1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Imam osjecaj da ce da bude neki nepostojeci penal za Brazil.Kolubija je jaca od Brazila i ocekujem njihov prolazak u polufinale.Brazil ima jak motiv i zelju,Kolubija sve ostalo.
Očekivali smo zanimljiv i neizvjestan derbi, a dočekali smo klasičnu nogometnu uspavanku.
Francuzi neprepoznatljivi, jedino je Benzema nešto pokušavao u napadu, ali to naravno nije bilo dovoljno da bi se dobila Njemačka. S druge strane, Elf (čitaj njemačka disciplina) obično završava posao kada na vrijeme postigne gol. Hummels je pogodio u maniru rasnog strijelca i odveo svoju ekipu u četvrto uzastopno polufinale.
Nije isključeno ni da konačno osvoje Mundijal; kakva bi to ironija bila kada bi to uradili s ovom generacijom, po mom mišljenju slabijom od onih s prošlih Eura i SP-a u Južnoj Africi.
Btw, Neuer prekucao igru.
Večeras se nadam prolasku Kolumbije, ali mislim da će pritisak na njih odraditi svoje. Brazil se izvukao protiv Čilea, što ne bi i danas!? Negdje moraju pročepiti, a Cafeterosi su im do sada bili stalna mušterija.
Francuzi neprepoznatljivi, jedino je Benzema nešto pokušavao u napadu, ali to naravno nije bilo dovoljno da bi se dobila Njemačka. S druge strane, Elf (čitaj njemačka disciplina) obično završava posao kada na vrijeme postigne gol. Hummels je pogodio u maniru rasnog strijelca i odveo svoju ekipu u četvrto uzastopno polufinale.
Btw, Neuer prekucao igru.
Večeras se nadam prolasku Kolumbije, ali mislim da će pritisak na njih odraditi svoje. Brazil se izvukao protiv Čilea, što ne bi i danas!? Negdje moraju pročepiti, a Cafeterosi su im do sada bili stalna mušterija.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kako dosadna utakmica , produzila mi je iftar za dva sata.
- Consigliere
- Kontakt:
Jel moglo vise rutinski?
Koji pad u igri Francuske nakon ulaska Girouda!
Ajmooooo sada Kolumbijaaaaaaa!!!

Koji pad u igri Francuske nakon ulaska Girouda!
Ajmooooo sada Kolumbijaaaaaaa!!!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
mene je uspavala totalnoHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako dosadna utakmica , produzila mi je iftar za dva sata.
@Consigliere
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Goalgetter
- Kontakt:
Claus je napisao/la:Očekivali smo zanimljiv i neizvjestan derbi, a dočekali smo klasičnu nogometnu uspavanku.![]()
Francuzi neprepoznatljivi, jedino je Benzema nešto pokušavao u napadu, ali to naravno nije bilo dovoljno da bi se dobila Njemačka. S druge strane, Elf (čitaj njemačka disciplina) obično završava posao kada na vrijeme postigne gol. Hummels je pogodio u maniru rasnog strijelca i odveo svoju ekipu u četvrto uzastopno polufinale.Nije isključeno ni da konačno osvoje Mundijal; kakva bi to ironija bila kada bi to uradili s ovom generacijom, po mom mišljenju slabijom od onih s prošlih Eura i SP-a u Južnoj Africi.
Btw, Neuer prekucao igru.![]()
Ako nemci ne osvoje ova SP nikad nece !!!!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sta je vama,jel ja jedini oovde vidim argentinu kako rutinski ovo uzima ? 
Čak i lakše nego što se očekivalo prolaze Nijemci kraj ljigavih Francuzića.Jedino što nas možda malo žalosti je što s Francuzima odlaze i njihove bolje polovice koje su ovaj turnir najbolje predstavile Europu na tribinama.Spremamo se lagano i za drugi dvoboj gdje ćemo uživat u Cuadradovom silovanju anonimnog jadnika koji se nađe na beku Brazilaca.S druge strane od antipatičnih domaćina kao i uvijek očekujemo puno simuliranja i plačipi*karenja što će Teofil sigurno s guštom popratiti sa kojom šamarčinom tijekom susreta 
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 04 jul 2014, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
To je teza s kojom se u globalu slažem, ali ne znam šta je čudno u mojoj konstataciji?Andrej je napisao/la:Claus je napisao/la:Očekivali smo zanimljiv i neizvjestan derbi, a dočekali smo klasičnu nogometnu uspavanku.![]()
Francuzi neprepoznatljivi, jedino je Benzema nešto pokušavao u napadu, ali to naravno nije bilo dovoljno da bi se dobila Njemačka. S druge strane, Elf (čitaj njemačka disciplina) obično završava posao kada na vrijeme postigne gol. Hummels je pogodio u maniru rasnog strijelca i odveo svoju ekipu u četvrto uzastopno polufinale.Nije isključeno ni da konačno osvoje Mundijal; kakva bi to ironija bila kada bi to uradili s ovom generacijom, po mom mišljenju slabijom od onih s prošlih Eura i SP-a u Južnoj Africi.
Btw, Neuer prekucao igru.![]()
Večeras se nadam prolasku Kolumbije, ali mislim da će pritisak na njih odraditi svoje. Brazil se izvukao protiv Čilea, što ne bi i danas!? Negdje moraju pročepiti, a Cafeterosi su im do sada bili stalna mušterija.![]()
![]()
Ako nemci ne osvoje ova SP nikad nece !!!!
Činjenica je da Panceri nemaju bogzna kakvu odbranu (štoperi + bekovi, obzirom da se Lahm žrtvuje u veznom redu), kao ni klasičnog napadača (krila donekle). Ponajbolji igrač, Marco Reus, također nije u timu.
Dobili smo pobjednika u još jednoj kategoriji na prvenstvu. Gospodin Nestor Pitana najjači combover:

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Gledam sastav Maicon igra
A i kod Kolumbije neki novi
A i kod Kolumbije neki novi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne valjaj gluposti.nedim93 je napisao/la:jer je meksička liga kvalitetnija od svih evropskih
LINE-UP: Julio Cesar, Thiago Silva (c), David Luiz, Fernandinho, Marcelo, Hulk, Paulinho, Fred, Neymar, Oscar, Maicon
LINE-UP: Ospina, Zapata, Yepes (c), Sanchez, Armero, Gutierrez, Rodriguez, Cuadrado, Guarin, Ibarbo, Zuniga
LINE-UP: Ospina, Zapata, Yepes (c), Sanchez, Armero, Gutierrez, Rodriguez, Cuadrado, Guarin, Ibarbo, Zuniga
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
pogledaj šta ti pišeš pa onda meni ponovo odgovori.Dzoni je napisao/la:Ne valjaj gluposti.nedim93 je napisao/la:jer je meksička liga kvalitetnija od svih evropskih
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Guaro u prvoj.Gdje je onaj moj post o sigurnosti na tribinama?
Steta, bolje su Alzirci odigrali protiv Svaba nego Francuzi.
Vjerujem da Kolumbija moze i treba izbaciti ovaj trkacki, nekreativni Brazil.
Vjerujem da Kolumbija moze i treba izbaciti ovaj trkacki, nekreativni Brazil.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
uzima ovo Kolumbija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.