlji puno, puno bolji. Druga stvar, duel igra nam je loša bila. Da li zbog fizički krupnih i jakih CG-ca ili smo stvarno loši u duelu, ne znam. Što se tiče mladih (igrao samo Sadiković, i malo Bajić), ja sam za to da igraju čitave utakmice u seriji barem 10-tak. Jednostavno ih moramo istrpiti. I nije Lovćen tako loš kako se predstavlja ovdje, ustvari, sve je to u pet deka. Jednostavno nema kvaliteta, ili da se bolje izrazim, nema niti jedan kompletan igrač. Treba samo raditi i pokušati uključiti malo više realnosti...
-
- Kontakt:
Utakmica je bila uzas zivi, dvije ekipe koje su toliko nekvalitetne i ocajne da tesko mogu biti gori. Lovcen uzeo ono po sto je i dosao, stice se utisak da ga nisu zabili samo zato sto, iz nekog nepoznatog razloga, to nisu zeljeli, Zeljeznicar ga ne bi zabio da se igralo jos mjesec dana. Domaca ekipa izuzetno stara, troma i nekvalitetna, susta suprotnost od tog famoznog podmladjivanja
-
- Kontakt:
to je ta obecavana borbenost i fanatizam, ali sreca pa su ovi jos veca hala, sudeci po prilikama na utakmici..., pa su ipak vece sanse na strani strumfova.
Možda ovo natjera naše ljude da se dovede još dva igrača, uvjerili su se da ne ide...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sinoć na utakmici u 75 min. već pljuju Adžema i tjeraju ga.
Čovjek ni prvu zvaničnu utakmicu nije završio, frustrirajuća masa ga tjera. Masa polupismenog , nerealnog, bezobraznog, odvratnog svjeta. To su oni koji obožavaju da tuđim ku*c*m gloginje mlate. Srećom pa ih oni koji upravljaju, niti slušaju niti uvažavaju, nego iz "prazne" nekako "pucaju".
Jedna direktna poruka za Amara Osima.
Stvarno si bezobrazan što:
* ne izmiriš sve dugove
* ne nađeš sponzora koji će trehnuti najmanje dva miliona KM u rupu bez dna
* ne dovedeš 10 ultra kvalitetna igrača
* ne pobjediš sve do kraja sa 3 razlike (a pitare sa 5), bez primljenog gola
* se ne plasiraš najmanje do polufinala UEFA lige
* ne nepraviš Grbavicu pa da nam bude Arena od 25.000 mjesta
* nisi igračima mama i tata pa da ne puše, ne piju, ne gu**
* si pametan i inteligentan
I samo još jedno pitanje: Koji će ti ovo sve ku*** ?

Jedna direktna poruka za Amara Osima.
Stvarno si bezobrazan što:
* ne izmiriš sve dugove
* ne nađeš sponzora koji će trehnuti najmanje dva miliona KM u rupu bez dna
* ne dovedeš 10 ultra kvalitetna igrača
* ne pobjediš sve do kraja sa 3 razlike (a pitare sa 5), bez primljenog gola
* se ne plasiraš najmanje do polufinala UEFA lige
* ne nepraviš Grbavicu pa da nam bude Arena od 25.000 mjesta
* nisi igračima mama i tata pa da ne puše, ne piju, ne gu**
* si pametan i inteligentan
I samo još jedno pitanje: Koji će ti ovo sve ku*** ?
Za razliku od većine ja nisam nezadovoljan utakmicom. Imali smo par šansi, nismo ih iskoristili, ali nismo ga ni primili. Sigurno prolazimo dalje.
Ne znam šta ste vi očekivali. Ovo je Bosna, mala zemlja na kraju svijeta. Svi znamo kakav nam je fudbal, otprilike kao i sve u državi. Željo se bio izdigao iznad svega toga, sad opet krećemo ispočetka, biće to sve dobro.
Znam da će sad doći @alipasino i reći kako on pamti nekog drugog Želju, prijeratnog. Pamtim i ja, ali pamtim i lošeg Želju, također prijeratnog. Nije ni tada sve bilo bajno.
