Kolumbija pokradena
1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Zanimljivo,to mi je pravilo promaklo
Kolumbija pokradena
Kolumbija pokradena
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Dobiva Njemacka 2:0.
Nepostojeci penal i iz ofsajda
Nepostojeci penal i iz ofsajda
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ovog debila sto ga udari u ledja namjerno 10 tekmi minimum kaznit fuj dno dna 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
jes', al' moze onda i 1' kazni oaplit za silno simuliranje Neymara. Nije lijepo, al' se vrati jednom, a to je sada. Steta za njega, steta za Brazil, ali sta se moze.Rule_hz je napisao/la:ovog debila sto ga udari u ledja namjerno 10 tekmi minimum kaznit fuj dno dna
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Nema Neymara protiv Nemaca, potvrdio Scolari nakon sto je dobio informacije iz bolnice. Znaci da je vreme da Nemci uzmu 4. titulu.
Sad gledam fifinu stranicu gdje ni slova o novom offside-u. Ako neko ima link volio bih da mi ga posalje. Sve sto nalazim jest kako Beusan prica da se offside ponistava ako odbrambeni igrac svjesno igra loptom. Opet slobodno sudijsko uvjerenje.
I jos da naglasim da ovo nije ni slicna situacija onoj gdje je Jelavic pogodio za Hrvate.
I jos da naglasim da ovo nije ni slicna situacija onoj gdje je Jelavic pogodio za Hrvate.
- Consigliere
- Kontakt:
Regularan gol prema novim pravilima. Znam da se pricalo kako je sad otezan posao stoperima. I Beusan je potvrdio... Inace mislim da mi nema glupljih ifraca od tipa Cuadrado ili Gervinho... Neka atraktivnost, potezici, a izbubljenih lopti milion a procenat tacnih pasova ispod 50%
Bez Silve i Neymara nemaju sta traziti u polufinalu, i ovo ime je poklon, mater im
Bez Silve i Neymara nemaju sta traziti u polufinalu, i ovo ime je poklon, mater im
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jedan plačkonja manje.
Zervinjo je ubjedljivo na prvom mjestu ,iza njega bih stavio laveziaConsigliere je napisao/la:Regularan gol prema novim pravilima. Znam da se pricalo kako je sad otezan posao stoperima. I Beusan je potvrdio... Inace mislim da mi nema glupljih ifraca od tipa Cuadrado ili Gervinho... Neka atraktivnost, potezici, a izbubljenih lopti milion a procenat tacnih pasova ispod 50%![]()
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa i prema novim pravilima je offside hebo vas ja. Igrač se aktivirao i iz offside-a išao na skok i tu je kraj priče, bez obzira ko dirnuo loptu. Nije bilo ni prilike da se to novo pravilo "pokaže" jer je ovaj uticao na igru i prije nego je Luiz dotakao loptu. Ne mogu vjerovati da je Beusan rekao da nije offside. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Dzaba se ja trudim objasniti. Ovdje se sve gleda kroz to volim/ne volim neku repku/klub. Daj malo.mozga i realnosti. Offside suza cist.Amar Dzeko je napisao/la:Pa i prema novim pravilima je offside hebo vas ja. Igrač se aktivirao i iz offside-a išao na skok i tu je kraj priče, bez obzira ko dirnuo loptu. Nije bilo ni prilike da se to novo pravilo "pokaže" jer je ovaj uticao na igru i prije nego je Luiz dotakao loptu. Ne mogu vjerovati da je Beusan rekao da nije offside.
