Sad news: Neymar suffered a Vertebral split, and is out of the World Cup. #BRA

trenutno na operaciji
Hejteri došli na svoje
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci

jedino tebi treba crtati.Amar Dzeko je napisao/la:Pa ja jedino da nacrtam. Evo ovako:Unofficialpage je napisao/la:Ako prije igrača koji je u offside protivnički igrač dodirne loptu na bilo koji način poništava offside. Što je u ovoj situaciji bilo tako. Gol je mogao biti poništen, to jest mogao svirat prekršaj ali ne i offside.Amar Dzeko je napisao/la:Pa i prema novim pravilima je offside hebo vas ja. Igrač se aktivirao i iz offside-a išao na skok i tu je kraj priče, bez obzira ko dirnuo loptu. Nije bilo ni prilike da se to novo pravilo "pokaže" jer je ovaj uticao na igru i prije nego je Luiz dotakao loptu. Ne mogu vjerovati da je Beusan rekao da nije offside.
Yepes se nalazi u offside-u u trenutku kad Hames centrira, i iz tog offside-a ide na skok. Stop. Nema dalje. Offside.
Ne može novo pravilo poništiti offside koji se već desio.
Pa u tom i jeste problem, što ne kaže.Unofficialpage je napisao/la:Pravilo tako kaže. Za sve nejasnoće treba nazvat FIFU.Amar Dzeko je napisao/la: Pa ja jedino da nacrtam. Evo ovako:
Yepes se nalazi u offside-u u trenutku kad Hames centrira, i iz tog offside-a ide na skok. Stop. Nema dalje. Offside.
Ne može novo pravilo poništiti offside koji se već desio.
TakodjerConsigliere je napisao/la:
Yeebote, nisam mislio da cu to ikada reci, ali zao mi Neymara
Amar Dzeko je napisao/la: Pa u tom i jeste problem, što ne kaže.![]()
Ali na kraju krajeva, ko ga yebe.![]()
Neymar
@samolijevo
Sigurno.
Wehrmacht ne mogu izbjeciMozambik je napisao/la:Nisu kaznili Scolarijevo vrijedjanje Vidala. Danas ponistili cist gol Kolumbiji i nisu dodjelili cist crveni Cesaru.
Zunigu ce zato kazniti.
pa mozes li shvatiti vise da se gleda situacija tek kada neko dodirne loptu.To sto ti govoris su stara pravila.Amar Dzeko je napisao/la:Evo ponovo. Ovaj ugao samo potvrđuje ono što govorim. Offside se desio i prije nego je Luiz uopšte dotakao loptu - u trenutku Yepesovog skoka.
NajpametnijeAmar Dzeko je napisao/la:Odustajem

Mocni Elf ce ih pregaziti kao Guderian ArdeneConsigliere je napisao/la:Wehrmacht ne mogu izbjeciMozambik je napisao/la:Nisu kaznili Scolarijevo vrijedjanje Vidala. Danas ponistili cist gol Kolumbiji i nisu dodjelili cist crveni Cesaru.
Zunigu ce zato kazniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.