Na forumu pun **** trenera, selektora, stručnjaka, a svima je zajedničko da im ništa ne valja. Ništa i nikad. Vjerujem da oni ni sami sebi ne valjaju, al bi tuđi posao odlično radili. Vjerovatno ih **** samo školska sprema.
Vidim gomila pitara je gledala utakmicu, komentarišu na forumu, sve sami fudbalski znalci, stručnjaci, simpatizeri reklo bi se. To me raduje, tako se počinje.
Slijedeći korak je odlazak u fun shop. Dobro nam došli.
Volim te Željo
Ne znam šta ste vi očekivali. Ovo je Bosna, mala zemlja na kraju svijeta. Svi znamo kakav nam je fudbal, otprilike kao i sve u državi. Željo se bio izdigao iznad svega toga, sad opet krećemo ispočetka, biće to sve dobro.
Znam da će sad doći @alipasino i reći kako on pamti nekog drugog Želju, prijeratnog. Pamtim i ja, ali pamtim i lošeg Želju, također prijeratnog. Nije ni tada sve bilo bajno.
Na forumu pun **** trenera, selektora, stručnjaka, a svima je zajedničko da im ništa ne valja. Ništa i nikad. Vjerujem da oni ni sami sebi ne valjaju, al bi tuđi posao odlično radili. Vjerovatno ih **** samo školska sprema.
Vidim gomila pitara je gledala utakmicu, komentarišu na forumu, sve sami fudbalski znalci, stručnjaci, simpatizeri reklo bi se. To me raduje, tako se počinje.
Slijedeći korak je odlazak u fun shop. Dobro nam došli.
Volim te Željo
Imali smo masu šansi bolja smo ekipa, ali igraći Lovćena se bacaju pod loptu sve navedeno se može vidjeti u videu:
Što reče maho_sa svaka čast na postu i ja sam sa djecom na zapadu sjedio koja psovka koji primitivizam to je nečuveno i nemoguće čak su počeli i zviždat dranje, pušenje cigara i sva nekultura moguća na stadionu je prisutna bila, ne mogu da shvatim te i takve navijače ja sam išao maksimalno da dam za kartu klubu volim taj klub i želim mu dobro i kako god igra moj je klub, nekad ide nekad i ne ide i to u Njmeačkoj isto tako bude ali svi sjede i druže se i fino navijaju.
Imali smo šansi bili bliži pobjedi ali ovo je iskusna ekipa koja zna da se brani i igra na 0 i to su ispunili da je ušla samo jedna druga bi slika na terenu bila.
Neki su već snoć rekli što me više vidi utakmice **** mi sve **** ovo ili ono odmah nađu izgovore pa takvi nam i nisu potrebni i to nisu pravi navijači i simpatizeri ja idem radi sebe i da imam neku zanimaciju i nešto čemu pripadam, a ovi što tako kažu nigdje nisu pristali.
Što reče maho_sa svaka čast na postu i ja sam sa djecom na zapadu sjedio koja psovka koji primitivizam to je nečuveno i nemoguće čak su počeli i zviždat dranje, pušenje cigara i sva nekultura moguća na stadionu je prisutna bila, ne mogu da shvatim te i takve navijače ja sam išao maksimalno da dam za kartu klubu volim taj klub i želim mu dobro i kako god igra moj je klub, nekad ide nekad i ne ide i to u Njmeačkoj isto tako bude ali svi sjede i druže se i fino navijaju.
Imali smo šansi bili bliži pobjedi ali ovo je iskusna ekipa koja zna da se brani i igra na 0 i to su ispunili da je ušla samo jedna druga bi slika na terenu bila.
Neki su već snoć rekli što me više vidi utakmice **** mi sve **** ovo ili ono odmah nađu izgovore pa takvi nam i nisu potrebni i to nisu pravi navijači i simpatizeri ja idem radi sebe i da imam neku zanimaciju i nešto čemu pripadam, a ovi što tako kažu nigdje nisu pristali.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- SarajlijaTM
Evo sad hladne glave,nakon pregledanih svih izvjestaja s utakmice...
