Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
U anketi na portalu koji mu je najvise naklonjen a koja je samim brojem glasova vise nego relevantna cak 80% anketiranih kaze da Safet treba da ide.
Sve je jasno,Susic je vec bivsi selektor,nece se usudit kockati se sa svojim foteljama radi njega,nece sigurno.
Safete idi i ne okreci se,povedi Tinkija,sve Germane,Avdukica i Piplicu.
Sve je jasno,Susic je vec bivsi selektor,nece se usudit kockati se sa svojim foteljama radi njega,nece sigurno.
Safete idi i ne okreci se,povedi Tinkija,sve Germane,Avdukica i Piplicu.
- The_Target
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/talovic- ... ije/135115" onclick="window.open(this.href);return false;
Ipak produzenje ugovora safetu nece biti samohotka... misljenje tehnicke komisije ce biti podloga za glasanje IO o prihvatanju ili neprihvatanju safetovog izvjestaja, odnosno o tome da li ce mu biti ponudjen novi ugovor ili ce saradnja biti okoncana.. do 9. ce biti svega...
Ipak produzenje ugovora safetu nece biti samohotka... misljenje tehnicke komisije ce biti podloga za glasanje IO o prihvatanju ili neprihvatanju safetovog izvjestaja, odnosno o tome da li ce mu biti ponudjen novi ugovor ili ce saradnja biti okoncana.. do 9. ce biti svega...
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo trosite vrijeme sa tim FB Stranicama. Nemate nikakve koristi od toga.
Nije mi jasno koji mentol moras biti pa podrzavat Safeta poslje onakve postavke protiv Nigerije 
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- The_Target
- Kontakt:
Mislim da je rješenje cijelo vrijeme tu, treba Seadu Susicu dati mandat za kvalifikacije za Euro haha ( malo ironije )
Safet mu je provukao igrace na SP, Hajduk mu se ne moze zahvaliti koliko je novca u klub na ovaj nacin doslo, e moj safete, haj ti iz repke vidis da smo ljubomorni na tvoje takticke sposobnosti 
Zadnja izmjena: The_Target, dana/u 04 jul 2014, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Rođeni brato
Kad das mandat onom magarcu je isto kao da si ga dao njegovom bratu. Jos ce koji igrac iz agencije uletiti u ekipu dotad, u to sam siguran.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
džakailibu
- Kontakt:
papetov interviju za avazov sport' citao iko? ima li kakvih mentalnih bravura?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Dominacija, kao i uvijek.džakailibu je napisao/la:papetov interviju za avazov sport' citao iko? ima li kakvih mentalnih bravura?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
džakailibu
- Kontakt:
ne sumjam da je za tebe dominacija!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Najgore je i ako slucajno otjeraju Papeta, opet nece neki ozbiljni selektor doci jer je i savez josuvjek neozbiljan. Steta radi ovog talenta sto trenutno imamo u repci da nemozemo pravog selektora dovest poput Vahe ili nekog ozbiljnijeg stranca
- DonCorleone
- Kontakt:

Francuska lijeva strana: Evra, Matuidi, Griezmann = Tri igraca zatvaraju jednu stranu (lijevu)
Francuska desna strana: Debuchy, Pogba, Valbuena = Tri igraca zatvaraju jednu stranu (desnu)
Njemacka lijeva strana: Höwedes, Khedira, Özil = Tri igraca zatvaraju jednu stranu (lijevu)
Njemacka desna strana: Lahm, Schweinsteiger, Müller = Tri igraca zatvaraju jednu stranu (desnu)
Tako to rade selektori koji poznaju osnov taktike i formacije. Steta sto je nasa zlatna generaciju u rukama covjeka koji se provukao kroz evoluciju.
