Ako zele vratiti Thomasa,onda ce 99.9% morati platiti luxury tax.Porez za ekipu koja nece ni u PO?Totalno nelogicno,ali ipak je to SAC,pa nista nije iskljuceno...BABADZO je napisao/la:Malo je previse ipak,nije ni toliko mlad a 16 mill je po meni puno za backup playa (osim ako ne pplaniraju da starta ukoliko ne uspiju vratiti IT).adriano_leite je napisao/la:Ne znam je li bilo, D. Collison potpisao za Kingse, 3 godine 16 miliona. Jako dobro pojacanje za Kingse i nije ni sekunde preplacen. Mlad igrac, sa PO iskustvom i igrao sa Paulom.
2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2014-15 NBA Off-Season
top 5? Malo previse ?BABADZO je napisao/la:
Razumijem ja sta hoces reci,ali jednostavno bi li ti odbio 130 miliona da ti neko ponudi i rekao dajte mi 80 ?
Recimo Arenasov ugovor nije ni bio max,,prvobitno su mu ponudili 127 al je uzeo manje.
Melo se NY-u sa finansijke strane itekako isplati koje god pare trazio,jer ipak je to najvece trziste u Americi,a Melo je topp 5 u ligi i sigurno da ima jos 4-5 sezona na visokom nivou.
UpravoNEZALAGANJE je napisao/la: Ako zele vratiti Thomasa,onda ce 99.9% morati platiti luxury tax.Porez za ekipu koja nece ni u PO?Totalno nelogicno,ali ipak je to SAC,pa nista nije iskljuceno...

Plus me nije plaho odusevio bez CP3 ali otom potom, Kingsi su to.
Howard jest najbolji centar lige ali to samo govori koliko fali pravih centara,meni je iskren u blagom padu,18 poena 12 skokova i nema cak ni 2 blokade po utakmici,prije 4 godine njegove brojke 23,14,2.5
Malo sam te izgubio kod Blakea i odbrane(Melo je prosle sezoone bio ponajbolji defenazivac NY-a,ko god je odgledao vise od 2-3 utakmice to je mogao vidjeti)
Slazemo se u biti sa 4 od 5
Malo sam te izgubio kod Blakea i odbrane(Melo je prosle sezoone bio ponajbolji defenazivac NY-a,ko god je odgledao vise od 2-3 utakmice to je mogao vidjeti)

Ne kazem da je Melo los ili sta vec ne, u odbrani nego da je Blake bolji, i tu mu dajem edge.BABADZO je napisao/la:Howard jest najbolji centar lige ali to samo govori koliko fali pravih centara,meni je iskren u blagom padu,18 poena 12 skokova i nema cak ni 2 blokade po utakmici,prije 4 godine njegove brojke 23,14,2.5
Howard je odigr'o fenomenalan PO, Orlando Dwight. Druga stvar sto Brada nije sastavio 2 dobre tekme..
Izgleda da je LAL ponudio Melu ugovor od 96 mil na 4 godine.
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ne ide sve po planu na Floridi

Adrian Wojnarowski: Says official who was part of meetings ESPN reported on: "There's clearly a breakdown in communication between LeBron and (Wade and Bosh)."
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Poslije ovog breakdowna izgleda da neće nastaviti u Miamiu. Navodno bi se trebao sastati lično sa Sunsima, Mavsima i Cavsima naredne sedmice ukoliko Riley ne sklepa nešto. Poslije ovog Rocketsi definitivno love Mela."[James is] giving Riley time to go get players for them but if that doesn't happen in the next few days … LeBron seems ready to explore the market."
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Samo jos fale James i Melo zapadu
Fucking east man..

Fucking east man..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
James u svom stilu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- adriano_leite
- Kontakt:
Superstar tim Houston nije uspio ni meeting sa agentom Paulom dobitiHes je napisao/la:Poslije ovog breakdowna izgleda da neće nastaviti u Miamiu. Navodno bi se trebao sastati lično sa Sunsima, Mavsima i Cavsima naredne sedmice ukoliko Riley ne sklepa nešto. Poslije ovog Rocketsi definitivno love Mela."[James is] giving Riley time to go get players for them but if that doesn't happen in the next few days … LeBron seems ready to explore the market."

