Anel Hadzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Anel Hadzic
86% foruma je s*alo kako ovog momka treba pozvati , odakle sada ovakvi komenatri 

- Goalgetter
- Kontakt:
Neka mu je sa srecom, i da se ovo ljeto proda, pa da ga vise ne gledamo u repci.Hadžić je priznao da ima dvije ponude iz Engleske, ali i jednu iz Italije.
"Ne mogu govoriti o kojim klubovima je riječ. Sve bi trebalo biti poznato u narednih pet do šest dana", kazao je bh. Zmaj, piše Hartlepool Mail.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.hartlepoolmail.co.uk/sport/f ... -1-6712694

NEWCASTLE United are set to open talks with Bosnian star Anel Hadzic.

Ove divlje stranice su uvijek najjače bile u pisanjima o potencijalnim transferima. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Anel Hadzic
Ti sto ga uzmu nece 300 godina poslije ni pomisliti da kupe Bosanca a vjerovatno ni drugi klubovi iz te lige.. Čuj bosanska zvijezda a lik nije ni među 40 najboljih igrača iz BiH i da mu nije brat selektora menadžer poziv nikada ne bi vidio!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
I to sto kazes radi se o skoro nepoznatim stranicama.zizu1991 je napisao/la:Ove divlje stranice su uvijek najjače bile u pisanjima o potencijalnim transferima.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 jul 2014, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
Poznavajuci Newcastle i njohove transfere ovo me ne bi nimalo zacudilo, a i bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi se Hadzic snasao protiv Yaye Tourea ili Ramiresa na terenu 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Je l' se ovo neko zayebava ili stvarno 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Zastone je napisao/la:86% foruma je s*alo kako ovog momka treba pozvati , odakle sada ovakvi komenatri
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:Zastone je napisao/la:86% foruma je s*alo kako ovog momka treba pozvati , odakle sada ovakvi komenatri
Dokaz da nemaju pojma o cemu pisu i sta pisu..samo nek` je baljezganja
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa 21 godinu, dok je jos igrao Europa Ligu sa Riedom, i smatran velikim potencijalom, itekako jeste trebao dobiti poziv. Ali posto momak u 3 godine aspolutno nikako nije napredovao, zamalo zavrsio u Hajduku, i onda imao odron sezonu iza sebe u Sturmu, nije zasluzio poziv. Ne znam ko su tih 86% sto su ga prizivali nedavno, ali znam da sam ga i ja sa 21 godinom smatrao kao potencijalnog kandidata za repku, ali kao sto sam rekao, 24 godina ima, i nije uopste napredovao, stoga za mene, ne vidim kriterij po kojem je on sa reprezentacijom isao na SP.
Kako ne vidis kriterij , evo ti o njemu pisu na sve strane transfer i fin procenat u dzapovima brace SusicGoalgetter je napisao/la:Sa 21 godinu, dok je jos igrao Europa Ligu sa Riedom, i smatran velikim potencijalom, itekako jeste trebao dobiti poziv. Ali posto momak u 3 godine aspolutno nikako nije napredovao, zamalo zavrsio u Hajduku, i onda imao odron sezonu iza sebe u Sturmu, nije zasluzio poziv. Ne znam ko su tih 86% sto su ga prizivali nedavno, ali znam da sam ga i ja sa 21 godinom smatrao kao potencijalnog kandidata za repku, ali kao sto sam rekao, 24 godina ima, i nije uopste napredovao, stoga za mene, ne vidim kriterij po kojem je on sa reprezentacijom isao na SP.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
ajd ne seri, da ti cisto bosanski odgovorimGoalgetter je napisao/la:Sa 21 godinu, dok je jos igrao Europa Ligu sa Riedom, i smatran velikim potencijalom, itekako jeste trebao dobiti poziv. Ali posto momak u 3 godine aspolutno nikako nije napredovao, zamalo zavrsio u Hajduku, i onda imao odron sezonu iza sebe u Sturmu, nije zasluzio poziv. Ne znam ko su tih 86% sto su ga prizivali nedavno, ali znam da sam ga i ja sa 21 godinom smatrao kao potencijalnog kandidata za repku, ali kao sto sam rekao, 24 godina ima, i nije uopste napredovao, stoga za mene, ne vidim kriterij po kojem je on sa reprezentacijom isao na SP.
nisam toliko aktivan na forumu, al kad god sam pogledao temu anel hadzic ti si ga dizao u nebesa, ne prije 3 god nego prije samog poziva u repku prvi put,znaci prije par mjeseci, e onda kad je odigrao lose promjenio si i misljenje, i od pljuvanja susica sto ga ne pozove i ne isproba, i kako je u najboljoj formi od svih, prica ti postaje kontradiktorna... pravi si primjer naseg mentaliteta, i ne samo ti, nego vecina balavaca sto drka po ovom forumu
da se razumijemo ja ne opravdavam njegov poziv, ali se drzim onog sto kazem
svako dobro bih