Sto ih je par reklo,da je uslo sto je trebalo uci,sad bi smo se dizali u nebesa,al nije i to je bilo jucer,a sutra je novi dan vec.Sticem dojam da nam se vratila ona 100% realizacija protiv viktorije i da je lovcen u ovoj tekmi izgledao kao mi tada,priblizno,ali mi nazalost nismo bili viktorija da probijemo taj bunker.
Gledao sam bunkera i bunkera na grbavici,ali nikad nisam vidio da kod kornera 3 protivnicka igraca redovno ostaju na svojoj polovini,a 2 su izmedju 16 i centra,dok 5 ljudi pokusava nesto u i oko 16. ljudi su se branili taktikom 5-5-0,a mi smo nazalost napadali sa 4-1-4-0
Nemam obicaj pricati protiv nasih igraca,ma kakvi oni bili,ali ljudi NEDO TURKOVIC nije igrac,nije napadac,a pogotovo nije za nas.Ako ovo citas jarane,izvini,ali tako je.
Usr.ao je sinoc sansi i sansi,ko sto rece moj drug,brz ko hlad,igra u napadu ledjima prema golu,ne primi ni jedne lopte.Sto znaci,samim tim,aru su cuvala uvjek 2 igraca,adila 2 igraca,njega 1 ili nijedan,protiv ekipe koja se brani kao ovi,mi sipu foru hladno.
S druge strane,stoji cinjenica da je stana mogao bolje pucati,sadikovic jace,stoji i to da nekad najjaci vezni red u ligi biva 70% utakmice preskocen kad nam stoperi izbijaju na nedu koji ni rukama ne bi primio loptu.
Koliko god to nekome bilo cudno,ali po meni,ekipa koja je zavrsila utakmicu,mora poceti sljedecu,jamak udje i okrenu đetiće naopacke,ali tad vise snage nismo ni imali.Ko god je sta igrao,zna da ekipa koja napada se mnogo vise umara od one koja se brani...
Sumnjam da ce oni isto igrati u petrovcu,otvorit ce se noseni svojim terenom,ako izdrzimo 20 min bez gola,tu vidim nasu sansu.Ne znam kako,ali je vidim.
A nakon prespavane/neprespavane noci u jednu ruku mi je i drago sto je ovo ovako ispalo,jer se sad mora zapeti da se prodje i trenirati ko nikad,a da je bilo suprotno ili da smo uzeli 1:0 vec bi to olako uzeli i dole bi bilo svasta,a cak i da se prodje,metalurg osakaceni bi nam presudio.
Ja vjerujem u ovu ekipu i drago mi je sto su dado i baja igrali,ali sad je u kost,jamak i svraka moraju poceti,sad je biti ili ne biti,sad i nedo mora traziti sejinog dilera,pa da se ne sakriva iza 5 igraca i cudi se sto nije lopta dosla do njega...
AAAAMMMAAAREEEE,NAPADAAAAAČČ,PA MAKAR ON I LJAZAR BIO,MOLIM TEEE!!!
Sto ih je par reklo,da je uslo sto je trebalo uci,sad bi smo se dizali u nebesa,al nije i to je bilo jucer,a sutra je novi dan vec.Sticem dojam da nam se vratila ona 100% realizacija protiv viktorije i da je lovcen u ovoj tekmi izgledao kao mi tada,priblizno,ali mi nazalost nismo bili viktorija da probijemo taj bunker.
Gledao sam bunkera i bunkera na grbavici,ali nikad nisam vidio da kod kornera 3 protivnicka igraca redovno ostaju na svojoj polovini,a 2 su izmedju 16 i centra,dok 5 ljudi pokusava nesto u i oko 16. ljudi su se branili taktikom 5-5-0,a mi smo nazalost napadali sa 4-1-4-0

Usr.ao je sinoc sansi i sansi,ko sto rece moj drug,brz ko hlad,igra u napadu ledjima prema golu,ne primi ni jedne lopte.Sto znaci,samim tim,aru su cuvala uvjek 2 igraca,adila 2 igraca,njega 1 ili nijedan,protiv ekipe koja se brani kao ovi,mi sipu foru hladno.
