1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Mogao bi Brazil pocet bez Neymara i Silve protiv Germana, na sta bi licila ta ekipa 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nakon ove utakmice mogu reci da su evropljani ipak doktori za fudbal.
Ovo je bilo ruzno, grubo i ni na sta nije licilo. Ali tempo je bio visok.
Ovo je bilo ruzno, grubo i ni na sta nije licilo. Ali tempo je bio visok.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dani Alves tješi svog budućeg saigrača

Kako je sudija rutinski ovo odradio u korist ovim curica sto plaču.
Fernandinho nije ni treba igrati zadnjih 60min zbog svih mesarskih startova na pocetku.
I ekipa Stoke Citya mu zavidi na startovima.
I ekipa Stoke Citya mu zavidi na startovima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Skupo placena pobjeda Brazilaca.
Dupli karton za Silvu k2ao i moguca povreda Neymara, ono nije nimalo bezazleno izgledalo.
Cesar je trebao dobiti crveni karton nakon onog starta nad Baccom ali je ocigledno puno toga presudilo da isti ne dobije.
Hames je ponovo bio maestralan. Jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac turnira.
Dupli karton za Silvu k2ao i moguca povreda Neymara, ono nije nimalo bezazleno izgledalo.
Cesar je trebao dobiti crveni karton nakon onog starta nad Baccom ali je ocigledno puno toga presudilo da isti ne dobije.
Hames je ponovo bio maestralan. Jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac turnira.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Da se on onako raskesio ko Dzeko poslije nase tekme, ja mislim da se ne bi smio vratiti u Kolumbiju...To samo pokazuje kako je nas narod ponizan da ga mozes i uzjahati a on samo suti...Janez je napisao/la:Kako plače Hames![]()
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Bas mi zao Kolumbijaca, ali za utjehu mi ostaje gledati kako Elf melje ove posrane Brazilce
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Opet ova ciganija prodje. Nadam se da ce im njemci ocitati bukvicu. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znači Brazil je u finalu, Njemci ne bi trebali biti neki problem, tu ide lagano pobjeda s 2 razlike. 
-
RiverPlate
- Kontakt:
SamoOstroINaPrvu je napisao/la:E moj Susicu, Scolari napravi od Brazilaca trkace a ti ne mozes ni nase rezerviste natjerati da trce...
Grbavica naš je Hram!!!
Žao mi Hamesa pravo
više nego Kolumbije ....dao je sve od sebe
kakav igrac
ona stoka Zuniga satra Neymara, pregazi ga doslovno i prođe bez kartona
...ne izgleda ono nikako dobro
izgleda da je kičma u pitanju
ona stoka Zuniga satra Neymara, pregazi ga doslovno i prođe bez kartona
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ubjedljivo najbolji igrač turnira.Omerbavarac je napisao/la:Hames je ponovo bio maestralan. Jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac turnira.
Poserem se na dan u kojem Griezmann i Hamez plaču poslije tekme
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Cisto sumnjam...Svabe ne mogu nadtrcati, a niti nadigrati kako izgleda..Sheyi je napisao/la:Znači Brazil je u finalu, Njemci ne bi trebali biti neki problem, tu ide lagano pobjeda s 2 razlike.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Panceri će raštelovati ovaj precjenjeni tim Brazila.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
onaj čoban je uništio Neymara...djelovalo je strašno na prvu..šteta za utakmicu s Švabama ako on ne bude igr'o...Brazilci zasluženo idu dalje,mada su u drugom igrali daleko lošije
A.F.C. Bournemouth!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slazem se, trebao je odmah na pocetku postaviti nivo i pokazati da nece tolerisati grubu igru. Slab sudija.Dado je napisao/la:Bilo bi ih upola manje da je podjelio 3-4 zuta na pocetku kad je trebao. Ovako poslao Neymara u bolnicucalcio je napisao/la:51 faul sviran do sada, a mogao je komotno jos toliko svirati.Dado je napisao/la:E moj sudija. Od utakmice napravio klaonicu
Na kraju je brojka stala na 54 faulova a mogao je kao sto rekoh svirati jos toliko. Mislim da je ovo rekord na SP.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 05 jul 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Džeko je poseba priča ne vrijedi ga spominjati. Njega i Hamesa ne mozes nikako porediti.SamoOstroINaPrvu je napisao/la:Da se on onako raskesio ko Dzeko poslije nase tekme, ja mislim da se ne bi smio vratiti u Kolumbiju...To samo pokazuje kako je nas narod ponizan da ga mozes i uzjahati a on samo suti...Janez je napisao/la:Kako plače Hames![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
I da, genijalni europski sudija je bio maestralan, nema šta. Poserem se na ovakvo suđenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.