Dresovi su fantasticni!deni_m1312 je napisao/la:
evo kako novi stoje kapitenu
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Volim te Zeljo!!!
- moustapha
- Kontakt:
Dresovi su super. Sada ce izgledati ko Crvena Zvezda.FC BAYERN je napisao/la:Meni su dresovi drama
#divovi
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Robben natjeravao provalnike nožem po kući
Nizozemski krilni napadač Bayerna Arjen Robben (26) prošle je godine imao neugodan susret u svojoj kući s trojicom provalnika. Istjerao ih je iz doma kuhinjskim nožem...
Pozivajući se na tekst iz španjolske Marce, tvrdi to njemački Bild, opisujući pritom situaciju kroz razgovor sa suigračem Ivice Olića i Danijela Pranjića.
Robben se nalazio u prizemlju kuće kada je začuo buku na katu. Oboružao se kuhinjskim nožem i krenuo u provjeru situacije koja je rezultirala bijegom trojke kroz prozor.
- Bilo je to prošle godine. Natjeravao sam ih nožem po kući, a onda su nestali - sjetio se Robben i našalio se za kraj:
- Sada će svi u Njemačkoj znati da se sa mnom nije za šaliti.
Nizozemski krilni napadač Bayerna Arjen Robben (26) prošle je godine imao neugodan susret u svojoj kući s trojicom provalnika. Istjerao ih je iz doma kuhinjskim nožem...
Pozivajući se na tekst iz španjolske Marce, tvrdi to njemački Bild, opisujući pritom situaciju kroz razgovor sa suigračem Ivice Olića i Danijela Pranjića.
Robben se nalazio u prizemlju kuće kada je začuo buku na katu. Oboružao se kuhinjskim nožem i krenuo u provjeru situacije koja je rezultirala bijegom trojke kroz prozor.
- Bilo je to prošle godine. Natjeravao sam ih nožem po kući, a onda su nestali - sjetio se Robben i našalio se za kraj:
- Sada će svi u Njemačkoj znati da se sa mnom nije za šaliti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Prelijepi dresovi. I ooni crni dresovi prije par sezona su bi čudo bili, ali ovi su strašni.
OVO SE MORA IMATdeni_m1312 je napisao/la:
evo kako novi stoje kapitenu
vidi dresova, mogli bi najbolju prodaju imati u beogradu. jos samo za manekena da uzmu piksija i darka pančeva i to je to. koliko su crveno bijeli ispred sto se tice mode od ovih iz minhena, deceniju.
- moustapha
- Kontakt:
Naravno da su ispred, kada Bayern vraca retro stil.bh hrvat je napisao/la:vidi dresova, mogli bi najbolju prodaju imati u beogradu. jos samo za manekena da uzmu piksija i darka pančeva i to je to. koliko su crveno bijeli ispred sto se tice mode od ovih iz minhena, deceniju.
#divovi
odlicni dresovi, nema sta...samo brate ne uklapaju im se crne štucne sa ovim dresovima, nadam se da ce do subote promijeniti čarape

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sitnica...Emir_ZENICA je napisao/la:70 euraribery je napisao/la: OVO SE MORA IMAT
Halo Bing, imam neke dresove za prodati...
Sent from my Philips Smart TV.
Sta je ovo, u pola sezone mjenjamo dresove?! Komercijala
ili je u pitanju Bayin rodjus.
Dresovi ko dresovi nisu losi, ali posto sam ja oduvijek mrzio Zvezdu...meni nisu nesto plahali.
Dresovi ko dresovi nisu losi, ali posto sam ja oduvijek mrzio Zvezdu...meni nisu nesto plahali.
Vom Jäger zum Gejagten
Bayer protiv Kölna hvata bundesligaški rekord
U subotnjoj prvenstvenoj utakmici 24. kola njemačke Bundeslige, u srazu Bayera i Kölna u Leverkusenu, domaćim se nogometašima nudi ostvarenje rekorda...
Naime, pobijedi li sastav Juppa Heynckesa u toj utakmici ostvarit će niz od 24 vezana susreta bez poraza, a takvo što do sada nije uspjelo nikome u njemačkom prvenstvu.
Trenutačno je Bayer izjednačen na vječnoj listi s momčadi Bayerna koja je takav niz ostvarila u sezoni 1988/89 kada je minhensku momčad s klupe vodio upravo Heynckes.
- Taj mi rekord baš ništa ne znači, važnije je zadržati prvo mjesto na ljestvici - tvrdi trener vodeće momčadi lige koja je u dosadašnjem dijelu ostvarila trinaest pobjeda i deset remija.
U subotnjoj prvenstvenoj utakmici 24. kola njemačke Bundeslige, u srazu Bayera i Kölna u Leverkusenu, domaćim se nogometašima nudi ostvarenje rekorda...
