1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Joj Brazilke

Smora i utakmice. 35 faula dosudjeno nije ne igraju ni sat vremena. Njemacka-Francuska imala 33 kompletnu utakmicu 
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa koji je ovo sindrom kada se ugledaju na onom velikom ekranu? To seJanez je napisao/la:Joj Brazilke![]()
dere, vristi, skace, svasta vidjeti. Brazil dominira na terenu, Kolumbija na tribinama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Sudija ima zabranu davanja zutih domacinu
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Guarin dominira ovim sutevima.Mislim da bi razmjena za Obilinovica bila ok posao.
Samo neka skaču legendo, nama ne smeta.masteRofPoker je napisao/la:Pa koji je ovo sindrom kada se ugledaju na onom velikom ekranu? To seJanez je napisao/la:Joj Brazilke![]()
dere, vristi, skace, svasta vidjeti. Brazil dominira na terenu, Kolumbija na tribinama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Očekujem gol Kolumbije ubrzo
- Goalgetter
- Kontakt:
Koji pad Neymara.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo je bilo u stilu americkog fudbala, mislim na start Cuadrada nad Neymarom
Šta, nije faul?Goalgetter je napisao/la:Koji pad Neymara.![]()
Pa kakav to vi fudbal gledate jbt...
Jao Silve idiota...
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 04 jul 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Cuadrado iduci put ide crveni i 6 mjeseci suspenzije, ako se ne skloni da Neymar prođe
Napokon , haj jos i gajmaru zuti
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
a jes glup lik

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jao smijesno kako glup zuti znaci ne ponistavaju se :S
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Koji idiot ne vjerujem 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno da jeste faul, ali je pad malo teatralan, u njegovom stilu.mandraX je napisao/la:Šta, nije faul?Goalgetter je napisao/la:Koji pad Neymara.![]()
Pa kakav to vi fudbal gledate jbt...
Jao Silve idiota...![]()
![]()
![]()
Silva.
Sudija ipak ponio zuti karton od kuce 
jao jao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.