Zaista nevjerovatno da ima ljudi koji njega podrzavaju nakon Nigerije, kakav im je samo razum, Boga pitaj.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Švabo nakon velikih kritika vratio Lahma na desnog beka. Pametan čovjek uči na greškama, a glup (čitaj tele Pape) ih ponavlja iz utakmice u utakmicu.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
On ima problema sa desnim bekom zbog povreda a i zato sto je Großkreutz malo poludio pa gadjao navijace kebapom, i to mu je terapija, a ne zato sto Löw popusta pritisku.voltron30 je napisao/la:Švabo nakon velikih kritika vratio Lahma na desnog beka. Pametan čovjek uči na greškama, a glup (čitaj tele Pape) ih ponavlja iz utakmice u utakmicu.
Ali, svejedno, u Njemackoj se slusa itekako sta hoce navijaci, bolio bih da vidim da njihov kapiten ne da izjavu drzavnoj TV i da ih zove misevima...hahahahah...ja mislim da bi on zavrsio karijeru odmah, momentalno.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Nema on problema s desnim bekom, nego je desnog beka prebacio na defanzivnog veznog, ono što je radio Guardiola u Bayernu, i zbog toga je naišao na silne kritike. Al' vidio je i on poslije utakmice protiv Alžira da je vrag odnio šalu i prestao je eksperimentisati i vratio Lahma na prirodnu poziciju.SamoOstroINaPrvu je napisao/la:On ima problema sa desnim bekom zbog povreda a i zato sto je Großkreutz malo poludio pa gadjao navijace kebapom, i to mu je terapija, a ne zato sto Löw popusta pritisku.voltron30 je napisao/la:Švabo nakon velikih kritika vratio Lahma na desnog beka. Pametan čovjek uči na greškama, a glup (čitaj tele Pape) ih ponavlja iz utakmice u utakmicu.
Ali, svejedno, u Njemackoj se slusa itekako sta hoce navijaci, bolio bih da vidim da njihov kapiten ne da izjavu drzavnoj TV i da ih zove misevima...hahahahah...ja mislim da bi on zavrsio karijeru odmah, momentalno.
Za ovo ostalo se slažem, al' ne možemo mi u istu rečenicu s Nijemcima, Nijemci kao prvo nikada ne bi tele postavili za selektora, pa tek onda sve ostalo.
Najkorisniji igrač reprezentacije svih vremena, njegovo veličanstvo - Zvjezdan Misimović!- Pape nas je odveo na Svjetsko prvenstvo, osvojio je najviše bodova u kvalifikacijama i uspio je ono što niko prije njega nije. Čovjek ima rezultate i dvije strane se sada trebaju dogovoriti o nastavku saradnje, ali to nije moj posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Malo realnosti...
Taj pametni covjek (Low) se neki dan provukao protiv Alzira. Ne trebam pisati kakvu ekipu on ima a kakvu ima Alzir.
Njemacka je Real Madrid a Alzir je Almeria. Pa jedva nekako prodjose, Neuer ih spasavao.
BiH i Nigerija sa druge strane su slicne po jacini, pa nas je sudija pokrao, inace ne vjerujem da bi izgubili.
Taj pametni covjek (Low) se neki dan provukao protiv Alzira. Ne trebam pisati kakvu ekipu on ima a kakvu ima Alzir.
Njemacka je Real Madrid a Alzir je Almeria. Pa jedva nekako prodjose, Neuer ih spasavao.
BiH i Nigerija sa druge strane su slicne po jacini, pa nas je sudija pokrao, inace ne vjerujem da bi izgubili.
Protiv Nigerije nas je više Sušić pokrao nego sudija 
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Pa cuj, te stvari, provukao, nesretno izgubio, i slicne budalastinje se samo na Balkanu, u Africi i Rusiji prosipaju...Svabe su prosli i to se kod njih cijeni i broji, on moze sve utakmice dobiti i sa 1:0 u produzecima, ali ako dodje daleko, vjeruj da ce biti idol nacije...calcio je napisao/la:Malo realnosti...
Poraz je poraz, i nema lijepog i nezasluzenog poraza, kod Svabe je tako...
A za Lahma...covjek igra dobro i zadnjeg veznog, ako ima jake saigrace, moze to dobro odigrati, od tekme do tekme, ne sumnjam da ce to Löw odraditi dobro..
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.