Postao/la DukeOfWellington » 02 jul 2014, 22:10
Baš tako, svi komentatori misle da znaju sve o fudbalu, a zaboravljaju da i svi gledaoci misle isto, dakle upravo bi trebali da se spremaju više za fudbal, ali oni uglavnom rade obrnuto.
Sportovi koje ja pratim (a koji nisu mainstream), što su svi bazični zimski sprotovi, biciklizam, atletika, snooker, plivanje, veslanje (kad ga ima), na regionalnim (uglavnom srpskim) sportskim televizijama imaju odlične komentatore i moje zamjerke prema njima su minimalne. Američki sportovi takođe sa ovih par entuzijasta su sasvim OK. Sve ovo me iskreno raduje jer mogu da se u miru posvetim praćenju događaja bez da mi skače pritisak. Što se tiče fudbala uglavnom sam navikao na diletantizam mnogih komentatora pa se onda niti ne uzbuđujem toliko osim kad čujem Maki-Sakija, onda sam lud, moram da tražim streaming ili da koristim mute.
Nadam se da će ES da se kani Bundeslige za ovu regiju, nek to prepuste ovim televizijama koje su se bacile na fudbal, a lovu nek preusmjere na gore navedene sportove, u zadnjih nekoliko godina ostali su bez nekoliko značajnih sportskih događaja radi Bundeslige.