Upravo to. Kada se prvi put počelo spominjati ovo ime, kao potencijalan reprezentivac, mlad, perspektivan...normalno da je većina bila za da se pozove. Al' šta trebam sada da ga aminujem iako se vidjelo da frajer ne može pojačati ni bh premijerligaša, a kamoli reprezentaciju?! Dobio je šansu, hvala i doviđenja. Ako se nekome uvali kao reprezentativac, Sajo i Sejo će ušiti Mamića u menadžerskim poslovima i uvaljivanju škart robe.Goalgetter je napisao/la:Sa 21 godinu, dok je jos igrao Europa Ligu sa Riedom, i smatran velikim potencijalom, itekako jeste trebao dobiti poziv. Ali posto momak u 3 godine aspolutno nikako nije napredovao, zamalo zavrsio u Hajduku, i onda imao odron sezonu iza sebe u Sturmu, nije zasluzio poziv. Ne znam ko su tih 86% sto su ga prizivali nedavno, ali znam da sam ga i ja sa 21 godinom smatrao kao potencijalnog kandidata za repku, ali kao sto sam rekao, 24 godina ima, i nije uopste napredovao, stoga za mene, ne vidim kriterij po kojem je on sa reprezentacijom isao na SP.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad nesto tvrdis, ocekuejm da to dokazes, tako da, pronadji post gdje sam ga ja dizao u nebesa, osim mozda kad je igrao u Riedu prije 3 godine, ali se toga ne sjecam, a sigurno ga nisam dizao u nebesa prije par mjeseci, jer pratim Austrijsku ligu, posebno otkad je dosao Sturm, i nije nista posebno pokazao.groka12 je napisao/la:ajd ne seri, da ti cisto bosanski odgovorimGoalgetter je napisao/la:Sa 21 godinu, dok je jos igrao Europa Ligu sa Riedom, i smatran velikim potencijalom, itekako jeste trebao dobiti poziv. Ali posto momak u 3 godine aspolutno nikako nije napredovao, zamalo zavrsio u Hajduku, i onda imao odron sezonu iza sebe u Sturmu, nije zasluzio poziv. Ne znam ko su tih 86% sto su ga prizivali nedavno, ali znam da sam ga i ja sa 21 godinom smatrao kao potencijalnog kandidata za repku, ali kao sto sam rekao, 24 godina ima, i nije uopste napredovao, stoga za mene, ne vidim kriterij po kojem je on sa reprezentacijom isao na SP.
nisam toliko aktivan na forumu, al kad god sam pogledao temu anel hadzic ti si ga dizao u nebesa, ne prije 3 god nego prije samog poziva u repku prvi put,znaci prije par mjeseci, e onda kad je odigrao lose promjenio si i misljenje, i od pljuvanja susica sto ga ne pozove i ne isproba, i kako je u najboljoj formi od svih, prica ti postaje kontradiktorna... pravi si primjer naseg mentaliteta, i ne samo ti, nego vecina balavaca sto drka po ovom forumu
da se razumijemo ja ne opravdavam njegov poziv, ali se drzim onog sto kazem
svako dobro bih
Imas 33 listova ovu temu, pa fino prelistaj sta sam pisao o momku, kako sam postupao tek kad je presao u Sturm, pratio svaku njegovu tekmu, da bih onda donio konacni zakljucak o njemu.

Nek' ste se vi javili da uputite neupućene. Ne imati svoj stav, odnosno, ne prezentirati ga dok se ne dođe do finalne tačke, a onda srrati po onima koji su imali svoj, pa taman imali pogrešan i nije neka uber inteligencija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Al i ti lazes. Seadovo kopile nije bilo ni blizu Middlesbrougha.emir79 je napisao/la:Hadzic je imao ponudu iz Engleske prije nego je i zaigrao za BIH.Ajax je napisao/la:Cak i Hadzic je navodno interesantan pojedinim klubovima. Kontaju cim je u reprezentaciji onda mora biti dobar.![]()
A odsteta je minimalna. Da nije SP nebi zaigrao ni u 2 Bundesligi. Kakav god bio Zahirovic je bolji od njega. Mada tesko da ce i ovako preci u neki puno bolji klub. Za njega bi bila premija da zaigra za Salzburg.
Tako da opet prosipas nesto...
Jos dok je za Ried igrao 2011-te imao je ponudu Middlesbrough-a i iz Njemacke Greuther Fürha.
http://www.laola1.at/de/fussball/bundes ... 8---7.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://derstandard.at/1325485760951/Des ... nttaeuscht" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo si dokazo da je otpad koji vodi Germaniju (Sead Susic i Darko Smoljan) na istim nivou kao i ti

Njemu je dvogodisnji ugovor s nekom ispodprosjencom ekipom u Austriji vrh karijere
- velez_mostar
- Kontakt:
Kad vidim ovog momka u reprezentaciji skontam koliko mi je zao likova koji podrzavaju Susica i njegov nepotizam, i koliko zapravo ima licemjernih "navijaca" BiH repke.
Ovaj momak nije kriv sto se odazove na pozivei trazi svoju priliku preko Seada i Safeta, ali tesko ce ga bilo kome uvaliti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovaj momak nije kriv sto se odazove na pozivei trazi svoju priliku preko Seada i Safeta, ali tesko ce ga bilo kome uvaliti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jeste ga selektor gledao (za razliku od Hrgote, Tankovica, Arslanagica, Prcica, Kolasinca itd, neclanove Seadove Germanije neprati ni na TV-u).DonCorleone je napisao/la:I po njemu ce ostati Safet zapamcen, jedan od najgorih igraca ikada pozvanih u reprezentaciju, vrijedi napomenuti da je dosao preko preporuke, jer ga nas selektor licno NIJE gledao.gringobih je napisao/la:Definitivno uz Vrsketa najgori igrac BiH svih vremena...
Susic je Hadzica gledao dva puta, ali ni jednom nije zadovolio ukuse naseg selektora. Sva sreca pa da su ga Sead i Darko Smoljan preporucili, inaci bi gledali ovog talenta (za kojeg se bore MIddlesbroug, Tottenham, Hajduk i Inter) u dresu B reprezentacije Austrije.