Ermin Zec

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

pandzo
Kontakt:

Ermin Zec

Post Postao/la pandzo » 07 jan 2009, 00:21

Ermin Zec (Bugojno, 27. ožujka 1988.) bosansko-hercegovački nogometaš.
Ermin je karijeru započeo u NK Iskri iz rodnog Bugojna da bi 2007. prešao u HNK Šibenik. Prema tranfermarktu vrijedi 800.000 €. Dobrom igrom u šibenskom dresu privukao je pažnju izbornika bh. reprezentacije Miroslava Blaževića koji ga poziva na prijateljski ogled sa reprezentacijom Slovenije u kojem je i debitirao ulaskom sa klupe u 77. minuti. Zanimljivo je to da je zbog izostanaka[1] mnogih inače standadnih igrača morao igrati u obrani kao bek.

Ja mislim da je strasan igrac :) jos iz Bugojna.

A najbolje od svega nije igrac koji se dize previse :) samo naprijed ;)

no rules
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la no rules » 07 jan 2009, 00:30

Ja mislio ZEC otišao iz Šibenika pa nova tema :|

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 08 jan 2009, 23:52

Ja moram takodje napisat bilo kakav komentar ,necu da ga hvalim ja ga dobro poznajem i dosta od mene sto cu mu samo zazelit ppuno srece,a moram se na ovog kolegu nadovezat sto je mislio da je otisao iz Sibenika,nije a mala su sanse da ode prije ljeta jer ovi traze zaista preveliko obestecenje !!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 09 jan 2009, 01:35

Dobar je Zec i mislim da zasluzuje da igra za bolji klub nego Sibenik. ;)

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 09 jan 2009, 14:55

Tarik14 je napisao/la:Dobar je Zec i mislim da zasluzuje da igra za bolji klub nego Sibenik. ;)
Ma momka poznajem licno i nebih da neko pomisli da ga previse hvalim,ali momak je zaista skroman,evo sada je u situaciji gdje stvarno ima konkretnih ponuda ali ovi iz Sibenika su ga "zamolili" da ostane do kraja sezone da ima pomogne da izbore najbolji plasman u historiji kluba tj. da se plasiraju u neka evropska takmicenja,jer do godine oni ce imat cak 4 clana u euro takmicenjima,a on je kao nagradu za dobr igre izabran za zamjenika kapitene i to je znak koliko mu vjeruju i zele da od njega naprave pravog igraca,a i selektor Tulic ga ja izabrao za kapitena U21,ipak njemu je Sibenik puno pomogao i treba im se oduzit ,pozzzz

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 10 jan 2009, 11:08

Momak je super uz Ibru vodeći u hrv.ligi naj su ,samo klub loš treba on dalje da napreduje,pa dokazao se i u mladoj repki,ima potencijala,brz je .Samo sretno mu ,jednostavan omiljen u Šibeniku kod navijača !
...Zeko ,Zeko!
Fi hajati.
GO Bosno.

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 10 jan 2009, 14:38

loptica je napisao/la:Momak je super uz Ibru vodeći u hrv.ligi naj su ,samo klub loš treba on dalje da napreduje,pa dokazao se i u mladoj repki,ima potencijala,brz je .Samo sretno mu ,jednostavan omiljen u Šibeniku kod navijača !
...Zeko ,Zeko!
Vidim da si izgleda upucen u hrvatsku ligu ili to njega poznajes pa ovako pise,dobro si to primjetio :)))))
Ma ibro je njemu puno pomogao kakoje otisao u Hrvatsku,da nije njega ko zna kad bih dobio i poziv za U21,on ga je prvio poceo preko medija spominjat i onda selektoru mlade rep predlozio i evo sada su zajedno i u A reprezentaciji odigrali jednu utakmicu !!!

pandzo
Kontakt:

Post Postao/la pandzo » 11 jan 2009, 15:25

aa evo citammm ciruu odusevio zec na dvoranskom turniru :):):)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 jan 2009, 01:55

ja bi ga volio vidjeti u hajduku, a i igrao bi zajedno sa ibrom
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 12 jan 2009, 16:09

YNWA je napisao/la:ja bi ga volio vidjeti u hajduku, a i igrao bi zajedno sa ibrom
Dobri su prijatelji i ja bih volio ,ali nece bit od tog nista,jer preskup je on Hajduku ,tako su bar oni izjavili !!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 jan 2009, 16:16

seldo je napisao/la:Dobri su prijatelji i ja bih volio ,ali nece bit od tog nista,jer preskup je on Hajduku ,tako su bar oni izjavili !!
hajduk je sve jaci i jaci, jos kad prodaju kalinica imat ce oni para,
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 12 jan 2009, 16:25

