1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Daje Brazilu titulu odma,fuj znaci,ljudi ih ubise nigdje zutog
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Najbolje poluvrijeme za Brazil na prvenstvu, ali šta im to vrijedi kad imaju Freda i Hulka koji će drage volje propustiti svaku moguću šansu. Kolumbija probala da se nametne kao ravnopravan takmac u tehničkom smislu, ali ne ide to baš tako lagano.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tempo je zestok i ulaze punom snagom u duele, svaka cast na tome. Bore se za svoju reprezentaciju a ne kao evropljani, posebno ove vece zemlje su razocarale (Spanija, Italija).skyisthelimit je napisao/la:BosnaSTL je napisao/la:Nakon one uspavanke ovo je PRAVI FUDBAL !
Strasna utakmica i tempo igre. To je to. Daj juznoamerikancima loptu u noge i dobijes ovo..
Evropljani su uvreda za nogomet.
Ali malo je tu dobrih kombinacija, ja jos nisam vidio neku lijepo izgradjenu akciju ili nesto.
Evropljani uvreda za nogomet, pa Bože dragi
.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo BiH dolazi u obzircalcio je napisao/la:da je ovom Brazilu jedan klasni golgeter...
A moze i ovaj:

Neki novi Brazil veceras.
Bolji su, mogli su i do jos jednog gola bar, Kolumbijci su morali onu kontru kada je James napravio visak rijesiti dosta bolje, one stvari ne smijes jednostavno propustati ako zelis izbaciti Brazil u Brazilu.
Navijam za Kolumbiju ali realno tesko je da Brazil ispadne sada, posebno ovaj Brazil veceras koji je, za sada naravno, i zasluzio prolaz u ovom mecu.
Navijam za Kolumbiju ali realno tesko je da Brazil ispadne sada, posebno ovaj Brazil veceras koji je, za sada naravno, i zasluzio prolaz u ovom mecu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pokralo Kolumbiju za slobodnjak.Ako ce se pustat onakvo izletavanje iz zivog najbolje da odmah ispred lopte stanu.
- Consigliere
- Kontakt:
Tihomir je za Kolumbiju, ono sto je Mamic za HrvatskuSiamoNoi je napisao/la:Radi se usluga Interu da ga Tihomir moze uvaljat nekim imbecilimaDonnie Darko je napisao/la:Imal' i jedno logično objašnjenje zašto Guarin igra večeras?
Inace, us'o im jos jedan krompir
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
KokainmasteRofPoker je napisao/la:Pa sta jedu ove zene u Kolumbiji?? Lijepa, zgodna, prirodna, pa sta je reci. jao, jao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sudija previše dopušta grubu igru jer Fernandinho ubi hljeb u Jamesu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kako jadna postavka na terenu Kolumbijaca. K'o da im je Pape selektor..
Razočaran sam.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Oj ovog Brazila. Evo sto bi normalno onaj Fernandinho vec bio na rubu crvenog, a on ni zuti karton nema
.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- OnlyUnited
- Kontakt:
Oscar je imao nekoliko dobrih kretnji, gdje je u 4-5 navrata skontao namjere protivnika i presjekao lopte, cini mi se mozda i 3 Cuadradu. Veoma inteligentan igrac, koji ima povuceniju ulogu veceras, da bi ostali u vrhu imali slobodu. Gledaj malo utakmicu druze, nemoj samo pratiti driblinge i uzbudjenja..mirzatele je napisao/la:Koja si ti Oscar prevara od igraca
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 04 jul 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Brazil proigra sad kad su najbitnije utakmice, dosad se provlacili.
da hoce Pekerman ubaciti Martineza ili bar Baccu...Hame mora imati pomoc naprijed, jer sam ne može.
da hoce Pekerman ubaciti Martineza ili bar Baccu...Hame mora imati pomoc naprijed, jer sam ne može.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobar mec, pun tempa i naboja, grubih startova i prilika u kojima Brazlci prednjace, no Kolumbija je pokazala da je vrlo opasna iz kontre tako da ovdje jos nista nije rijeseno.
Ocekujem od Kolumbijaca da daju barem jedan gol ali je pitanje mogu li ostati na ovom jednom primljenom
Ocekujem od Kolumbijaca da daju barem jedan gol ali je pitanje mogu li ostati na ovom jednom primljenom
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jok, napis'o sam klasniGoalgetter je napisao/la:Mene trazis?calcio je napisao/la:da je ovom Brazilu jedan klasni golgeter...![]()
Ma ne znam, kontam dobro bi im dosao neki klasicni sidras koji ce stajati u 16 i trpati, ali vrijeme takvih izgleda da prolazi. Ovi novi moderni napadaci moraju puno da se trose u igri pozadi, a ako sta zabiju - odlicno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Istina, tanki su skrojz na toj poziciji. Fred je prevara od igraca, i nista dosada nije pokazao, dok Jo nije nista bolji. A i trenutno mi nijedan bolji osim ''Spanca'' ne naumpada. Bio je onaj Leonardo Damiao cini mi se, ali odavno ga ne pratim.calcio je napisao/la: Jok, napis'o sam klasni
Ma ne znam, kontam dobro bi im dosao neki klasicni sidras koji ce stajati u 16 i trpati, ali vrijeme takvih izgleda da prolazi. Ovi novi moderni napadaci moraju puno da se trose u igri pozadi, a ako sta zabiju - odlicno.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Precijenili su se (i ja sam ih precijenio), na osnovu viđenog do sada od obje reprezentacije. Pokušali su da se nametnu i da diktiraju tempo što protiv Brazila ipak ne ide tako lako, širina je na strani Brazila i to je to, ne možeš sa 4-5 igrača da se nametneš protiv Brazila. Sad je malo kasno, ali da su se postavili kao Čile ja bih prvi rekao da nema potrebe za tim. A bilo je.Amar Dzeko je napisao/la:Kako jadna postavka na terenu Kolumbijaca. K'o da im je Pape selektor..Razočaran sam.
Evropljani uvijek na prvenstvima igraju najmanje atraktivan fudbal sa puno puno taktike .
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Debelo su se precijenili. Pa odbrana i golman su im ostavljeni na milost i nemilost Brazilcima. Sreća pa ovi ne znaju.DukeOfWellington je napisao/la:Precijenili su se (i ja sam ih precijenio), na osnovu viđenog do sada od obje reprezentacije. Pokušali su da se nametnu i da diktiraju tempo što protiv Brazila ipak ne ide tako lako, širina je na strani Brazila i to je to, ne možeš sa 4-5 igrača da se nametneš protiv Brazila. Sad je malo kasno, ali da su se postavili kao Čile ja bih prvi rekao da nema potrebe za tim. A bilo je.Amar Dzeko je napisao/la:Kako jadna postavka na terenu Kolumbijaca. K'o da im je Pape selektor..Razočaran sam.
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.