- Consigliere
- Kontakt:
On nije dotakao loptu, i nije uticao na igraca koji jeste... znaci nije offside. Pa valjda Beusan zna, yebem ga jaAmar Dzeko je napisao/la:Pa i prema novim pravilima je offside hebo vas ja. Igrač se aktivirao i iz offside-a išao na skok i tu je kraj priče, bez obzira ko dirnuo loptu. Nije bilo ni prilike da se to novo pravilo "pokaže" jer je ovaj uticao na igru i prije nego je Luiz dotakao loptu. Ne mogu vjerovati da je Beusan rekao da nije offside.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ali se aktivirao iz offside-a, tj. uticao je na igru. I tu sva priča završava, a ko je kasnije dirao loptu je nebitno, jer se offside već desio.Consigliere je napisao/la:On nije dotakao loptu, i nije uticao na igraca koji jeste... znaci nije offside. Pa valjda Beusan zna, yebem ga jaAmar Dzeko je napisao/la:Pa i prema novim pravilima je offside hebo vas ja. Igrač se aktivirao i iz offside-a išao na skok i tu je kraj priče, bez obzira ko dirnuo loptu. Nije bilo ni prilike da se to novo pravilo "pokaže" jer je ovaj uticao na igru i prije nego je Luiz dotakao loptu. Ne mogu vjerovati da je Beusan rekao da nije offside.
Ronaldo - Isco - Bale
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako prije igrača koji je u offside protivnički igrač dodirne loptu na bilo koji način poništava offside. Što je u ovoj situaciji bilo tako. Gol je mogao biti poništen, to jest mogao svirat prekršaj ali ne i offside.Amar Dzeko je napisao/la:Pa i prema novim pravilima je offside hebo vas ja. Igrač se aktivirao i iz offside-a išao na skok i tu je kraj priče, bez obzira ko dirnuo loptu. Nije bilo ni prilike da se to novo pravilo "pokaže" jer je ovaj uticao na igru i prije nego je Luiz dotakao loptu. Ne mogu vjerovati da je Beusan rekao da nije offside.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, jeste tako ali prema starim pravilima. Novo pravilo: ako odbrambeni igrac dira loptu prije igraca u ofsajdu, ofsajda vise nema. Nema nikakvog aktiviranja.Amar Dzeko je napisao/la: Ali se aktivirao iz offside-a, tj. uticao je na igru. I tu sva priča završava, a ko je kasnije dirao loptu je nebitno, jer se offside već desio.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa ja jedino da nacrtam. Evo ovako:Unofficialpage je napisao/la:Ako prije igrača koji je u offside protivnički igrač dodirne loptu na bilo koji način poništava offside. Što je u ovoj situaciji bilo tako. Gol je mogao biti poništen, to jest mogao svirat prekršaj ali ne i offside.Amar Dzeko je napisao/la:Pa i prema novim pravilima je offside hebo vas ja. Igrač se aktivirao i iz offside-a išao na skok i tu je kraj priče, bez obzira ko dirnuo loptu. Nije bilo ni prilike da se to novo pravilo "pokaže" jer je ovaj uticao na igru i prije nego je Luiz dotakao loptu. Ne mogu vjerovati da je Beusan rekao da nije offside.
Yepes se nalazi u offside-u u trenutku kad Hames centrira, i iz tog offside-a ide na skok. Stop. Nema dalje. Offside.
Ne može novo pravilo poništiti offside koji se već desio.
Ronaldo - Isco - Bale
Zbog toga je i uvedeno novo pravilo da ga ponisti 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pravilo tako kaže. Za sve nejasnoće treba nazvat FIFU.Amar Dzeko je napisao/la:Pa ja jedino da nacrtam. Evo ovako:Unofficialpage je napisao/la:Ako prije igrača koji je u offside protivnički igrač dodirne loptu na bilo koji način poništava offside. Što je u ovoj situaciji bilo tako. Gol je mogao biti poništen, to jest mogao svirat prekršaj ali ne i offside.Amar Dzeko je napisao/la:Pa i prema novim pravilima je offside hebo vas ja. Igrač se aktivirao i iz offside-a išao na skok i tu je kraj priče, bez obzira ko dirnuo loptu. Nije bilo ni prilike da se to novo pravilo "pokaže" jer je ovaj uticao na igru i prije nego je Luiz dotakao loptu. Ne mogu vjerovati da je Beusan rekao da nije offside.
Yepes se nalazi u offside-u u trenutku kad Hames centrira, i iz tog offside-a ide na skok. Stop. Nema dalje. Offside.
Ne može novo pravilo poništiti offside koji se već desio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.