Muhamed Bešić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Chinaglia
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Chinaglia » 04 jul 2014, 13:18

Barry i Bešić nisu isti profil igrača :D Barry je ipak kreativac, Bešić je destruktivac, što će reći da su kompatibilni :D James McCarthy je centralni vezni, sekundarna pozicija mu je ofanzivni vezni, al' vidio sam da navijači Evertona upoređuju Bešića s McCarthyjem po stilu igre :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jul 2014, 13:24

Chinaglia je napisao/la:Barry i Bešić nisu isti profil igrača :D Barry je ipak kreativac, Bešić je destruktivac, što će reći da su kompatibilni :D James McCarthy je centralni vezni, sekundarna pozicija mu je ofanzivni vezni, al' vidio sam da navijači Evertona upoređuju Bešića s McCarthyjem po stilu igre :D
Zayeb plavi brate :D Barry je destruktivac ala Bešić, i sam Mume može puno toga naučiti od njega. Ovo govorim eventualno, pošto ni sam ne vjerujem da će Bešić otići u Everton.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 jul 2014, 13:31

Chinaglia je napisao/la:Barry i Bešić nisu isti profil igrača :D Barry je ipak kreativac, Bešić je destruktivac, što će reći da su kompatibilni :D James McCarthy je centralni vezni, sekundarna pozicija mu je ofanzivni vezni, al' vidio sam da navijači Evertona upoređuju Bešića s McCarthyjem po stilu igre :D
McCarthy je centralni odnosno ofanzivni vezni kao sto sam i rekao. Barry je slicniji Besicu. On je i u Manchester Cityu i u Evertonu igrao tog zadnjeg veznog. Jedino je kod Evertona ponekad i dolazio u napad. Znaci isto kao Besic sto je odigrao za nas. Barry je za Everton prolse sezone odigrao od 32 utakmice ( 31 kao zadnji vezni samo 1 kao centralni vezni ). Uostalom odgledao sam bar 15-tak njegovih utakmica za Everton i prije za City. U svakom slucaju Everton trenutno nema jaku konkurenciju na zadnjem veznom a Tottenham ima. Everton je cak zavrsio ispred Tottenhama proslu sezonu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 jul 2014, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jul 2014, 13:32

Barryju je to sekundarna pozicija, al' prije svega zadnji vezni, centralni, kako god hoćeš :D pa gdje si ti vidio defanzivnog veznog igrača da je zabio toliki broj golova, frajer je godinama nosio igru Aston Ville :D Bešić je klasični destruktivac, sa strašnim fizičkim predispozicijama :o njegovo je da kvari igru protivnika :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 jul 2014, 13:35

Chinaglia je napisao/la:Barryju je to sekundarna pozicija, al' prije svega zadnji vezni, centralni, kako god hoćeš :D pa gdje si ti vidio defanzivnog veznog igrača da je zabio toliki broj golova, frajer je godinama nosio igru Aston Ville :D Bešić je klasični destruktivac, sa strašnim fizičkim predispozicijama :o njegovo je da kvari igru protivnika :D
Zadnji vezni nije isto kao centralni vezni. Zadnji vezni = destruktivac. Barry je primarno destruktivac. Pa i Yaya je zadnji vezni pa je zabio 17 golova prosle sezone. Ponekad krene u napad. Pusti ti engleske forume.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jul 2014, 13:36

Možda je on nekada bio centralni vezni, od kada je došao u City on je destruktivac koji je igrao u paru sa Yayom i čuvao mu leđa. Isto tako radi i u Evertonu Barkley-u i tom Mc nekom :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 04 jul 2014, 13:36

Barry je kao i Besic poceo karijeru na stoperu, da bi polako poceo preko lijevog beka zavrsio kao vezni igrac. I da, klasicni je destruktivac, golovi koje je zabijao najvise su bili iz penala i iz drugih prekida.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 jul 2014, 13:38

FaraonTM je napisao/la:Možda je on nekada bio centralni vezni, od kada je došao u City on je destruktivac koji je igrao u paru sa Yayom i čuvao mu leđa. Isto tako radi i u Evertonu Barkley-u i tom Mc nekom :D
:thumbup:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jul 2014, 14:50

Tottenham, West Ham i Swansea zele Besica.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 jul 2014, 14:52

Ovo je igrac za kojeg ne brinem gdje bi trebao otici,jer znam gdje god da odluci da ce izdominirati i da cemo ga za par godina gledati u najboljem klubu na svijetu - Real Madridu

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 04 jul 2014, 16:59

Chinaglia je napisao/la:ponovo se spominje Tottenham, rekoše na Sky-u, pozivajući se na Daily Star :D
sve što počinje na daily a dolazi iz engleske je relevantno ravno nuli :D.
samo sky i bbc , ostalo jok, dobro mozda telegraph i the guardian
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 04 jul 2014, 17:25

Davno sam ja reko da on ide u Tottenham :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jul 2014, 17:29

mirzatele je napisao/la:Ovo je igrac za kojeg ne brinem gdje bi trebao otici,jer znam gdje god da odluci da ce izdominirati i da cemo ga za par godina gledati u najboljem klubu na svijetu - Real Madridu
Misliš Barceloni :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 04 jul 2014, 17:29

Hoće li iko zabraniti ovom zeničkoj polupismenoj imitaciji novinara D. Kurbegoviću da objavljuje tekstove na ovom portalu?
"Adnan Zahirović je igrač koji je po mišljenju mnogih nedostajao u Brazilu".
Sine, A. Z. može samo Bešiću pertle na kopačkama zavezat.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jul 2014, 17:34

Najjace je ovo kad povezuju ga sa pola PRemiershipa a na kraju ce zavrsiti u nekakvoj bezveznoj ekipi...naravno daleko jacoj od Ferencvarosa ali ni blizu ovima koji se spominju, volio bi da grijseim.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 04 jul 2014, 17:36

Edvin_Mg je napisao/la:Svaki dan sve veca i veca lista klubova,al nista konkretno da se desi... Ako je sve istina onda bi morao odlucit vise,jer ima ekipa po mjeri za sad,vidjet cemo ostalo samo da ode iz Madjarske,al vole ga gore haman strasno samo da ga ne prenese pa ostane gore
Na kraju ode Mume u jedan od turskih sporeva.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 04 jul 2014, 18:06

Ako predje u totenhem za 2-3 godine ide za 50miliona u real haha
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 04 jul 2014, 18:13

DeeWa je napisao/la:Ako predje u totenhem za 2-3 godine ide za 50miliona u real haha
real life nije playstation, ne ide to sve tek tako
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 04 jul 2014, 18:42

Ako nisi skonto salio sam se radi velikih transfera iz totenhem u real za velike pare xD
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 04 jul 2014, 23:09

DeeWa je napisao/la:Ako nisi skonto salio sam se radi velikih transfera iz totenhem u real za velike pare xD
:mrgreen: izvini druze 95% ovih ovdje se ne zezaju
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Maverick, Varta i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []