FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Oj Boze, koji me vrag natjera da udjem zorom ovdje. Rebro. 

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
sinoc procita na twitteru od onog novinara Mundo Deportivabarca_87 je napisao/la:ma otkad se fazio spominje ,ma daj i njega uz jos nekog boljeg stopera ,samo da ne daju 20 miliona za onu ublehu starca mathieua jer valencija nece da ga proda ispod te cijene a ovi kakvi su budale dace te pare za starca koji moze odigrat sezonu i gotovo .miki_92 je napisao/la:ne izgleda ovo nikako dobro sa Neymarom![]()
btw. kao moguce rjesenje na stoperu sad se spominje i Fazio
dodaj ko cojk jos 5-10 miliona i dovedi pravo pojacanje a ne nekog polovnjaka
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jel bar 5 cm visi od ublehe Maska ? 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Viši je tek 20 cm od dotičnog.bparena je napisao/la:Jel bar 5 cm visi od ublehe Maska ?

- OnlyUnited
- Kontakt:
bparena je napisao/la:rebro let3 - rebro.let3 je napisao/la:Lasmar (team doctor #BRA): "Neymar has a broken vertebra. He's expected to be out for 4 to 6 weeks."
slomljen kičmeni pršljenjoooj jbt državni apart
ne da se ovom klubu nikako.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
eh to je sada previse, rernin kriterij je da ima savrsenu visinu i brzinu debelog Ronalda pomjesanu sa tehnikom Messija i mastovitosti Xavija, po mogucnosti da osjecaj za postavljanje ima malo bolji od Baresijevog a reflekse kao u svoje vrijem Kan.Naravno sve to propada ako je igrac skuplji od 20 miliona.mike10 je napisao/la:Viši je tek 20 cm od dotičnog.bparena je napisao/la:Jel bar 5 cm visi od ublehe Maska ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
eh to je sada previse, rernin kriterij je da ima savrsenu visinu i brzinu debelog Ronalda pomjesanu sa tehnikom Messija i mastovitosti Xavija, po mogucnosti da osjecaj za postavljanje ima malo bolji od Baresijevog a reflekse kao u svoje vrijem Kan.Naravno sve to propada ako je igrac skuplji od 20 miliona.Johny je napisao/la:mike10 je napisao/la:Viši je tek 20 cm od dotičnog.bparena je napisao/la:Jel bar 5 cm visi od ublehe Maska ?

Nije to moj kriterij. Moj kriterij je da nije star kao Pujol, smotan kao Pike, izgubljen kao Alves, kepec i nesreca kao Maskerano, spor kao Barta. Da smo imali prosjecnog stopera mnoge bodove ne bi poklonili drugima, a takav nije iznad 20 mil.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel mu dozvoljeno barem da dođe na predstavljanje? 

To ce biti preko skypeaDonnie Darko je napisao/la:Jel mu dozvoljeno barem da dođe na predstavljanje?

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Svi smo mi rebro
@suhi - moze preko skypa al' ne smije imati buduce saigrace u kontaktima niti ga mogu gledati preko TV-a

@suhi - moze preko skypa al' ne smije imati buduce saigrace u kontaktima niti ga mogu gledati preko TV-a

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

"Jednom se nakon ozljede i pregleda pojavio na presici u društvu profesora Cugata, uglednog ortopeda, da objave vijesti o stanju ozljede. I kaže Puyol: 'Vraćam se za oko mjesec dana'. Tada riječ uzme profesor i krene objašnjavati da je u pitanju složena ozljeda, da je potrebna dugotrajna terapija i da to neće ići za manje od dva mjeseca, ali Puyol privuče mikrofon sebi, upadne profesoru u riječ: 'Vraćam se za mjesec dana.' Tako je i bilo."

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kiblamiki_92 je napisao/la:
"Jednom se nakon ozljede i pregleda pojavio na presici u društvu profesora Cugata, uglednog ortopeda, da objave vijesti o stanju ozljede. I kaže Puyol: 'Vraćam se za oko mjesec dana'. Tada riječ uzme profesor i krene objašnjavati da je u pitanju složena ozljeda, da je potrebna dugotrajna terapija i da to neće ići za manje od dva mjeseca, ali Puyol privuče mikrofon sebi, upadne profesoru u riječ: 'Vraćam se za mjesec dana.' Tako je i bilo."
a BBC?leorey je napisao/la:Eto nam i Sukija.Definitivno cemo imati najtalentovaniji napad ikada
U pravu je covjek,a BBC?Furymaker je napisao/la:a BBC?leorey je napisao/la:Eto nam i Sukija.Definitivno cemo imati najtalentovaniji napad ikada
ronaldo bolji od neymara, messi od benzeme, suarez od baleaFurymaker je napisao/la:a BBC?leorey je napisao/la:Eto nam i Sukija.Definitivno cemo imati najtalentovaniji napad ikada

Cuj Messi bolji od Benzemejasmin10 je napisao/la:ronaldo bolji od neymara, messi od benzeme, suarez od baleaFurymaker je napisao/la:a BBC?leorey je napisao/la:Eto nam i Sukija.Definitivno cemo imati najtalentovaniji napad ikada

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.