Naime, pobijedi li sastav Juppa Heynckesa u toj utakmici ostvarit će niz od 24 vezana susreta bez poraza, a takvo što do sada nije uspjelo nikome u njemačkom prvenstvu.
Trenutačno je Bayer izjednačen na vječnoj listi s momčadi Bayerna koja je takav niz ostvarila u sezoni 1988/89 kada je minhensku momčad s klupe vodio upravo Heynckes.
- Taj mi rekord baš ništa ne znači, važnije je zadržati prvo mjesto na ljestvici - tvrdi trener vodeće momčadi lige koja je u dosadašnjem dijelu ostvarila trinaest pobjeda i deset remija.
Gdje god da si ovo nasao je cista laz. Rekord i dalje drzi HSV iz ere Felixa Magatha kada nisu izgubili 36 utakmica.dr.adnan je napisao/la:Bayer protiv Kölna hvata bundesligaški rekord
Sonstige Rekorde und wissenswerte Fakten
Meiste Titelgewinne (Najvise osvojenih naslova)
FC Bayern München (20)
Meiste Bundesliga-Spielzeiten (Najvise sezona u Bundesligi)
Hamburger SV (47)
Höchste Zahl an Siegen in einer Spielzeit (Najvise pobjeda u jednoj sezoni)
FC Bayern München (25, 1972/73)
Geringste Zahl an Niederlagen in einer Spielzeit (Najmanje poraza u jednoj sezoni)
FC Bayern München (1, 1986/87)
Längste Siegesserie (Uzastopnih pobjeda)
FC Bayern München (15 Spiele, 19. März bis 20. September 2005)
Am längsten ungeschlagen (Najvise utakmica bez poraza)
Hamburger SV (36 Spiele, 30. Januar 1982 bis 22. Januar 1983)
Meiste Tore einer Spielzeit (Najvise golova u jednoj sezoni - se odnosi samo na jedan klub klub)
FC Bayern München (101 Tore, 1971/72)
Wenigste Gegentore einer Spielzeit (Najmanje golova u jednoj sezoni - se odnosi samo na jedan klub)
FC Bayern München (21 Gegentore, 2007/08)
Meiste Tore einer Spielzeit (Najvise golova u jednoj sezoni - odnosi se na sve klubove)
1.097 in 306 Spielen (1983/84, im Schnitt 3,58 Tore pro Spiel)
Wenigste Tore einer Spielzeit (Najmanje golova u jednoj sezoni - odnosi se na sve klubove)
790 in 306 Spielen (1989/90, im Schnitt 2,58 Tore pro Spiel)
Meiste Platzverweise einer Spielzeit (Najvise crvenih kartona u jednoj sezoni)
98 rote Karten in der Saison 1994/95
Höchste Zuschauerzahl in einem Spiel (Najvise gledaoca na jednoj utakmici)
88.075 Zuschauer im Spiel Hertha BSC Berlin - 1.FC Köln (26. September 1969)
Ovo mozes provjeriti na oficijelonoj stranici Bundeslige, i na Wikipedi. Eh samo da mi je znato koji je to kreten napisao. Sigurno cuo da Leverkusen koraca ka rekordu pa hajmo sada napisati taj tekst mozda i mi nekad ubodemo pravo zrno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Leverkusen je donji protiv Kolna. Kad su mogli onako iznenaditi Vukove, mogu i farmaceute.
A sto se Bayerna tice, ocekujem prekid crnog niza.
A sto se Bayerna tice, ocekujem prekid crnog niza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja to pročitah na ovoj stranici http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news
Iskreno, nisam provjeravao statistiku, ali ubuduće hoću
Nemoj sta shvatiti da je licno protiv tebe nego je meni smijesno kada neki amateri od novinara, uzmu pistati clanke a nemaju ni vremena provjeriti te informacije.dr.adnan je napisao/la:Ja to pročitah na ovoj stranici http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Koga briga za rekorde, neka se ovoji titula i to je to. 
Bayern zainteresovan igraca odbrane Baria Leonarda Bonuccia 22g..a inace je igrac Genoe....tu se jos umjesao i Juvetnus.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hernan Otamendi se također spominje kao moguće bekovsko pojačanje.Cijena sitnica 15 mil eura.Saurman je napisao/la:Bayern zainteresovan igraca odbrane Baria Leonarda Bonuccia 22g..a inace je igrac Genoe....tu se jos umjesao i Juvetnus..
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Juventus se svugdje mijesa, a nikoga da doveduSaurman je napisao/la:Bayern zainteresovan igraca odbrane Baria Leonarda Bonuccia 22g..a inace je igrac Genoe....tu se jos umjesao i Juvetnus..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.