S druge strane,stoji cinjenica da je stana mogao bolje pucati,sadikovic jace,stoji i to da nekad najjaci vezni red u ligi biva 70% utakmice preskocen kad nam stoperi izbijaju na nedu koji ni rukama ne bi primio loptu.
Koliko god to nekome bilo cudno,ali po meni,ekipa koja je zavrsila utakmicu,mora poceti sljedecu,jamak udje i okrenu đetiće naopacke,ali tad vise snage nismo ni imali.Ko god je sta igrao,zna da ekipa koja napada se mnogo vise umara od one koja se brani...
Sumnjam da ce oni isto igrati u petrovcu,otvorit ce se noseni svojim terenom,ako izdrzimo 20 min bez gola,tu vidim nasu sansu.Ne znam kako,ali je vidim.
A nakon prespavane/neprespavane noci u jednu ruku mi je i drago sto je ovo ovako ispalo,jer se sad mora zapeti da se prodje i trenirati ko nikad,a da je bilo suprotno ili da smo uzeli 1:0 vec bi to olako uzeli i dole bi bilo svasta,a cak i da se prodje,metalurg osakaceni bi nam presudio.
Ja vjerujem u ovu ekipu i drago mi je sto su dado i baja igrali,ali sad je u kost,jamak i svraka moraju poceti,sad je biti ili ne biti,sad i nedo mora traziti sejinog dilera,pa da se ne sakriva iza 5 igraca i cudi se sto nije lopta dosla do njega...
AAAAMMMAAAREEEE,NAPADAAAAAČČ,PA MAKAR ON I LJAZAR BIO,MOLIM TEEE!!!

Sinoc na zapadu vecina
Vjerovatno se raja sa sjevera samo tu okupila...onaj psuje osima,psuje mu oca...
Kupi kartu da istrese frustracije jer ih sigurno ne moze istresti kod kuce,a nakon njihovih psovke stoji ti nesto u grlu...dodje ti da ih gurnes niz one stepenice da se polome ali...
Btw. Dino je bio isto na zapadu

Vjerovatno se raja sa sjevera samo tu okupila...onaj psuje osima,psuje mu oca...

Kupi kartu da istrese frustracije jer ih sigurno ne moze istresti kod kuce,a nakon njihovih psovke stoji ti nesto u grlu...dodje ti da ih gurnes niz one stepenice da se polome ali...
Btw. Dino je bio isto na zapadu
Željeznicar za život cijeli !
Samo malo smirit igru i bit ce to dobro. Bilo je finih proigravanja i dugih pasova sto mi se jako svidja. Vjerujem da ce ovi u revansu pokusavati nesto tako da ce i nama biti vise prostora za naprijed tako da sam poprilicno siguran da dole postizemo pogodak.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Sad pregledah ovaj sažetak
Mogu samo reći da možemo zažaliti za prilikama. Igra se iskreno fino kad se lopta da veznom redu, znači samo da stoperi ne nabijaju i da se dobije bolji napadač, jbg ja nedu ne primjetih
I marjanova reakcija
Fali snaga + sigurnost + više kondicije i napadač i to je to..ljepša su proigravanja nego prosle sezone pa vi kako hocete

Mogu samo reći da možemo zažaliti za prilikama. Igra se iskreno fino kad se lopta da veznom redu, znači samo da stoperi ne nabijaju i da se dobije bolji napadač, jbg ja nedu ne primjetih

I marjanova reakcija

Fali snaga + sigurnost + više kondicije i napadač i to je to..ljepša su proigravanja nego prosle sezone pa vi kako hocete
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ono što je Adžem najavio to sam sinoć i vidio. Nova formacija 4-1-4-1, trka i borbenost.