YNWA je napisao/la:
seldo je napisao/la:Dobri su prijatelji i ja bih volio ,ali nece bit od tog nista,jer preskup je on Hajduku ,tako su bar oni izjavili !!
hajduk je sve jaci i jaci, jos kad prodaju kalinica imat ce oni para,
Imaju oni i sada para,ali skupo im da plate jednog igraca iz hrvatske lige 2 milona eura koliko sibenik trazi,jebga ja sam s njim licno pricao kaze da skoro nikakvih sansi nema da predje tamo,a na ljeto u inostranstvo ide sigurno!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 jan 2009, 16:42

seldo de jos koji put napomeni da si pricao sa zecom, i da ga poznajes :|
za zeca bi bilo dobro kad bi presao u bundesligu :)
100% sportski i krajnje opušten potpis

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 jan 2009, 17:52

RiNo je napisao/la:seldo de jos koji put napomeni da si pricao sa zecom, i da ga poznajes :|
za zeca bi bilo dobro kad bi presao u bundesligu :)
Hehe...sta ces RiNo...mozda seldo dobije koju kintu posle kad se ovaj proslavi...epp nema za dzabe... :lol:
Salim se...ali stvarno ta poznanstva mogu biti dragocjena...koliko god bio neko situiran, kada ti neki "milijunas" kapne sta...dobro doslo..njemu nista...a tebi taman. 8-)
Evo jedan mali primjer...istina 100%, jer se radi o mom rodjenom Amidzi...nekad golman izmedju ostalih i Beogradskog Rada, koji je bio tada u 2 Jugo ligi...covjek bio dobar golman i pogotovo ljudina ostavio dobar utisak, stekao razna poznanstva..pogotovo sa Partizanovim Golcem ( stariji su culi za njega, igrao u Southamptonu).
Da malo skratim pricu...da kaze pjesnik sta je htjeo reci:
Moj amidza bio prvi trenar Savi Milosevicu, trenirao ga sve dok Partizanovi scauti nisu primjetili mladog talenta...njegove veze i poznanstva su ucinile svoje...ostalo je istorija...svi znamo kavu je karijeru tip imao.
Sta dalje...dodje rat, amidza izbjego u Austriju...Savo sirom Evrope gradio svoju karijeru...izgubili su sav kontakt, navodno je Savo u intervjuima pominjo svog trenera, raspitivao se..ovaj drugi sita dusa...nije htjeo da se namece, da se prvi javlja...i sve tako 15-tak godina...sve do skora, kad je Milosevic imao oprostajnu utakmicu za Srbiju protiv Bugarske.
Poslao je ljude,urucio mu avionsku kartu, smjestaj za hotel i zamolio ga da dodje na njegovu oprostajnu utakmicu..sto je ovaj i prihvatio.
Priredio mu je spektakularan docek..vip loze..do samog krema njihovog jet-seta..vecera sa najuzim krugom prijatelja...
Ono glavno, zbog cega sam ovo i poceo da pisem...je da je dobio neku simbolicnu "sumicu" za pocetak...uzeo mu br. konta...za dalja ucesca...i da ce mu kucu u Bosni komplet adaptirati...tip je galantan, nema sta.
Vom Jäger zum Gejagten

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 12 jan 2009, 18:02

blago se amidzi, samo kod te adaptacije nek skonta dobro grijanje :D

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 12 jan 2009, 18:04

Cuo sam i da je Dzeko, sad kad je dolazio u Sarajevo, rodjaku kupio poslovni prostor. Sta ce moze mu se prostor ga dodje mozda par SEDMICNIH plata koje je zaradio dok je bio na odmoru u Sarajevu.
...JA SAM SARAJEVO...

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 12 jan 2009, 18:44

Ma Zec je za kalinica igracina...Ja da sam na njegovom mjestu, otiso bi il u hajduk il u metz...Naravno ako metz udje u prvu, mislim da nebi bilo dobro da ode u njemacku pa da bude sa njm npr. kao sa Saidom... Jedino da ode u neku ekipu kao Karlsruhe,Gladbach... al bice igracina, to je bitno...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jan 2009, 19:00

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 12 jan 2009, 19:13

Dobar je Ermin to je sigurno, gledao sam ga dosta puta kad je igrao za Iskru, sigurno dobar igrac i mislim da ce otici sigurno u jaci klub, iz liga "petice". Gledao sam ga i u dresu Sibenika, doduse na tv-u, ali stvarno momak igra za deset i vidi se da odskace od drugih
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 12 jan 2009, 20:08

Slazem se bih bilo najbolje da ode u malo slabiju ekipu njemajckoj bunedes ligi,npr samo da nije ekipa u zoni ispadanja tu se tesko dokazivat neka osrednja ekipa,ali vidjet cemo sta ce bit do ljeta.......

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.