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Tako nekako, valjda su samo preko telefona razgovarali s Jamesovim agentom i to je bilo to.adriano_leite je napisao/la:Superstar tim Houston nije uspio ni meeting sa agentom Paulom dobitiHes je napisao/la:Poslije ovog breakdowna izgleda da neće nastaviti u Miamiu. Navodno bi se trebao sastati lično sa Sunsima, Mavsima i Cavsima naredne sedmice ukoliko Riley ne sklepa nešto. Poslije ovog Rocketsi definitivno love Mela."[James is] giving Riley time to go get players for them but if that doesn't happen in the next few days … LeBron seems ready to explore the market.".
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
- adriano_leite
- Kontakt:
Da, tako rece Wojo, a on da kaze trava je siva ja bih mu vjerovaoHes je napisao/la:
Tako nekako, valjda su samo preko telefona razgovarali s Jamesovim agentom i to je bilo to.

Phoenix met on Wednesday and Cavaliers officials met on Thursday with Paul. Houston Rockets officials spoke with Paul by phone, but were not granted a meeting and have moved on with their pursuit of Carmelo Anthony, **** told Yahoo Sports.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ako LBJ zeli da mjenja klub PHX je way to go, od rostera, salary cap-a do trade asseta, sve imamo 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Volio bih ili da dođe u Sunse, logično, ili u Cleveland zbog Adriana. Ne bi volio da ode u neki drugi tim na zapadu, a ne bi volio vala ni da ostane u Heatu, hoću neko veliko osvježenje i promjenu u ligi.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
K'oda gledam Melo će pristati na malo manji ugovor sa Knicksima kako bi mogli potpisati Gasola i igrati zajedno u New Yorku.
@adriano
Zato sto hoce max preko 20 miliona, a mi mu ti ne mozemo ponuditi. A I moguce je da samo stavlja pritisak na Pat-a. Phx, Cle mu mogu ponuditi lovu, Dallas je otpo jer su produzili Dirka tako da im je ostalo 16 miliona slobodno.
Zato sto hoce max preko 20 miliona, a mi mu ti ne mozemo ponuditi. A I moguce je da samo stavlja pritisak na Pat-a. Phx, Cle mu mogu ponuditi lovu, Dallas je otpo jer su produzili Dirka tako da im je ostalo 16 miliona slobodno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cak i da Melo prihvati 'samo' 15-17mil(a to se nece desiti),oni Gasola ne mogu dovesti za vise od,cini mi se MLE tax payera.NeverGiveUp je napisao/la:K'oda gledam Melo će pristati na malo manji ugovor sa Knicksima kako bi mogli potpisati Gasola i igrati zajedno u New Yorku.

- NeverGiveUp
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Cak i da Melo prihvati 'samo' 15-17mil(a to se nece desiti),oni Gasola ne mogu dovesti za vise od,cini mi se MLE tax payera.NeverGiveUp je napisao/la:K'oda gledam Melo će pristati na malo manji ugovor sa Knicksima kako bi mogli potpisati Gasola i igrati zajedno u New Yorku.
Opet se ne bih začudio. Nadam se da je svjestan kako mu je jedini pravi izbor Chicago ako hoće išta da napravi u karijeri, (čak i ako bi se Ruža opet povrijedio).
Izgleda da je CHI otpo, dovodite Mirotica, znaci da bi mogli dovesti Mela samo sa S&T.NeverGiveUp je napisao/la:
Opet se ne bih začudio. Nadam se da je svjestan kako mu je jedini pravi izbor Chicago ako hoće išta da napravi u karijeri, (čak i ako bi se Ruža opet povrijedio).
Sve su sanse da ce ostat u NYK, dati im mozda godinu da se rijese ugovora pa da mu sklope ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.