Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

BaDa12
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la BaDa12 » 05 jul 2014, 00:03

Goalgetter je napisao/la:(ne uzimam kao relevantan izvor portale poput Bhfudbal, Sport i blogove poput Zmajevibih).
Pa, oni su pouzdaniji od Wikileaks-a, šta god da napišu. :kafa:

(Šta je sa Dinom? Samo ovdje se povlači priča da je gotov. Nadajmo se, eno i Tino je zasukao rukave. :njanjanja: )
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 05 jul 2014, 00:16

Ajax je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:
Realist je napisao/la:Od 23 putnika za Brazil izbaciti:Avdukića,Ibričića,Hadžića i Misimovića.Ostaje 19 + Burić,Husić,Arslanagić,Prcić,Hrgota,Zec. S tih 25 imena krenuti u kvalifikacije,od njih 18,odnosno 11 početnih.Vrijeme je da se prestane vrijeđati Tina Sušića.Jedno je idiot Safet selektor,a drugo Tino.Tino zna igrat lopte i neka ga među ovih 25.
nadam se da si vrsajevica slucajno zaboravio..:)
Vidim momak Maria Vrancica nije ubacio ni u prvih 25 igraca :wtf: :wtf:
Kao **** igraca iz Bundeslige i kapitena Njemackih mladih selekcija, malo li je.
Vrančića slučajno zaboravih.Vrančić obavezno.To je brojka 26.Neka Vršajevića.Mujdža je prvi desni bek,Vršajević drugi.Kad se pojavi bolji,onda ok.
Dobro neko reče,budemo li čekali da igrači koji su prošli sve selekcije druge države sa svoje 22 godine odlučuju gdje će igrat u A selekciji,mi smo donji.Halvadžića i slične uzeti u našu U-19.U korijenu sasijecati.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 jul 2014, 00:22

Goalgetter je napisao/la:Otkud vam to da Dino stize u septembru, nisam nigdje citao to (ne uzimam kao relevantan izvor portale poput Bhfudbal, Sport i blogove poput Zmajevibih).
Kad sam napisao da ce nam Adidas biti novi sponzor nisi ni tad vjerovao :)

Dino je nas, kakvi portali i bakraci.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 jul 2014, 00:44

Dino, super... Taman je vrijeme da se kikserski kabadahija nogira!!!

Sent from my Home using fingers

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 05 jul 2014, 00:59

Kakva je situacija sa Husićem,i onim malim iz Atletica-Dennis Salanović...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jul 2014, 01:08

Husić je branio jednu prijateljsku za prvi tim Werdera, doduše, kombinovani sastav je igrao, poslije toga su odigrali čini mi se dva meča, a igrala je najjača ekipa, Husić bio na klupi pretpostavljam

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 05 jul 2014, 01:13

uz arslanagica (momentalno gledajuci) jedino prcic, vrancic i galesic zaradjuju da budu medju 22 A-reprezentativca BiH. ostale poput tankovica, hrgote, halilovica nebrojim medju nase potencijalne reprezentativce.
zavisi od forme ali buric, zahirovic, stevanovic, mahmutovic, stilic, ... ako budu u dobroj formi isto mogu upasti.

mozda da se u sledecoj prijateljskoj ovako pokusa:

---------------------Begovic-------------------
Mujdza---Bicakcic---Spahic---Kolasinac
------------Besic-----------Prcic------------
Hajrovic-----------Pjanic----------Lulic
-------------------Ibisevic-----------------

nakon poluvremena sansu dati arslanagicu umjesto spahica, vrancicu umjesto prcica, galesicu umjesto pjanica i ako je oporavljen buricu umjesto begovica. i tako dati mladim momcima sansu da pokazu sta znaju :-)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jul 2014, 09:30

Realist je napisao/la: Mujdža je prvi desni bek,Vršajević drugi.Kad se pojavi bolji,onda ok.
Ognjen Vranjes je bolji bek od Vrsajevica i to ne malo, nego poprilicno. Vrsajevic je krilo koje samo glumi beka. A bolji se nece pojaviti jer se najvjerovatnije ni ne traze intenzivno. Susic je sam rekao da se iz njegovih timova tesko ispada. Pogledaj kako je Vranjes odigrao protiv npr. Obale Slonovace beka, po meni odlicno. Onih 30 min protiv Irana isto. Zatvorio im je cijelu stranu ali bukvalno. Ne trebaju nam trojica desnih bekova. Avdija moze proci sako kao rezervno desno krilo umjesto Hajrovica. Ako bude bolji od Stevanovica u buducnosti. Vranjesa mozemo koristiti i kao stopera sto igra u svom klubu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 jul 2014, 13:50