Formacija je bila dobra, ali su linije bile predaleko jedna od druge, što je iziskivalo mnogo trke i "dalekih" dodavanja. benjo desni, Kvesa lije bek; zeljković desni, Bogdanović lijevi stoper. Na zadnjem veznom Hasanović, koji je potpuno korektno odigrao utakmicu. Ispred Hasanovića Tomić, a malo ispred njega Dado. Desno Stana, lijevo Bučan i u napadu Nedo. Linije su trebale biti bliže jedna drugoj, kako ne bi gubili snagu iako su svi igrači pokazali izuzetnu borbenost i fizičku spremnost.
Osim te postavke igrača na terenu nije mi se svidjela igra po bokovima. Čola niti jednom a Kvesa možda jednom da je prošao ofanzivno i ubacio loptu u 16. Stana i Bučan nisu ulazili u sredinu i tako pravili prostor bekovima. To je često radio npr. Višća i donedavno Selimović i tako bi pravili viška igrača u napadu. Tokom cijele utakmice se pokušavalo doći do Nede, a imao je samo jedan upotrebljiv centaršut za cijelu utakmicu i to u drugom poluvremenu. S obzirom da sam nam linije bile predaleko tako su i dodavanja morala biti duža, što je ostavljalo dovoljno prostora igračima Lovćena da blagovremeno intervenišu, a u napadu nisu ni imali prevelikih ambicija.
Po meni su bekovi i krila najviše zakazali, a možda im je i rečeno da tako igraju - (igra bez puno rizika). Izmjene su napravljene, ali formacijski nije ništa promjenjeno, a niti su se linije približile jedna drugoj i na taj način (kraćim pasovima) došli do gola. Jamak je ušao i ostao na poziciji zadnjeg veznog, to je učinjeno i sa Bajićem i Svrakom. Mislim da smo morali biti zbijeniji i igrati sa više rizika.
Lično sam očekivao da će umjesto jednog beka ući Svraka na krilo, a Stanu prebaciti na beka, čime bi dobili više prostora u ofanzivi. Očekivao sam i da Jamak (igrač koji zna lopte) otići na Dadinu poziciju i tako biti nliže golu i pokušati podvaliti loptu. Bajić je zamjenio Nedu i ostao odsječen kao i Nedo, a on tokom utakmice nije dobio loptu u prostor niti je dobio loptu u noge. Sve su išle na glavu. Žao mi je što smo igrali preoprezno (iako to na prvu ne izgleda), jer smo morali postići gol. željo je kvalitetnija ekipa od Lovćena.
Ovo je moje viđenje utakmice i mislim da su nam šanse za prolaz i dalje veće nego Lovćenu. Moramo se bukvalno zbiti i postići gol-dva, jer će u Petrovcu za to imati više prostora. Lovćen će igrati otvorenije.
Formacija je bila dobra, ali su linije bile predaleko jedna od druge, što je iziskivalo mnogo trke i "dalekih" dodavanja. benjo desni, Kvesa lije bek; zeljković desni, Bogdanović lijevi stoper. Na zadnjem veznom Hasanović, koji je potpuno korektno odigrao utakmicu. Ispred Hasanovića Tomić, a malo ispred njega Dado. Desno Stana, lijevo Bučan i u napadu Nedo. Linije su trebale biti bliže jedna drugoj, kako ne bi gubili snagu iako su svi igrači pokazali izuzetnu borbenost i fizičku spremnost.
Osim te postavke igrača na terenu nije mi se svidjela igra po bokovima. Čola niti jednom a Kvesa možda jednom da je prošao ofanzivno i ubacio loptu u 16. Stana i Bučan nisu ulazili u sredinu i tako pravili prostor bekovima. To je često radio npr. Višća i donedavno Selimović i tako bi pravili viška igrača u napadu. Tokom cijele utakmice se pokušavalo doći do Nede, a imao je samo jedan upotrebljiv centaršut za cijelu utakmicu i to u drugom poluvremenu. S obzirom da sam nam linije bile predaleko tako su i dodavanja morala biti duža, što je ostavljalo dovoljno prostora igračima Lovćena da blagovremeno intervenišu, a u napadu nisu ni imali prevelikih ambicija.
