Nek njih njihovi navijaci kritikuju mi ćemo svojeDANTES je napisao/la:šta tek reći za trčanje Italijana ili još gore Španaca?JoseMourinho je napisao/la:Nije problem ispast al bar se trudit možeš, trcat ako nista dat od sebe 150%

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nek njih njihovi navijaci kritikuju mi ćemo svojeDANTES je napisao/la:šta tek reći za trčanje Italijana ili još gore Španaca?JoseMourinho je napisao/la:Nije problem ispast al bar se trudit možeš, trcat ako nista dat od sebe 150%
RiedaNKMramor je napisao/la:
http://www.****/sport/fudbal/ovih-de ... -euro-2016" onclick="window.open(this.href);return false;
A inače 90% nabrojanih su oko 21 godine, djeca još. Vidi se koliko pratiš naše igrače po inostranstvu kad imaš takvo mišljenje.Ne mogu za reprezentaciju Andore, ali zato mogu za mlade ekipe Ajaxa, Basela, Borussije, Saint-Etienna, za Ried, Brondby. Ma šta ja pričam, pojma ja nemam o nogometu...
ali su bili na evropskim tri puta u tih 12 godina... eto sad vidiš da ti slabo padanje na pamet ide... uostalom iskustvo se ne odnosi samo na igrače i struku već i logistiku.... takođe veliki broj tih igrača je igrao i na prvenstvima za mlađe kategorije... kontas li ti da bosna nema ama baš nikakvo ni nalik iskustvo?DeeWa je napisao/la:Ja ne kontam kako se neko moze vaditi na iskistvo reprezentacije? Eto rusi prvi mi padaju na pamet. Likovi nisu bili na SP od 2002.godine. I sta sad dodju neki likovi na SP i sad samo zato sto su neki njihovi preci bili na SP ispada da trebaju imat bolji rezultat od nas? Ima sigurno cak i boljih primjera al eto ovaj mi prvi pao na pamet. Glupo je skroz tako gledat. Nasi igraci igraju u city, levekruzen, roma, stuttgart, schalke i sl mnogi od njih su imali priliku igrati u evropi al eto hajd da kazemo da jesu imali tremu sto je normalno, to nije nikakav izgovor. Nisu oni ni u kakvom losijem polozaju u odnosu na druge. Nisu svi inieste, casillasi, benzeme, klose i ostali sa nekoliko ucesca na svjetskim prvenstvima pa da kazemo mi jadni.
Nemoj dirati covjeka, vidis da prati nase igrace po inostranstvuMaksuzBaksuz je napisao/la:RiedaNKMramor je napisao/la:
http://www.****/sport/fudbal/ovih-de ... -euro-2016" onclick="window.open(this.href);return false;
A inače 90% nabrojanih su oko 21 godine, djeca još. Vidi se koliko pratiš naše igrače po inostranstvu kad imaš takvo mišljenje.Ne mogu za reprezentaciju Andore, ali zato mogu za mlade ekipe Ajaxa, Basela, Borussije, Saint-Etienna, za Ried, Brondby. Ma šta ja pričam, pojma ja nemam o nogometu...
![]()
![]()
![]()
Ali zato Safet, Osim i još bar 10 ljudi koji su u fudbalu na ovaj ili onaj način imaju iskustvo igranja na SP/EP. Nama iskustvo nije problem, već mentalitet, urođena sklonost da od svega napravimo teferić i narodno veselje, bespotrebna euforija i amaterizam u svemu što radimo.DANTES je napisao/la:ali su bili na evropskim tri puta u tih 12 godina... eto sad vidiš da ti slabo padanje na pamet ide... uostalom iskustvo se ne odnosi samo na igrače i struku već i logistiku.... takođe veliki broj tih igrača je igrao i na prvenstvima za mlađe kategorije... kontas li ti da bosna nema ama baš nikakvo ni nalik iskustvo?DeeWa je napisao/la:Ja ne kontam kako se neko moze vaditi na iskistvo reprezentacije? Eto rusi prvi mi padaju na pamet. Likovi nisu bili na SP od 2002.godine. I sta sad dodju neki likovi na SP i sad samo zato sto su neki njihovi preci bili na SP ispada da trebaju imat bolji rezultat od nas? Ima sigurno cak i boljih primjera al eto ovaj mi prvi pao na pamet. Glupo je skroz tako gledat. Nasi igraci igraju u city, levekruzen, roma, stuttgart, schalke i sl mnogi od njih su imali priliku igrati u evropi al eto hajd da kazemo da jesu imali tremu sto je normalno, to nije nikakav izgovor. Nisu oni ni u kakvom losijem polozaju u odnosu na druge. Nisu svi inieste, casillasi, benzeme, klose i ostali sa nekoliko ucesca na svjetskim prvenstvima pa da kazemo mi jadni.
BaDa12 je napisao/la:Moram da pohvalim gospodina Bakovića, poprilično diplomatske odgovore daje, dosta je elokventan...
Ovo je prije par dana izjavio za Nezavisne. Zanima me da li je slučajno bilo govora oko novih igrača, konkretno Arslanagića?“U ovom trenutku nikakva lista kandidata ne postoji. Znači, na bilo kojem nivou ili sjednici organa Saveza nije definisana bilo kakva rezervna opcija, bar u oficijelnoj formi. Ako postoji nešto nezvanično, onda ja za to ne znam. Sušić je, dakle, trenutno prva opcija, a da li je jedina to može zavisiti samo od epiloga pregovora s njim”, ističe Baković.
Nije bilo pitanja o igračima i budućnosti. Više su sumirali utiske iz Brazila. Što se budućnosti tiče, samo spomenuše te izvještaje, jer je septembar blizu. A septembar je najljepši mjesec, lubenica-učiteljica.Virtu4l je napisao/la: Ovo je prije par dana izjavio za Nezavisne. Zanima me da li je slučajno bilo govora oko novih igrača, konkretno Arslanagića?
Tko su gosti, hocel bit Velid Spaho?Head je napisao/la:Evo sutra neka emisija u 21 na BHT o svemu sto se desavalo u Brazilu, bice zanimljivo.
Ja se nadam da hoće.robijas_Ri je napisao/la:Tko su gosti, hocel bit Velid Spaho?Head je napisao/la:Evo sutra neka emisija u 21 na BHT o svemu sto se desavalo u Brazilu, bice zanimljivo.