Husic

Omerbasic Arslanagic Bunoza Pavlovic

Zolotic Vrancic

Prcic

Stevanovic Tankovic

Hrgota

Volio bi probati nas prvi sastav protiv ovih mladica. Uopce nisam uvjeren u pobjedu zvijezda A tima, a ako bi do nje i doslo mislim da bi se namucili ko nikad. Poraz bi trebalo isto gledat kao realnu opciju. Samo jedan od ovih je igrao za nas A-tim.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 05 jul 2014, 14:03

dubrovnik je napisao/la:Husic

Zolotic Vrancic

Prcic

Stevanovic Tankovic

Hrgota

Volio bi probati nas prvi sastav protiv ovih mladica. Uopce nisam uvjeren u pobjedu zvijezda A tima, a ako bi do nje i doslo mislim da bi se namucili ko nikad. Poraz bi trebalo isto gledat kao realnu opciju. Samo jedan od ovih je igrao za nas A-tim.
Je li poenta onoga štohoćeš da kažeš da je ovaj gore pobrojani tim približno vrijedan kao naš prvi tim. ?? Ili sam ja neštopogrešno razumio

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 jul 2014, 14:24

gost je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Husic

Zolotic Vrancic

Prcic

Stevanovic Tankovic

Hrgota

Je li poenta onoga štohoćeš da kažeš da je ovaj gore pobrojani tim približno vrijedan kao naš prvi tim. ?? Ili sam ja neštopogrešno razumio
U ovom gore timu ima puno igraca koji su bolji od nekih koji igraju u nasem prvom timu, a bogami od podosta onih koji sjede na klupi istog. Ni Nigerija nije bolja od naseg prvog tima ni Egipat B selekcija pa su dobili nas A tim. Siguran sam da bi ova sredina pretrcala vise nego ona s kojom smo igrali protiv Nigerije, da ova odbrana nije losija od one odbrane s kojom smo igrali istu utakmicu, a potencijal napada je losiji samo poradi Edina Dzeka. Kad bi ovoj momcadi dodali 5 igraca A tima nesumnjivo bi pobjeda bila na strani tima kojeg ti ocito ne smatras vrijednim paznje.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 05 jul 2014, 15:05

dubrovnik je napisao/la: U ovom gore timu ima puno igraca koji su bolji od nekih koji igraju u nasem prvom timu, a bogami od podosta onih koji sjede na klupi istog. Ni Nigerija nije bolja od naseg prvog tima ni Egipat B selekcija pa su dobili nas A tim. Siguran sam da bi ova sredina pretrcala vise nego ona s kojom smo igrali protiv Nigerije, da ova odbrana nije losija od one odbrane s kojom smo igrali istu utakmicu, a potencijal napada je losiji samo poradi Edina Dzeka. Kad bi ovoj momcadi dodali 5 igraca A tima nesumnjivo bi pobjeda bila na strani tima kojeg ti ocito ne smatras vrijednim paznje.
Nije vrijedno uopšte komentarisanja.

Sorry.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 05 jul 2014, 15:07

Ne razumijem baš poentu posta. Neozbiljno je spominjati Husića i Omerbašića kao A-reprezentativce kad iza sebe nemaju seniorskog nogometa. Zasad neka ih u U21.
Tanković i Hrgota moraju prvo dati nekakve signale da imaju želju igrati za BiH da bi se spominjali u ovom kontekstu. Prvi nas je već jednom odbio, a i za drugog se priča. I Prcić mora prihvatiti da možda neće biti glavna zvijezda ekipe sa zagarantovanim mjestom.
Stevanović je tu, ali jednostavno trenutno ne pokazuje dovoljno da bude na spisku. Radi se na Arslanagićevom dolasku pod našu zastavu.
Tako da jedino spominjanje Bunoze, Pavlovića i Zolotića na ovoj temi ima smisla, s tim da nisam siguran da je ovaj zadnji ispred Grahovca.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 jul 2014, 15:08

gost je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: U ovom gore timu ima puno igraca koji su bolji od nekih koji igraju u nasem prvom timu, a bogami od podosta onih koji sjede na klupi istog. Ni Nigerija nije bolja od naseg prvog tima ni Egipat B selekcija pa su dobili nas A tim. Siguran sam da bi ova sredina pretrcala vise nego ona s kojom smo igrali protiv Nigerije, da ova odbrana nije losija od one odbrane s kojom smo igrali istu utakmicu, a potencijal napada je losiji samo poradi Edina Dzeka. Kad bi ovoj momcadi dodali 5 igraca A tima nesumnjivo bi pobjeda bila na strani tima kojeg ti ocito ne smatras vrijednim paznje.
Nije vrijedno uopšte komentarisanja.