Po meni su bekovi i krila najviše zakazali, a možda im je i rečeno da tako igraju - (igra bez puno rizika). Izmjene su napravljene, ali formacijski nije ništa promjenjeno, a niti su se linije približile jedna drugoj i na taj način (kraćim pasovima) došli do gola. Jamak je ušao i ostao na poziciji zadnjeg veznog, to je učinjeno i sa Bajićem i Svrakom. Mislim da smo morali biti zbijeniji i igrati sa više rizika.
Lično sam očekivao da će umjesto jednog beka ući Svraka na krilo, a Stanu prebaciti na beka, čime bi dobili više prostora u ofanzivi. Očekivao sam i da Jamak (igrač koji zna lopte) otići na Dadinu poziciju i tako biti nliže golu i pokušati podvaliti loptu. Bajić je zamjenio Nedu i ostao odsječen kao i Nedo, a on tokom utakmice nije dobio loptu u prostor niti je dobio loptu u noge. Sve su išle na glavu. Žao mi je što smo igrali preoprezno (iako to na prvu ne izgleda), jer smo morali postići gol. željo je kvalitetnija ekipa od Lovćena.
Ovo je moje viđenje utakmice i mislim da su nam šanse za prolaz i dalje veće nego Lovćenu. Moramo se bukvalno zbiti i postići gol-dva, jer će u Petrovcu za to imati više prostora. Lovćen će igrati otvorenije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Zato su bolja gostovanja od ovih tekmi gdje dodju sve treneri i znalci i pocnu pametovati o taktici i formaciji..
Momci su se borili,ovi su na srecu izvukli nulu i jbg provukli se nekako..Kad se sve ponovo sagleda bolji smo bili,imace i oni pritisak u revansu prva tekma pred svojim navijacima,imaju u glavi da mogu proci dalje i mislim ako im zabijemo u prvih 20.min da bi ih i mogli nakantat al pravo..Samo u kost i jako,pogodak ce sam doci..
MANIJACI 5+ sinoc
Momci su se borili,ovi su na srecu izvukli nulu i jbg provukli se nekako..Kad se sve ponovo sagleda bolji smo bili,imace i oni pritisak u revansu prva tekma pred svojim navijacima,imaju u glavi da mogu proci dalje i mislim ako im zabijemo u prvih 20.min da bi ih i mogli nakantat al pravo..Samo u kost i jako,pogodak ce sam doci..
MANIJACI 5+ sinoc

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
najgora stvar za vas je revans koji se igra u 5h na stadionu gdje nema metra hladovine... a Bgm iskreno, sinoc se vidjelo da vam pripreme nisu ni blizu nivoa od prije 3-4 godine
- SarajlijaTM
Najgore je sinoc bilo,moze samo bolje,ne sekiraj se.rammstein je napisao/la:najgora stvar za vas je revans koji se igra u 5h na stadionu gdje nema metra hladovine... a Bgm iskreno, sinoc se vidjelo da vam pripreme nisu ni blizu nivoa od prije 3-4 godine
A na tom stadionu,ne igra samo zeljo,igra i lovcen,a sinoc su na kosevu trazili pumpicu svakih 5min...
-
- Kontakt:
realno gledajući ovakav sastav željezničara je za sredine tabele,jednostavno bezidejna igra,dosada....
Treba vam 4 extra pojačanja da vas isčupa iz ove situacije
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- moustapha
- Kontakt:
Biće kvalitetnih timova ove sezone u PL-u, ali ne odskace to mnogo od ovog Zeljinog kadra. Mozda par ekipa.intercontinental je napisao/la:realno gledajući ovakav sastav željezničara je za sredine tabele,jednostavno bezidejna igra,dosada....
#divovi