Sorry.
Onda nemoj ni komentirat.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 jul 2014, 15:17

Edol je napisao/la:Ne razumijem baš poentu posta. Neozbiljno je spominjati Husića i Omerbašića kao A-reprezentativce kad iza sebe nemaju seniorskog nogometa. Zasad neka ih u U21.
Tanković i Hrgota moraju prvo dati nekakve signale da imaju želju igrati za BiH da bi se spominjali u ovom kontekstu. Prvi nas je već jednom odbio, a i za drugog se priča. I Prcić mora prihvatiti da možda neće biti glavna zvijezda ekipe sa zagarantovanim mjestom.
Stevanović je tu, ali jednostavno trenutno ne pokazuje dovoljno da bude na spisku. Radi se na Arslanagićevom dolasku pod našu zastavu.
Tako da jedino spominjanje Bunoze, Pavlovića i Zolotića na ovoj temi ima smisla, s tim da nisam siguran da je ovaj zadnji ispred Grahovca.
Tema se zove potencionalni reprezentativci i radi toga su tu Tankovic i Hrgota. Mnogi su nas odbijali pa na kraju zaigrali za nas. Prcic je bolji od svih nasih veznjaka osim Pjanica. Vrancic je odma iza njega na toj listi. Stevanovic je i ovakav bolji od Vrsajevica. Grahovac nije razbijac i kao takav mi je Zolotic blizi poziciji Besica. Besic kada je zaigrao za nasu repku bio je amater. Ne govorim da je Omerbasic sada spreman za A tim ali da nije potencijal kao junior Shalkea to mi nije jasno. Pa tako su mnogi pisali i za Kolasinca prije samo pola godine. Nece nam Nijemci pustati gotove igrace dugo vremena. Ako zaigra za koju njihovu mladu repku i promjeni sportsko drzavljanstvo izgubljen je za nas. A koji je sljedeci potencijal na njegovom nivou za poziciju desnog beka u nasem nogometu. Mozda Dilaver ne znam drugog.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 jul 2014, 15:38

Zona Hercules pise da Eldin Hadzic ne zeli igrati 3-u ligu i da je odbio sportskog direktora kluba iz Alicantea. Sada trazi novi klub, što je potvrdio i predsjednik Herculesa.
Hadzic ima namjeru vratiti se u 2-u ligu ili čak potpisati za neki od klubova iz Primere. Takođe nije isključena ni opcija odlaska iz Španjolske.
http://zonahercules.com/2014/07/eldin-h ... -hercules/
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 jul 2014, 15:43

Ovu temu fino pod kljuc, jer dok vam je ublehas selektor, mozete se slikati sa dovodjenjem ovdje navedenih igraca. Garnitura Germania uber alles. Rahat patnja jos dvije godine, dok nam potencijal truhne u inostranstvu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jul 2014, 17:15

kokakolas je napisao/la:Ovu temu fino pod kljuc, jer dok vam je ublehas selektor, mozete se slikati sa dovodjenjem ovdje navedenih igraca. Garnitura Germania uber alles. Rahat patnja jos dvije godine, dok nam potencijal truhne u inostranstvu.
Igraci koji su debitovali kod Susica:

Hadzic,
Susic,
Mujdza,
Lulic,
Besic,
Sunjic,
Vrsajevic,
Bicakcic
Hajrovic,
Kolasinac,
Fejzic,
Avdukic,
Vranjes,
Stevanovic,
Zukanovic,
Zahirovic,
Visca,

Itd.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 05 jul 2014, 17:23

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 05 jul 2014, 19:02

calcio je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Ovu temu fino pod kljuc, jer dok vam je ublehas selektor, mozete se slikati sa dovodjenjem ovdje navedenih igraca. Garnitura Germania uber alles. Rahat patnja jos dvije godine, dok nam potencijal truhne u inostranstvu.
Igraci koji su debitovali kod Susica:

Hadzic,
Susic,
Mujdza,
Lulic,
Besic,
Sunjic,
Vrsajevic,
Bicakcic
Hajrovic,
Kolasinac,
Fejzic,
Avdukic,
Vranjes,
Stevanovic,
Zukanovic,
Zahirovic,
Visca,

Itd.
Avdukic je debitirao 2003, Fejzic uopste nije debitirao, a Lulic je debitirao 2008, Mujdza je vec 2009 bio u kontaktu s Cirom i poceo promjeno drzavljanstva. Neznam sto toliko lazes.

Dakle, za 5 godina (ne)rada, 13 igraca su upisali debi. Od tih 13 igraca su 4 iz Seadove agencije Germannia Sport Agenthur. Treba dodati da je dugo odbijao Zukanovica, Besica i Kolasinca. Da nije bilo pritiska "s vana" mi ove igrace nebi gledali u svetom dresu. A vidimo da je Zukanovica **** (kao i Prcic) zbog bratica i Hadzica.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, zikerrz21 i 32 gosta.